deja e frectie , e ca si cand ai zice ca Loganul e ultimul nivel de masini in Romania, adica e, dar na
Poi si voi de ce pescuiti cu JDM, americanisme etc, luati mulinete si bete romanesti
s-a divagat, nasol, data de gard rau, acum ne-am intors in Romania, si brusc mergem pe un rau cu 3 lipani si constatam ca fly e ultimul nivel, ca la spin nu se prind
nu frate, lasati-o la tehnica si pesti

poi voi vorbiti de Romania si dati exemplu stiuca din Serbia

sau Vladimirescu unde fly nu a fost testat

adica nu poti zice ca ai coaele mai mare fara sa le compari
nush, daca e ultimul nivel dar, e mai tehnic, poate e ultimul nivel pentru ca nu orice neica nimeni poa sa il practice

dar va arat io niste specimene la spinning pe Olt care lanseaza si undeva pe la jumatea lanseului te intrebi de ce sta mulineta de spin ca la cast

dar , se poate. Iar controlul unui peste cu mana pe fir , muuuult mai greu. Probabil unii o sa zica , de ce te legi la cap daca nu te doare, sau de ce sa faci mai complicat, pe principiu asta dai la curent, sau mergi pe balti unde pute de peste, dai si acolo gherla dar din 10 iesiri probabilitatea tinde spre 0 de a o gherli...eu as faceo pentru spectacol si sa stiu ca am invatat si asta. Sunt rauri pe dincolo unde nu te lasa la spin, ajung doamne fer pe acolo si vad ditai pastravaii si ma scarpin la ureche?
eu nu am probleme gen nivel, iubesc pescuitul si sigur o sa dau la fly, daca ai hobbyul asta cred ca merita se incerci la toate stilurile sportive sa prinzi pesti, pentru satisfactia personala, si totodata daca as avea timp as adauga la palmares cat mai multe specii de rapitori de afara indiferent de stil
uuuppsss I was f.u.c.king black friday serious