Flacara s-a stins ... !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
TERRANO
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de TERRANO » 05 Noi 2010, 22:05

cine l-a cunoscut cu adevarat pe Adrian Paunescu poate spune intr-adevar daca a fost om sau nu .
Datorita unui om ca el si a multor altora asemenea,azi, Romania ,tara care adaposteste multe hahalere care il batjocoresc ,cand el nu mai exista si nu poate sa se apere,nu a fost dezmembrata teritorial...e vorba de anul 1991 si de evenimentele de la Targu-Mures.Doar si pentru acest lucru ar trebui sa i se ierte pacatele,daca ele exista ...
Cine a avut privilegiul sa stea la masa cu el vreodata si sa bea un ceai,stie ca de foarte mult timp lait motivul vietii lui a fost alipirea Basarabiei(pamant romanesc) la Romania.A intreprins foarte multe si importante lucruri in acest sens.
La 2 iunie 1997 ,cand a fost semnat umilitorul tratat de la Neptun cu Ukraina(doar pentru a face pe plac "licuricilor"),Adrian Paunescu a plans (la propriu).
Romania pierdea un teritoriu care ii apartinuse .
Nimic impotriva romanilor si a Romaniei nu a facut Adrian Paunescu.
A fost un om de cultura deosebit si un scriitor foarte obiectiv.
Poate ca e cazul sa-i cinstim memoria asa cum trebuie si sa lasam la o parte murdariile pe care le arunca unii asupra lui ...si se bucura enorm si-si rad in barba daca multi le iau de bune si le repeta des.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Noi 2010, 22:10

Voi probabil ca nu ati trait, sau foarte putin, pe vremea comunistilor.
Il ridicati in slavi asa cum l-a ridicat el pe Ceausescu. :evil:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Noi 2010, 22:15

tudor scrie:Voi probabil ca nu ati trait, sau foarte putin, pe vremea comunistilor.
Il ridicati in slavi asa cum l-a ridicat el pe Ceausescu. :evil:
Si ti se pare ca Ceausescu nu merita ridicat in slavi ?
Ti se pare ca dupa '89, s-a construit atat de mult si de bine gandit ?
Ti se pare ca dupa'89, mor mai putini oameni de foame ?
Ti se pare ca elevii sunt mai bine scoliti ?
.....................etc
...te intreaba unu' ... care a trait doar 8 ani in perioada comunista
p.s. : probabil ca ar trebui deschis un alt topic.....daca se vrea a intra in amanunt despre comunism.... si sa lasam acest topic deschis in cinstea lui
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Noi 2010, 22:28

[quote="Nemernic"
.....................etc
[/quote]

Se vede.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Noi 2010, 22:29

fara suparare, io propun tuturor celor care il ridica in slavi pe ceausescu, urmatoru lucru:
faceti o mica "excursie" (sa zicem... 1 an asa...) in Republica Populară Democratică a Coreei!!! supravietuiti acolo si dupaia veniti inapoi sa discutam despre dictaturi si ce misto era pe vremea lu nea nicu raposatu, cu elevi destepti si alte alea...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Noi 2010, 22:34

tudor scrie:[quote="Nemernic"
.....................etc
Se vede.[/quote]

Tudorica... sau Nea Tudor, cum vrei sa-ti zic..... Eu mi-am expus parerea, daca te deranjeaza...sau esti de alta parere, argumenteaza... lasa replicile astea ironice si acide :wink: .....

georgica :D ... nu ti se pare ac mergi prea departe.... tocmai in Corea ? :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

TERRANO
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de TERRANO » 05 Noi 2010, 22:36

ar fi foarte util sa stim care a fost raul pe care l-a facut Adrian Paunescu in comunism si propun sa auzim aceasta de la cei care scriu aici cu ura fatza de el. E dreptul fiecaruia sa-si spuna parerea ,dar e important sa fim obiectivi.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Noi 2010, 22:40

Georgica a raspuns destul de bine in locul meu.
Cat despre ce s-a intamplat dupa 89 e si normal. Oamenii de la conducere sunt aceeasi, si-au schimbat doar costumul.
Paunescu, la asa zisa "revolutie", era sa fie linsat pe strada de cetateni care nu stiau ca treaba e un scenariu. Au ajuns numai 20 de ani ca sa uitati.

Pacat.

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 05 Noi 2010, 22:42

Sa-i fie tarina usoara

eu am trait 30 de ani de comunism si sincer imi pare rau ca nu au fost mai multi ca el in acea perioada

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Noi 2010, 22:53

la urma urmei, ce sa-i reprosezi cine stie ce lui adrian paunescu... a facut probabil ce era necesar sa "supravietuiasca", si daca suntem sinceri, asta am facut cam toti, foarte posibil ca eu si poate si multi altii sa fi facut la fel daca am fi avut ocazia... stiti cum e vorba aia: capul aplecat, sabia nu-l taie. acuma na, daca a murit, sa-i fie tarana usoara.

Scrie răspuns