"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Adelin » 23 Noi 2012, 12:28

bradypus scrie:
razvan m. scrie:Prin alte parti stim ca se prind pesti mari la fly, avem si noi internet.
hai ma ?! :D acolo unde bate broasca cu labutza in jeam.. o ajuns si la voi nternetu ? :D

aveti si voi... curient ielectric ? :D :lol1:

eniuei... , :D deci nu e stilul ... cii... locatia ? :D :lol1: asai ? :D :lol1:
Hai ma Dumitre ca de aici ai plecat si tu, chiar asa sa zici tu de tarisoara ta...nasol.

Cat despre stil, io nu zic ca nu e ok, doar ca nu se merita sa iti pierzi vremea cu el p-aci...asta daca vanezi pesti mari, daca te multumesti cu scobarei si poezie nu zice nimeni ca nu e frumos. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2012, 12:32

deja e frectie , e ca si cand ai zice ca Loganul e ultimul nivel de masini in Romania, adica e, dar na :lol:
Poi si voi de ce pescuiti cu JDM, americanisme etc, luati mulinete si bete romanesti :shock: :lol: :lol: :lol:
s-a divagat, nasol, data de gard rau, acum ne-am intors in Romania, si brusc mergem pe un rau cu 3 lipani si constatam ca fly e ultimul nivel, ca la spin nu se prind :lol1:
nu frate, lasati-o la tehnica si pesti :twisted: poi voi vorbiti de Romania si dati exemplu stiuca din Serbia :oops: sau Vladimirescu unde fly nu a fost testat :P adica nu poti zice ca ai coaele mai mare fara sa le compari :twisted:

nush, daca e ultimul nivel dar, e mai tehnic, poate e ultimul nivel pentru ca nu orice neica nimeni poa sa il practice :P dar va arat io niste specimene la spinning pe Olt care lanseaza si undeva pe la jumatea lanseului te intrebi de ce sta mulineta de spin ca la cast :lol: dar , se poate. Iar controlul unui peste cu mana pe fir , muuuult mai greu. Probabil unii o sa zica , de ce te legi la cap daca nu te doare, sau de ce sa faci mai complicat, pe principiu asta dai la curent, sau mergi pe balti unde pute de peste, dai si acolo gherla dar din 10 iesiri probabilitatea tinde spre 0 de a o gherli...eu as faceo pentru spectacol si sa stiu ca am invatat si asta. Sunt rauri pe dincolo unde nu te lasa la spin, ajung doamne fer pe acolo si vad ditai pastravaii si ma scarpin la ureche?

eu nu am probleme gen nivel, iubesc pescuitul si sigur o sa dau la fly, daca ai hobbyul asta cred ca merita se incerci la toate stilurile sportive sa prinzi pesti, pentru satisfactia personala, si totodata daca as avea timp as adauga la palmares cat mai multe specii de rapitori de afara indiferent de stil :P

uuuppsss I was f.u.c.king black friday serious :lol1: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Noi 2012, 12:33

Adlelin, deci stii sa prinzi scobarei si clenuti la fly dar nu te lasa inima sa-i dai rapitorilor.. :lol:
Suflet sensibil ai, de stiut stii...pan la urma nu e nimic care sa te impiedice sa faci pasul la next level.
Sa nu-mi zici ca pestii mici, tu stii sa prinzi mari, galeria ta o dovedeste. :P
Ca in Romania nu sunt pesti nu e o scuza, de Arad sunt f. aproape niste ape cu pastravi faini, chiar si lostrite.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Noi 2012, 12:40

pikeman scrie: eu nu am probleme gen nivel, iubesc pescuitul
Bingo. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Noi 2012, 13:21

Tavi scrie:
pikeman scrie: eu nu am probleme gen nivel, iubesc pescuitul
Bingo. :P
simpatic pokemonu :lol:
de unde esti pui de dac ? :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Noi 2012, 21:16

pan la urma, sa-nteleg ca si la noi se pot prinde pesti mari la fly ,da' n-are cine? :twisted:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 23 Noi 2012, 21:20

pina la urma... se pot prinde pesti mari... , dar... , n-are cine... :lol: :mrgreen:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Noi 2012, 21:43

si WSB-eul nu vrea sa ne arate si la fly cum se face :mrgreen:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Noi 2012, 22:00

Hell scrie:si WSB-eul nu vrea sa ne arate si la fly cum se face :mrgreen:

Discutia nu are de-a face cu clubul WSB, dar vad ca asta ramane o frustrare care persista in tabara voastra. Io in locul vostru m-as concentra pe pesti mari...o sa vedeti ca anul 2013 o sa fie mai bun. Parol! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Noi 2012, 22:17

Adelin scrie:
Hell scrie:si WSB-eul nu vrea sa ne arate si la fly cum se face :mrgreen:

Discutia nu are de-a face cu clubul WSB, dar vad ca asta ramane o frustrare care persista in tabara voastra. Io in locul vostru m-as concentra pe pesti mari...o sa vedeti ca anul 2013 o sa fie mai bun. Parol! :lol:
Crezi tu ca suntem frustrati de asta :lol:
Adevarul este ca te irita astea trei litere asezate exact in ordinea aia, intr-un context in care este loc de caterinca :D

Închis