Gigi , caterinca e misto aci , scripta manent , la telefon verba volant, capisci ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...mai, ipotent e doar o figura de stil, cum naiba as putea eu sa il fac pe hell ipotent?!MuskMd scrie:Ma si daca aia superiori is impotenti, aia inferiori cum is ?![]()
Ma la mine nu sta naluca mult in aer ... nu e ca la fly.bradypus scrie:Adeline iarna´i lunga... dar tu de pe acum dai semne de nerabdare... nah.. i te grabesti ca mireasa la pat... , deh... ca toti spinanjii...
Deci Leba sa stii ca discutiile astea m-au inspirat si pe mine in antingerea next level si asta in urma unei evolutii fumigene (era un cuvant cu f..) pe care am observat-o cu nedelimitata invidie (sau cum plm era cuvantul ala) la altii.Leba scrie:Ma, daca unu pun jnur pe molinela de cast si da astfel la flai, ce stil e asta?
Baitcastflai sau persiflai?![]()
Inteleg ca Ranga i-a aratat-o lui Gigi?Adelin scrie:...mai, ipotent e doar o figura de stil, cum naiba as putea eu sa il fac pe hell ipotent?!MuskMd scrie:Ma si daca aia superiori is impotenti, aia inferiori cum is ?![]()
...dar daca ai cu ce, dovedesti scurt ca nu esti si gata. Ai vazut cum o procedat ranga cu jiji....pac pac, fara prea multa vorbarie. Dar asta daca ai cu ce, daca nu cauti copacei....cum de ce, ca sa te-ascunzi dupa ei!!!
![]()
![]()