"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
toate ca toate....da unde-i Gigi ?
Adelin , eu ma retrag din toplicu' tau , asta ca sa nu zici ca l-ai inchis din cauza mea...
Ma duc pe celelalt , deschis de Gigi , ca el nu-i asa suparacios ca tine.
Stii ceva de el , e bine? 

Ma duc pe celelalt , deschis de Gigi , ca el nu-i asa suparacios ca tine.

Gigi ca gigi... dar unde e meseriasu de Andrei Sava sa ne povesteasca el de ce o tunat Curado ?
ce o facut cu piesa aia " in plus " ?
si in cazul in care are de gind sa o mai desfaca odat ... ievident in vederea altui rewiu sau articol in domeniu... la ce alta pieza va renuna ?
Manivela ?
Tamburul ? 

ce o facut cu piesa aia " in plus " ?

si in cazul in care are de gind sa o mai desfaca odat ... ievident in vederea altui rewiu sau articol in domeniu... la ce alta pieza va renuna ?

...ba tu esti troglodit!...Tavi scrie: Trogloditilor![]()
![]()

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Aceste intrebari nu fac decat sa lase sa arate cine sufera de gigilita cronica convulsiva.ranga scrie:
Stii ceva de el , e bine?
Dar chiar asa unde o fi ?

-
- veteran
Sorin,Sorin scrie:B
deci am avut ieri o mica deisputa baitcast versus fly cu tavi .....
priviti mai jos
http://www.youtube.com/watch?v=Porp5v5lLKk
eu sunt convins ca e baitcast avand in vedere ca lanseaza pe sub cioc , el zica ca e fly intrucat pescarul are pene pe el....
bucata de paine cred ca e evident pentru toata lumea ...e spiral ....
Cu parere de rau , dar cred ca filmuletul asta trebuia postat, daca e vorba de fly:
http://www.youtube.com/watch?v=K_Tv8bpi ... re=related
Poate ca o inteles ca toata balacareala asta e o prostie din care nu are nimic de castigat.
...zic poate, pt ca habar n-am ce-i la el in cap.

...zic poate, pt ca habar n-am ce-i la el in cap.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
am pierdut siru discutiei
una peste alta mai stiu pe unu care vorbea asa, de iti dadea el voie sa vorbesti
o fi vro boala? oare e contagioasa si o patim pe rand cei care l-am dus pe G la Socola?
ori o fi vr-un blestem ramas de cand l-au inchis

una peste alta mai stiu pe unu care vorbea asa, de iti dadea el voie sa vorbesti

si crek aia cu javruta era deja marca inregistrata jerulaHai da-i drumu'...nu tine in tine ca te constipi..ti-am zis mai demult ,ai permisiunea sa deschizi guritza ta aia aurita..profita repede..
Fratilor, e groasa, il pierdem, Adeline fa ceva ma, ca esti mai aproapeCita frustrare tre sa fie intr-o biata javra aschilopata ,incit sa trimita informatii vechi de 6-7 ani...unuia pe care il cunoaste doar pe net??

bradypus scrie:Gigi ca gigi... dar unde e meseriasu de Andrei Sava sa ne povesteasca el de ce o tunat Curado ?![]()
ce o facut cu piesa aia " in plus " ?![]()
si in cazul in care are de gind sa o mai desfaca odat ... ievident in vederea altui rewiu sau articol in domeniu... la ce alta pieza va renuna ?Manivela ?
Tamburul ?
ma ! se invarte manivela sau nu ?

sa stii ca ii simt lipsa ciorapului termoclinic...ULK scrie:Aceste intrebari nu fac decat sa lase sa arate cine sufera de gigilita cronica convulsiva.

pai voi erati Tusea si Junghiul....acum te intrebi si tu unde e?ULK scrie:Dar chiar asa unde o fi ?

tocmai din asta ? pai la cate a avut pana acum....ma mir sa fie cum zici tu.Adelin scrie:Poate ca o inteles ca toata balacareala asta e o prostie din care nu are nimic de castigat.![]()

se abtine doua zile si sa te tii !