orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Hell
- veteran

-
razvan m. scrie:Pescari seriosi de fly nu cred ca aduni trei, e adevarat.
Hmmm....tocmai ce trebuie sa trimit o joarda de 9 craci acolo la cineva....trebuie sa ii mai gasesc un snur...si deja sunt 2.
Sau daca nu-i cunosti tu nu sunt pescari?
-
razvan m.
- veteran

-
Vorbeam de pescari de fly, nu de wanna be... Nu da nimeni la fly pe Mures sau pe Cris. Sau cel putin cat am umblat eu in ultimi 15 ani, n-am intalnit picior de flyer. Daca totusi sunt, inseamna ca stau bine ascunsi.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
razvan m.
- veteran

-
Acuma stau si ma gandesc. Daca voi ati veni sa dati aici la fly, unde pestii cunosc voblerele mai bine ca pescarii si i-ati surprinde cu mustele voastre, va dati seama ce treaba ati face ?

-
Hell
- veteran

-
Eu i-am zis lui Adelin ca am in plan sa viu la anu pe acolo
-
Tavi
- veteran

Du-te si fa casting clinic sau cum dreac ii zice. Am auzit ca piata e virgina acolo, faci un ban cinstit.
Da repede pana nu se prind muscarii timisoreni, aia-s multi,au club...
Ultima oară modificat 01 Noi 2012, 22:49 de către
Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
Adelin
- Moderator

bradypus scrie:Adelin sa dat la fund

...stai listit nu scapati de mine asa usor, doar ca am avut o zi mai incarcata...dar iote, am revenit si incep cu o precizare:
eu sunt singurul care nu a incercat Fly-iul deci, da, sunt virgin! Atat de virgin incat nici nu am atins lanseta in dupa amiaza de care vorbea Razvan. Un lucru insa vreau sa va spun,
cu multa modestie, daca m-as apuca de fly
(ceea ce e exclus!) as prinde pesti adevarati, nu
ansoa ca cei care de ani de zile nu au trecut de primii 15 centimetrii ai linearului, dar fac din asta o virtute.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
razvan m.
- veteran

-
Inseamna ca te incadrezi perfect in tiparul cerut pentru incercarea produsa de musca md.
-
Adelin
- Moderator

Da, ma incadrez, asta e ideea ...atata ca nu am dupe ce sa dau cu floace legate pe carlige nr. 22-24...am altele de facut, nu am timp de bambilici, dar ii stau la dispozitie cu orice pt ai arata drumul spre cantitate, dar mai ales spre calitate...si vorbesc serios, ii intind unui muscar pipa pacii...ce poate fi mai frumos intr-un topic de scandal?!

WSB CLUB
-
Adelin
- Moderator

Tavi scrie:Ulk si Adelin cel cu berea.
Pot intelege ca te-au deranjat sau v-au deranjat glumele si v-ati gandit sa ne luati si voi la misto, nu asta e problema. Ma da sa fie misto.. adica sa radem si noi, da?
"Asta este purul adevar..."voi" practicati un stil mai complicat fata de "noi" ....dar."noi" prindem pesti mai mari ca"voi"...
Da, e purul adevar, dar care e noutatea, totusi? Adelin si Razvan au ditamai galeriile, eu nici macar nu am una.
Pe mine asta m-a distrat...noi pescuim la pastrav pe paraie si ei sapa pe siteul nostru dupa poze ... ca sa ce? Ca nu cumva sa fie vreun peste mare pe acolo? Chiar era vreun pericol?
si anunta triumfator si oarecum surprinsi......baaah, noi prindem pesti mai mari ca voi. Pesti la metru aveti? nu?
Am castigat.
De fapt e corect, asta a fost misto, am ras.
Uite, fac si eu "misto" de voi:
aia care dau la baboi prind pesti mai mari ca voi.

Tavi draga citesc a doua oara postarea ta si sincer nu o inteleg...esti greu de urmarit.
Deci de aia nu ai pesti de metru pt ca nu vrei sa ai?! Deci tu pescuiesti doar la chitici pt ca nu iti place pestele mare, deci e alegerea ta...si noi de fapt nu am inteles.Exclus ca nu prinzi pt ca nu poti!
Pai io ma uitam sa vad daca are rost sa ma apuc si de fly...adica e rost de adrenalina sau nu e?! Ma uit si io la
meseriasii de la noi ca unde sa ma uit?! Daca tot o ard cu ultimul nivel inseamna ca or sti ei ceva...sau voi aveti pesti mari, dar ii tineti ascunsi si pastrati secretul ca sa nu agitati spiritele?!
...si stai linistit chiar nu m-au deranjat glumele,
imi place mistoul, pt ca in fond e constructiv, naste ambitii si progres!
Tine minte asta pt ca poate o s-o discutam anul viitor! 
WSB CLUB