Filthy India.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Filthy India.
Poate sunteți nemulțumiți de ce vedeți pe străzile din România.
Un pesimist ar spune: „mai rau de atat nu se poate”. Optimistul zice; „ba se poate”. Sau era invers?
Un turist chinez fotografiază niște zone din India. Serios acum, dacă sunteți mai sensibili vă învit să nu vizionați articolul următor:
http://www.chinasmack.com/2010/pictures ... tions.html
Un pesimist ar spune: „mai rau de atat nu se poate”. Optimistul zice; „ba se poate”. Sau era invers?
Un turist chinez fotografiază niște zone din India. Serios acum, dacă sunteți mai sensibili vă învit să nu vizionați articolul următor:
http://www.chinasmack.com/2010/pictures ... tions.html
Re: Filthy India.
o natie ............mai mult decat ciudata (si asta ca sa fim indulgenti si toleranti)
altfel, nu le-am duce lipsa pe fata pamantului .
altfel, nu le-am duce lipsa pe fata pamantului .
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
civilizatia sau cultura INDUS dateaza cam de prin anul 2800 INAINTEA lui hristos, si este una dintre cele mai stravechi civilizatii cunoscute omenirii.... pe vremea aia nici nu se pomenea de "dacia" sau "roma"...... nu cred ca are vreun rost sa ne comparam cumva cu ei.... sincer, cred ca EI nu ne-ar duce lipsa pe fatza pamantului....

Din contra...daca sunt mai vechi...si nu au reusit sa evolueze mai mult decat noi....ERASE. Evolution...this is all about... IN TOT CE MISCA.. TOT!!! Nu esti capabil? Te distrugi singur.....Norocul lot ca sunt muuuuulti.
Cu alte cuvinte ..forta religiei/traditiei dusa la extrem. Gepetto...sunt sigur ca din unghiul acesta te-ai uitat si tu
Secolul 21 nu mai echivaleaza cu traditii sau dogme, divinitati....ne place sau nu, suntem traditionalisti, credinciosi sau ceva de genul...parca nu mai tine treaba.
Sper ca "chief"-ul de la restaurantul indian din New Jersey era de acord cu mine...ca alfel am ingerat ceva molecule de fecale bolivudine si eu
A.k.a:Bollywood behinde the scenes
Cu alte cuvinte ..forta religiei/traditiei dusa la extrem. Gepetto...sunt sigur ca din unghiul acesta te-ai uitat si tu

Sper ca "chief"-ul de la restaurantul indian din New Jersey era de acord cu mine...ca alfel am ingerat ceva molecule de fecale bolivudine si eu

A.k.a:Bollywood behinde the scenes

dar cum ai ajuns tu la concluzia ca nu au reusit sa evolueze mai mult decat noi???? de ce crezi tu ca sunt atat de "muuuuuuuulti" ???? chiar crezi ca e o chestie de "noroc"???
cine are bomba atomica? ei???? sau noi?
si bollywood......... avem noi ceva macar aproximativ asemanator???

Budhismul nu pusca cu bomba atomica
...Si da...sunt multi..foarte multi fata de dacii si romanii a zilelor noastre...

vrei sa numaram cate restaurante indiene sunt in.... hai sa nu zic in lume....
in europa! si cate restaurante romanesti sunt in..... hai sa nu zic in europa...
in romania.....
imi pare rau.... sunt mandru ca sunt roman si toate alea.... dar hai sa fim realisti totusi....
noi suntem un kktzel pe langa indieni....

Despre restaurante prin lume....size matters ..absolut logic.
In rest...scuza-ma daca ne consider mai evoluati decat aia din articol..Stiu ca in al treilea raih
sunt multi indieni( been there too..done that too)..si poate ai cunostinte...dar totusi pe Dambovita in 2008 nu te spalai pe dinti cu degetele in apa ce spala cadavre...Doar o parere...nothing personal, really.
In rest...scuza-ma daca ne consider mai evoluati decat aia din articol..Stiu ca in al treilea raih

by the way.... in india au fost "inventate" 4 dintre cele mai raspandite religii din lume.... hinduismul, budhismul, jainismul si sikhismul....
pe langa crestini si islamisti...... aia nu se pun, au fost "inventate" prin alte partzi.... 

asta mi se pare foarte ciudat.... cum naiba au ajuns asa de multzi daca is asa de inapoiatzi si primitivi??? explica-mi te rog....ULK scrie:Despre restaurante prin lume....size matters ..absolut logic.
In rest...scuza-ma daca ne consider mai evoluati decat aia din articol..Stiu ca in al treilea raihsunt multi indieni( been there too..done that too)..si poate ai cunostinte...dar totusi pe Dambovita in 2008 nu te spalai pe dinti cu degetele in apa ce spala cadavre...Doar o parere...nothing personal, really.