"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
bradypus
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2012, 17:52

ranga scrie:
bradypus scrie:Gigi ca gigi... dar unde e meseriasu de Andrei Sava sa ne povesteasca el de ce o tunat Curado ? :D
ce o facut cu piesa aia " in plus " ? :D
si in cazul in care are de gind sa o mai desfaca odat ... ievident in vederea altui rewiu sau articol in domeniu... la ce alta pieza va renuna ? :D Manivela ? :D Tamburul ? :D

ma ! se invarte manivela sau nu ? :lol: :lol: :lol:
chipurile se nvirte mai smoth fara... caci lui ii ramine mult " snur " moale intre... ntepaturi :D si simte nevoia s-ai dea un bobirnac ca sa se dea manivela peste cap 30 de ture .. :D :D :D :D

si mai zice lumea ca baitcastu n-are nic in comun cu fly-ul ?! :D

din contra ! ... e ca la fly cind lansezi departe... recuperezi firu ntre picioare si ti-o ia fix de sub bat ... ( ca sa n-ai probleme te grabesti s-ai dai palme tamburului ca sa recupereze pe molinel snurul.... , ca sa nu se incurce si s-al obosesti din frina molinetei... deh mai smoth... )

clar producatorul de biciclete n-are siguranta de sine de aia io pus aiurea in plus si antirevers nu doar instant antirevers :D in schimb Sava cind o desfacuto o prins incredere in ea cit de robusta si sigura e... si io scos antireversul ! :D

cu manivela o rezolvat... n´auzi ca din cutie cind o scoso ii dadea olea napoi... ( iti dai seama ... :D ) dar om priceput cum e... la remontare io strins surubu ... si n-o mai dat napoi..
nah... io strins surubul la ce ? la rulmentu instantantirevers ? :D :D :D :D

imi place mie cit de dezamgit el de Daiwa Sol ... creiidui dificultati pe structuri dense... care are comparativ cu , Curado 3 cm in plus per tura... , adica la 30 metri cu Daiwa trebuia sa de-a 3 ture in plus :D :D :D :D sau nah... una in plus la 10 metri :D :D :D :D

nasoala rau si culoare... nu sa excitat la verde... dar si-o luat componente de la doo firme numa ca sa-si fac lanseta asortata cu culoarea molinelului... :D :D :D :D

ca sa fie un rewiu complex si aprofundat o povestit si cum crede el ca se comporta in apa sarata si salstrama... , nah... probabil o dat cu ea acu citiva ani... , in Marea Banatului :D :D :D :D

puah testat si frina si tot... cica juma cit scrie la carte... daa o uitat sa zica cita vaselina o bagat la discurile de frina ca s-ai iasa asa :D :D :D :D

si se mai leaga public... de o vorba a lu Nea Tudor... :evil:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Noi 2012, 19:06

Bradypus , eu zic ca e timp si pentru mulinete....

Hai totusi sa ne concentram pe fly si pe acest Guru al pescuitului romanesc , care stie tot ... de la izmene cu bretele , baitcasting, rodbuilding si pana la termoclima din Mures. :lol:

Simt ca i-a crescut deja tensiunea , deja incep sa i se umfle degetele de nervi , ar musca si din gard...
Imagine

Feriti ca nu mai poate suporta si va posta !! :lol1:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Noi 2012, 11:55

Sorin scrie:hai sa lamurim o treaba
care a plecat din pacate de la creierasu mic si gelatinos a lu gigi ....care evident nu intelege sau se face ca nun intelege tocmai ca sa aiba cal de bataie .....

Anem a zis la un moment dat ca nu mai vrea sa auda de baitcast din cauza unora care-i tot dau inainte cu avanatjele baitcastului si cat si de grozave mulinetele de baitcast....fata de spinning ....etc
omul era evident agasat de stilul entuziast -enervant al catorva propavaduitori de pe aici care asa cum spuneam nu demult de-abia au facut cunostinta cu prima molinea de baitcast .....si deja li se pare ca firmamentul halieutic al universului e prea neincapator pentru ei

Am intervenit si i-am spus lui anem ca nu are nici o vina baitcastul si nu trebuie sa deteste baitcastul; in sine ...pentru ca unii dintre cei care il practica au asemenea stil ....
si am facut o paralelea cu faptul ca mercedesurile care sunt niste masini bune nu au nici o vina ca sunt cumparate la noi in marea majoritate de cocalari .....asta e un exemplu pe care toti il vedem si la tot pasul , da ?

evident ca paralela nu era una laudativa la adresa propavaduitorilor de serviciu , dar de aici si pana sa tragi concluzia ca i-am facut pe ei cocalari e cale lunga si e nevoie de un abis adanc de la o ureche la alta , asa cum numa un purtator de ciorap spiral wrap poate avea ....

anem , te rog confirma-mi daca ai inteles la fel cu ce am vrut eu sa zic
topicul din care am luat mesajul este inchis asa ca ma vad nevoit sa raspund aici.

si da, din comparatia pe care a facut-o Sorin sub nici o forma nu am dedus ca toti cei care folosesc BC-ul sunt niste cocalari, era pur si simplu un exemplu si trebuia luat ca atare ... nu vreau sa tin parte nimanui pentru ca nu fac parte din nicicare dintre tabere dar anumite chestii unii le iau prea personal ...

relaxati-va oameni buni ... eu unul chiar si dupa o gramada de polemici cu oricare de pe forumul asta daca ma intalnesc pe vreo apa ciocnim o bere si schimbam prieteneste doua vorbe (daca ma recunosc :lol: ) ... mai putin cativa useri gen:

- stiucar - http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... lbum_id=61
- vasirapitor - http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... bum_id=174

si alti cativa :evil: cu care chiar nu as avea ce conversa ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Noi 2012, 12:37

"Si cu heliul meu cum ramane?".......Se aude o voce pitigaiata in linistea apasatoare asternuta peste Cafenea :) :) :lol1:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Noi 2012, 12:39

anem scrie:
Sorin scrie:hai sa lamurim o treaba
care a plecat din pacate de la creierasu mic si gelatinos a lu gigi ....care evident nu intelege sau se face ca nun intelege tocmai ca sa aiba cal de bataie .....

Anem a zis la un moment dat ca nu mai vrea sa auda de baitcast din cauza unora care-i tot dau inainte cu avanatjele baitcastului si cat si de grozave mulinetele de baitcast....fata de spinning ....etc
omul era evident agasat de stilul entuziast -enervant al catorva propavaduitori de pe aici care asa cum spuneam nu demult de-abia au facut cunostinta cu prima molinea de baitcast .....si deja li se pare ca firmamentul halieutic al universului e prea neincapator pentru ei

Am intervenit si i-am spus lui anem ca nu are nici o vina baitcastul si nu trebuie sa deteste baitcastul; in sine ...pentru ca unii dintre cei care il practica au asemenea stil ....
si am facut o paralelea cu faptul ca mercedesurile care sunt niste masini bune nu au nici o vina ca sunt cumparate la noi in marea majoritate de cocalari .....asta e un exemplu pe care toti il vedem si la tot pasul , da ?

evident ca paralela nu era una laudativa la adresa propavaduitorilor de serviciu , dar de aici si pana sa tragi concluzia ca i-am facut pe ei cocalari e cale lunga si e nevoie de un abis adanc de la o ureche la alta , asa cum numa un purtator de ciorap spiral wrap poate avea ....

anem , te rog confirma-mi daca ai inteles la fel cu ce am vrut eu sa zic
topicul din care am luat mesajul este inchis asa ca ma vad nevoit sa raspund aici.

si da, din comparatia pe care a facut-o Sorin sub nici o forma nu am dedus ca toti cei care folosesc BC-ul sunt niste cocalari, era pur si simplu un exemplu si trebuia luat ca atare ... nu vreau sa tin parte nimanui pentru ca nu fac parte din nicicare dintre tabere dar anumite chestii unii le iau prea personal ...

relaxati-va oameni buni ... eu unul chiar si dupa o gramada de polemici cu oricare de pe forumul asta daca ma intalnesc pe vreo apa ciocnim o bere si schimbam prieteneste doua vorbe (daca ma recunosc :lol: ) ... mai putin cativa useri gen:

- stiucar - http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... lbum_id=61
- vasirapitor - http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... bum_id=174

si alti cativa :evil: cu care chiar nu as avea ce conversa ...

Da te cred,de aia Nemernic so atacat la cuvintul cocalar care nici macar nu-in era adresat..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Noi 2012, 12:53

Propun banarea lui Gigi. E singurul mod in care il mai putem ajuta. Cei care ii sunt prieteni, amici sau cei carora le pasa pur si simplu, va rog nu stati indiferenti.

Gigi, dupa doua-trei saptamani de la banare o sa imi multumesti. :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Noi 2012, 13:01

Razvan...si cu feederii de troll cum ramane?

Aia sa scape nepedepsiti? Nu au nici o vina ?

Daca e pentru banare ....eu nu subscriu nici una.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Noi 2012, 13:04

In cazul de fata, nu vad banarea ca o pedeapsa.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 22 Noi 2012, 13:08

razvan m. scrie:In cazul de fata, nu vad banarea ca o pedeapsa.
Pedeapsa pentru cine? :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Noi 2012, 13:23

Pai i-am spus lui Gigel sa-si faca blog :wink:

Închis