nu poti substitui firul sinking cu textil si nici din lestarea goangei nu iese acelasi lucru.
Stiuci la Jezero Joca
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Stiuci la Jezero Joca
no hai nu va atacati, era prea haioasa fraza lui ulk
nu poti substitui firul sinking cu textil si nici din lestarea goangei nu iese acelasi lucru.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
semlecangheorghe scrie:Tavi scrie:Sa pulseze. Sunt si exceptii. Care normal. Ca atunci. Anima. Textil. Normal e scufundator. Eu zic. Perfect atuns.
Mishto gratuit.Fata de un coleg de forum.Care.Are alta parere decit tine.Nu aici.In alta.Parte.
Off opic ,total..Macar.Daca era serios.Despre stiuci .Si fly.Ori slapi..
Numa voi.Intelege-ti ce.Spune-ti, asa ca.Mai bine nu.Ma bag in.Discutie cu voi.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
si pt mine e greu de inteles cind devine misterios...
practic se da interesant ca o lasa pe dunga mesei , insiunueaza si vorbeste vag...
mai bine zice ce a a zis colegu si in ce circumstante... , nu de alta dar acelasi lucru poate fi un avantaj sau in alte circumstante un dezavantaj... , asa ca mai corect ar fi de vorbit mai precis
voi... wsb team & co ... mai bine intrebati despre muscarit... , in felu ista poate se prinde ceva pescuit si de voi
ps: outbound e un snur bun la multe dar nu e cea mai buna alegere la stiuca
pt stiuca prefer guideline pike series
asta duce muste mari si voluminoase asa cum tre la stiuca...
repet... bune amindoua dar cu specificul lor... dar cind vine vorba de stiuca intre ele e diferenta de la cer la pamint !
practic se da interesant ca o lasa pe dunga mesei , insiunueaza si vorbeste vag...
mai bine zice ce a a zis colegu si in ce circumstante... , nu de alta dar acelasi lucru poate fi un avantaj sau in alte circumstante un dezavantaj... , asa ca mai corect ar fi de vorbit mai precis
voi... wsb team & co ... mai bine intrebati despre muscarit... , in felu ista poate se prinde ceva pescuit si de voi
ps: outbound e un snur bun la multe dar nu e cea mai buna alegere la stiuca
pt stiuca prefer guideline pike series
asta duce muste mari si voluminoase asa cum tre la stiuca...
repet... bune amindoua dar cu specificul lor... dar cind vine vorba de stiuca intre ele e diferenta de la cer la pamint !
Asta a fost sub centura cu spitzu' boconcului...pai bine mai Dumitre tu crezi ca pe mine ma intereseaza goangele?!bradypus scrie: voi... wsb team & co ... mai bine intrebati despre muscarit... ,
Asta nu inseamna ca nu apreciez bajetii care il practica la nivel inalt...la noi insa cei mai multi se joaca de-a muscaritul pt ca nu ai nici unde nici la ce.
...asta nu o comentez, o iau ca pe rautate de-a ta izvorata din invidie.bradypus scrie: in felu ista poate se prinde ceva pescuit si de voi![]()
WSB CLUB
WSB CLUB
ce e aia nivel inalt la muscarit ? da' la spin ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Tavi scrie:Sa pulseze. Sunt si exceptii. Care normal. Ca atunci. Anima. Textil. Normal e scufundator. Eu zic. Perfect atuns.
Foarte dragutz..si haios..indeed, exact cum te-am "cutut" pana acum...nimic deosebit
Dumitre...cum ti-am mai zis. Dap,misterios,eu....tu...inca nu am cuvantul potrivit, dar nici nu are rost sa-l caut.....
Sau nu se intelege ce am vrut sa spun?:) Nici nu mai am intentia sa ma fac inteles
Rollin'
....persevereaza si intr-o zi poate o sa afli...sau poate nu o sa afli niciodata.MuskMd scrie:ce e aia nivel inalt la muscarit ? da' la spin ?
WSB CLUB
WSB CLUB
Am aruncat si eu o privire la baieti pe blog - http://musca13.ro/ . Doi-trei avatei, ceva clenuti... Cam subtire cu pestii. Vorba aia, sunt... dar nu prea.
Asa nasol e cu fly-ul sau prea multa prezenta pe forum dauneza la capturi ? Ori poate e problema de nivel...
Asa nasol e cu fly-ul sau prea multa prezenta pe forum dauneza la capturi ? Ori poate e problema de nivel...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
...noa, e fain sa te crezi poet, dar altceva e sa scri poezie.
WSB CLUB
WSB CLUB
WSB CLUB
WSB CLUB