Who's the fittest of us all?
Filthy India.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Filthy India.
ULK, cine decide care-i cel mai adaptat? Selectia se aplica in conformitate cu criteriul de selectie; daca selectia e artificiala rezultatul e unul, daca ea e naturala, rezultatul devine cu totul altul... in cazul nostru nu cred ca am dori sa vedem acel rezultat. Deocamdata ei sunt multi... sunt foarte multi! dupa criteriile noastre mult prea multi! si culmea e ca supravietuiesc foarte multi, macar atata cat sa se reproduca... soriceste! ni se pare incredibil ca supravietuiesc asa ... spalandu-se intr-o apa in care putrezesc cadavrele unora care au murit din cauze inclusiv infectioase! Ma sperii si sa ma gandesc ce infestata e apa aia... bacterii coliforme, dizenteriforme, bacili tuberculosi, paraziti... Si in mod "enigmatic" astia se spala pe dinti si ... nimic! selectia naturala tace malc? nope! Ce crezi ca s-ar intampla daca am beneficia si noi si ei de aceleasi "criterii" de selectie naturala?

Stiu ca "unde-s multi putoarea creste" dar mai sunt pe Pamant natii/civilizatii ce numara lafel de multi indivizi ce traiesc in conditii mizere..totusi fara cadavre umane in apa din care beau si se spala. Mizeria e una si sa accepti sa traiesti printre cadavre e alta....Doar pentru ca ei sunt o civilizatie mai veche cu religii stravechi si sunt multi? Ajunge sa consideram asaceva normal ?
Nu-i musai; noi consideram modul asta de trai inacceptabil - optiunea noastra... Ei vad lucrurile altfel... treaba lor, bine ca-s departe! nasol ar fi daca am imparti aceleasi ape...ULK scrie:... Ajunge sa consideram asaceva normal ?
Acuma nu cred ca-i nici la ei chiar asa de negru dracul; chinezoiul ala a fotografiat cam cum a vrut el. Acelasi cadavru din mai multe pozitii ... mai de-aproape &shit... Cam ca unele stiuci pe aici!
Tot prin selectie naturala am ajuns si noi sa existam si azi..ca si ei...nu suntem pe cale de disparitie doar pentru ca nu ne-am imunizat cu cadavre in jurul nostru. Sau nu ne-am inmultit ca soarecii fara cap....eram mai "civilizati" si mai vechi daca faceam copii pe banda rulanta si am fi ajuns sa ne numaram cu miliardele dar din care majoritatea sa fie nevoiti sa duca o viata doar de dragul supravietuirii? Oare cum e mai civilizat/evoluat?
Asa ca mine, fireste!ULK scrie:... Oare cum e mai civilizat/evoluat?
mi-al luat vorbatavistan scrie:Asa ca mine, fireste!ULK scrie:... Oare cum e mai civilizat/evoluat?![]()
![]()
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Asta ne face speciali bre Ingloriuz!

ULK scrie:Stiu ca "unde-s multi putoarea creste" dar mai sunt pe Pamant natii/civilizatii ce numara lafel de multi indivizi ce traiesc in conditii mizere..totusi fara cadavre umane in apa din care beau si se spala. Mizeria e una si sa accepti sa traiesti printre cadavre e alta....Doar pentru ca ei sunt o civilizatie mai veche cu religii stravechi si sunt multi? Ajunge sa consideram asaceva normal ?
bai frate, nu te supara ca-tzi zic.... pe bune, aproape ca imi pare rau.... dar esti cam incuiat la minte la faza asta... serios. tu chiar crezi ca totzi indienii traiesc printre cadavre si se spala pe dintzi in raul gange??? e ca si cum ai spune ca totzi romanii fura in italia...
si da, DAAAAAMN RIGHT!!! SURVIVAL OF THE FITTEST, BABY!!!
kamasutra s-o inventat sa te poti pupa dupa ce te-ai spalat pe dinti in gange 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
cu pupatu nu prea are treaba kamasutra.....