"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rine
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de rine » 24 Noi 2012, 21:49

MuskMd scrie:ai cazut in apa? Nu se intelege, ca.s pe telefon....
ie poza c-o peruca ,d'aia belea :lol:
cred c-o incercat la fly :twisted:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Noi 2012, 04:34

MuskMd scrie:ai cazut in apa? Nu se intelege, ca.s pe telefon....

@zamfi.....chiar eram ingrijorat....
eee... o cazut in pola.... :D , hai ma ... ce naiba ? Jiji e superman ! :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Noi 2012, 23:33

Tavi scrie:
Adelin scrie:Clar nu se leaga si iti spun de ce, pt ca nu cred ca disputa asta e intre cluburi...voi ati adus-o aici. De ce?!...habar nu am, probabil invidie...sau nu, asta numa voi stiti cu adevarat.
:lol: :lol:
Nope. Voi ati inceput-o. Ia reciteste acest topic de la inceput si vezi cine a adus discutia pe acest fagas. :roll:
Desi ar trebui s-o incepi de unde a inceput de fapt (tot de catre voi), si anume pe topicul cu Iezero unde tu si Razvan ne spuneati cum ati cautat poze cu pesti mari (asa ca ai vostri 8) ) pe siteul Musca13 si nu ati gasit. :P
http://www.rapitori.ro/forum/stiuci-la- ... 1-110.html
Iar acum ne explici ca probabil din invidia noastra pe WSB ati cautat voi pesti mari pe situl nostru? Sau cum? :lol: :lol: :lol:
Radem glumim da ramanem coerenti, da? :D
Nu stiu unde am inceput eu si ce am inceput, dar uite facem o intelegere?!....sa ramana discutia intre noi pe "persoana fizica", io chiar nu am nimic cu M13 si nici chiar cea mai mica doza de invidie nu m-a incercat in aceasta directie...doar am mai spus nu ma intereseaza ce am vazut pana acum la voi...adica cam nimic. Sa nu va ofensati, dar cand spun nimic ma refer la pesti...restul din activitatea clubului nu o comentez pt ca nu sunt la curent cu ce faceti voi acolo...petitii, ecologizare, populare, nepopulare, delapidare, detonare-deviere de curs, alba-neagra, etc...bla bla, chiar nu ma intereseaza detalii. Daca ati facut ceva de care sa fiti mandri, bravo voua!!!Daca ati facut ceva de care sa nu fiti mandri...nasol, mersul piticului si cu timpul se uita ca asa e la romani. Deci ce sa zic, viata de club adevarata, dar hai sa nu o implicam aici in discutia cu pestii ca nu se cade.Daca aveti pesti si aveti ce arata e un moment bun sa o faceti si sa dovediti ca puteti, daca nu nasol, inseamna ca iarna a venit mai repede decat ne asteptam si putem inchide topicul de fly...dar eu simt ca puteti mai mult si ca asul din maneca va fi scos de unul din voi....poate chiar de Dumitru, ca la el se poate face fly adevarat, au pesti au de toate, doar sa vrea ...sau sa poata sa mai prinda, ca deh are omul o varsta si poate sa mai delasat. :lol: :lol: :lol: Ce zici Dumi ne arati ceva care sa spele rusinea colegilor tai?!...da nu de alea de la naftalina, ceva mai nou in format digital. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 25 Noi 2012, 23:42

:D
mama ce o aburesti ? !... :D :D :D

incepe iel frumo si o ia pe ocolite si zice de una si alta ca de fapt o fi... si o patii... ca nah.. nu vrea sa o vire ... direct... , dar tot acolo vrea sa o baje.... ! :D :D :D :D

doar ca sa clarific... , clubul musca 13 nu are cu ce s-ai fie rusine ! ba din contra ! :D

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 26 Noi 2012, 00:28

Adelin scrie:...restul din activitatea clubului nu o comentez pt ca nu sunt la curent cu ce faceti voi acolo...petitii, ecologizare, populare, nepopulare, delapidare, detonare-deviere de curs, alba-neagra, etc...bla bla, chiar nu ma intereseaza detalii. ...
:!:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Noi 2012, 01:06

Adelin, ma scuzi dar e de kkt...facem o intelegere sa nu discutam "pe club" ci pe persoana fizica, da , super...dar simti cumva nevoia sa scrii delapidare in italic...sa sara in ochi... banuiesc ca ai ceva de zis pe tema ca altfel nu o scriai asa. Ce-ar fi sa ne impartasesti ce te framanta?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Noi 2012, 07:21

:lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 26 Noi 2012, 08:54

Cam timid :lol:

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 26 Noi 2012, 09:27

Adelin, n-ai cu cine! :elkgrin:
Indubitabil!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Noi 2012, 09:58

Tavi scrie:Adelin, ma scuzi dar e de kkt...facem o intelegere sa nu discutam "pe club" ci pe persoana fizica, da , super...dar simti cumva nevoia sa scrii delapidare in italic...sa sara in ochi... banuiesc ca ai ceva de zis pe tema ca altfel nu o scriai asa. Ce-ar fi sa ne impartasesti ce te framanta?

...am scris cu italic?! :shock: ...scuze, mai da calculiciu rateuri, acum am vazut. :lol: :lol: :lol: Era doar caterinca, nu cred ca as avea ceva concret de zis...si oricum vad ca e un subiect sensibil sii nu as vrea sa redeschid cicatrici mai vechi ...desi iarna e lunga, beutura este, am putea face o ancheta jurnalistica ca pe vremea lu rasbanatu'...ca materialul e inca la el sus pe forum.

...asa, just for funn. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis