ie poza c-o peruca ,d'aia beleaMuskMd scrie:ai cazut in apa? Nu se intelege, ca.s pe telefon....

cred c-o incercat la fly

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ie poza c-o peruca ,d'aia beleaMuskMd scrie:ai cazut in apa? Nu se intelege, ca.s pe telefon....
eee... o cazut in pola....MuskMd scrie:ai cazut in apa? Nu se intelege, ca.s pe telefon....
@zamfi.....chiar eram ingrijorat....
Nu stiu unde am inceput eu si ce am inceput, dar uite facem o intelegere?!....sa ramana discutia intre noi pe "persoana fizica", io chiar nu am nimic cu M13 si nici chiar cea mai mica doza de invidie nu m-a incercat in aceasta directie...doar am mai spus nu ma intereseaza ce am vazut pana acum la voi...adica cam nimic. Sa nu va ofensati, dar cand spun nimic ma refer la pesti...restul din activitatea clubului nu o comentez pt ca nu sunt la curent cu ce faceti voi acolo...petitii, ecologizare, populare, nepopulare, delapidare, detonare-deviere de curs, alba-neagra, etc...bla bla, chiar nu ma intereseaza detalii. Daca ati facut ceva de care sa fiti mandri, bravo voua!!!Daca ati facut ceva de care sa nu fiti mandri...nasol, mersul piticului si cu timpul se uita ca asa e la romani. Deci ce sa zic, viata de club adevarata, dar hai sa nu o implicam aici in discutia cu pestii ca nu se cade.Daca aveti pesti si aveti ce arata e un moment bun sa o faceti si sa dovediti ca puteti, daca nu nasol, inseamna ca iarna a venit mai repede decat ne asteptam si putem inchide topicul de fly...dar eu simt ca puteti mai mult si ca asul din maneca va fi scos de unul din voi....poate chiar de Dumitru, ca la el se poate face fly adevarat, au pesti au de toate, doar sa vrea ...sau sa poata sa mai prinda, ca deh are omul o varsta si poate sa mai delasat.Tavi scrie:Adelin scrie:Clar nu se leaga si iti spun de ce, pt ca nu cred ca disputa asta e intre cluburi...voi ati adus-o aici. De ce?!...habar nu am, probabil invidie...sau nu, asta numa voi stiti cu adevarat.![]()
![]()
Nope. Voi ati inceput-o. Ia reciteste acest topic de la inceput si vezi cine a adus discutia pe acest fagas.![]()
Desi ar trebui s-o incepi de unde a inceput de fapt (tot de catre voi), si anume pe topicul cu Iezero unde tu si Razvan ne spuneati cum ati cautat poze cu pesti mari (asa ca ai vostri) pe siteul Musca13 si nu ati gasit.
![]()
http://www.rapitori.ro/forum/stiuci-la- ... 1-110.html
Iar acum ne explici ca probabil din invidia noastra pe WSB ati cautat voi pesti mari pe situl nostru? Sau cum?![]()
![]()
![]()
Radem glumim da ramanem coerenti, da?
Adelin scrie:...restul din activitatea clubului nu o comentez pt ca nu sunt la curent cu ce faceti voi acolo...petitii, ecologizare, populare, nepopulare, delapidare, detonare-deviere de curs, alba-neagra, etc...bla bla, chiar nu ma intereseaza detalii. ...
Tavi scrie:Adelin, ma scuzi dar e de kkt...facem o intelegere sa nu discutam "pe club" ci pe persoana fizica, da , super...dar simti cumva nevoia sa scrii delapidare in italic...sa sara in ochi... banuiesc ca ai ceva de zis pe tema ca altfel nu o scriai asa. Ce-ar fi sa ne impartasesti ce te framanta?