ULK scrie:Stiu ca "unde-s multi putoarea creste" dar mai sunt pe Pamant natii/civilizatii ce numara lafel de multi indivizi ce traiesc in conditii mizere..totusi fara cadavre umane in apa din care beau si se spala. Mizeria e una si sa accepti sa traiesti printre cadavre e alta....Doar pentru ca ei sunt o civilizatie mai veche cu religii stravechi si sunt multi? Ajunge sa consideram asaceva normal ?
bai frate, nu te supara ca-tzi zic.... pe bune, aproape ca imi pare rau.... dar esti cam incuiat la minte la faza asta... serios. tu chiar crezi ca totzi indienii traiesc printre cadavre si se spala pe dintzi in raul gange??? e ca si cum ai spune ca totzi romanii fura in italia...

spui ca "doar" sunt o civilizatzie mai veche cu religii stravechi si sunt multzi ca si cum ar fi un fleac.... incredibil!

astia au una dintre cele mai mari si mai dezvoltate industrii din lume, si asta fara sa uite de traditzii si religii! se bat cap la cap cu china

nu prea cred ca s-a dus chinezoiu acolo doar asa.... de doru lelii.... dar, ma rog, asta-i alta poveste...

vorbesti ca si cum Taj Mahal, Darjeeling, Valley of Flowers, muntzii Himalaya, Delhi, "Pink City"-Jaipur, temple, moschei, biserici si cate si mai cate, ar fi un kkt.... astia nu-s numai o natzie, astia-s vreo suta de natzii care conlocuiesc de mii de ani... si ce este pentru tine normal, ca ma enervez de-acuma...

sa-tzi dea uniunea europeana bani sa-tzi faci veceu in casa iar tu sa-tzi pui mertzanu la poarta si sa te kci in continuare la groapa din curte? (aici nu ma refer la tine, da vorba vine, no offence

) si iar te intreb, tu chiar crezi ca e o chestie de "noroc" ca-s asa de multzi??? pai una e sa faci copii pe banda rulanta si alta e sa-tzi mai si supravietzuiasca multzi dintre ei.... care sa faca la randul lor copii pe banda rulanta....

"kamasutra" itzi zice cumva ceva???

sau "tantra"???

check it out....
si da, DAAAAAMN RIGHT!!! SURVIVAL OF THE FITTEST, BABY!!!