Filthy India.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ULK
veteran
veteran

Re: Filthy India.

Mesaj de ULK » 21 Oct 2013, 23:06

:)...Nu Adi, stiu despre tot ce zici..si stiu ca, chinezoiul a fotografiat DOAR o firimitura din tot ce inseamna India...dar tot nu pot sa fiu de acord ca pe baza unei religii stravechi sa fie posibil asaceva... Indiferent la ce nivel de cultura si inteligenta sunt romanii nostrii sarantoci (dealtfel Mertzane vezi si la nigga's prosti de bubuie si nu tocmai bogati in State) si sunt sigur ca peste tot in lume tot asa se intampla..inculti cu bani( pe masina si tzoale) sunt peste tot..nu doar la noi.
Dar din pacate..tot religia lor si faptul ca sunt prea multi ca sa duca un nivel de trai decent majoritatea...a dus la faptul ca exista aceste imagini.
Nici tiganii nostrii nu sunt mai presus( parca tot de pe malurile acelea au sosit pe la noi)...absolut..totusi,in mizeria si incultura lor nu am vazut inca nici un tuciuriu sa mimeze spalatul pe dinti(ca defapt mai mult nu face cu gestul ala decat sa introduca niste bacterii, nu sa curete ceva) langa cadavre in descompunere sau macar sa bea dintr-o apa de genul..Nu religia aceea veche practicata prosteste de patura de jos a societatii lor a dus la existenta acelor imagini?
Mie imi este clar ca sunt prea multi...altfel autoritatile reuseau sa tina sub control mizeria si saracia ce se vede in imaginile respective.

Si pentru ca aproape(dar pana la urma nu :) ) ti-a parut rau sa ma faci incuiat :) ..te mai intreb odata..ai prieteni/cunostine indieni pe acolo? Am lucrat si eu prin Germania si am vazut ca sunt multi maronii ....drept ca majoritatea sunt turci si fel de fel de arabi(desi iranienii se supara daca zici ca sunt arabi )...dar am vazut si indieni. Ca atunci asi intelege dece ti se pare mai "normal"ce e acolo decat mizeria/incultura noastra din tara ...si religia lor( ce cum se vede poate sa aiba efecte cam nasoale) mai straveche(mai buna) decat neo-religiile de pe la noi.

Dar,pentru ca imi pare rau ca discutia a luat-o spre personal eu imi si tin gura de acum :).
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 21 Oct 2013, 23:50

mi-ar pare rau daca tzi-ai tzine gura de acum, nu a fost intentzia mea sa te atac personal sau ceva de genul asta. am mai zis, discutam, schimbam pareri, nimic mai mult, cel putzin din punctul meu de vedere. poate te-a speriat un pic felul meu, putzin mai agresiv de a ma exprima, care probabil vine de la muzica rap, pe care imi place sa o ascult :lol:
nu cunosc indieni personal pe aici, dar cunosc destui turci cu mertzane grase si nemtzi semianalfabetzi, care nu pot sa vorbeasca si sa scrie corect limba lor. by the way, crazy niggaz aia din state cu mertzane, vand crack, da-i dreaq... :lol:
trebuie sa ma culc, nu mai am timp si chef acum, dar am sa incerc sa-mi sortez un pic gandurile si ideile si am sa scriu maine mai mult.
peace! :D

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 22 Oct 2013, 01:11

Bre...nu va mai polemizati....A aratat nevasta-mea azi linkul la o tanti ce lucreaza cu ea si-i din India.....
Eh....e o saracie acolo in unele zone, incit persoanele noastre nu si-o pot imagina...Nu exista nici un loc de munca, zeci de mii de oameni isi duc traiul de pe o zi pe alta, nu au posedat vreo moneda de ani de zile,nu curent, radio sau TV, tzoale asisderea, nu mai au demult vreun animal de sacrificat ..Incropesc bordeie din table, pietre ,lemne si alte minuni gasite sau aduse de apa...
Majoritatea s-ar pisa bucurosi pe religie dar nu au alt loc de a-si spala sudorile zilnice (si sint multe pe caldurile alea).
Da, sint zone pe linga orasele care poseda ceva industrie unde totu-i mai aproape de normalitate, se lucreaza si zonele agricole,se exporta binisor produse de tot felul, lumea locuieste civilizat, scoli si universitati prestigioase, asistenta medicala decenta .
Dar locurile fotografiate de chinez nu sint departe de triburile bantu din Africa , ce trebuie sa fugareasca antilopa zilnic daca nu vor sa-si dea obstescul sfarsit...Indienii aia nici nu mai au ce fugari , nu au absolut nimic pe fata pamintului.. :shock:
Dar totusi mai au puterea sa-i concureze pe chineji la capitolul natalitate....Surprizaaaa...viata devine si mai grea... :wallbash:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 22 Oct 2013, 01:37

Terminati mah cu teoriile astea hippie ...

Anumite valori moderne sunt absolute si universale. Igiena comunitara face parte din aceste valori. Indienii din India sunt cam imputiti. Asta este adevarul.

Nu sunt imputiti pt ca nu au canalizari sau pt ca isi arunca mortii in garla. Sunt imputiti pt ca nu au WC-uri sau apa curenta si pt ca nici nu vor sa-si schimbe traditiile de tot rahatu :)

http://www.globalpost.com/dispatch/news ... married-fa
http://www.nytimes.com/2012/06/15/world ... .html?_r=0

A stat o prietena in India 2 luni. Cu toate ca a fost avertizata de multi sa-si rezume plimbarile in zonele turistice, ea s-a aventurat si prin alte parti. Mi-a zis ca e ceva normal in India sa-ti dai jos pantalonii si sa-ti faci nevoile pe strada ... strazile periferice cica sunt pline de marturii digestive umane ...

Statisticile spun ca 53-54% dintre indieni nu au buda, dar 63% au telefon(de obicei mobil) ... in cel mai sarac sat din Vaslui, in spatele casei celui mai betiv satean cu siguranta e o latrina ... :)

http://articles.economictimes.indiatime ... population
http://www.nydailynews.com/life-style/h ... -1.1180696

Sunt o groaza de traditii care ar trebui sa dispara si care deja au disparut in lumea civilizata. India profita din plin de globalizare, celebre fiind outsourcing-urile din India. Deoarece India s-a deschis catre vest, normal ar fi sa adopte si niste valori vestice ... cum ar fi igiena corporala sau renuntarea la caste ...

Tavistan, cu toata selectia naturala speranta de viata in India este de 65 de ani ... la acest capitol, mai prost decat India sunt tarile aficane care-s ravasite de razboi si SIDA si cateva tari subdezvoltate de teapa Afghanistanului sau a Timorului de Est.

Am avut indieni la mine in casa de vreo 5 ori si am interactionat de multe ori cu ei(pana pe la 18 ani ma chemau diverse rude/cunostinte s-o fac pe translatorul) ... toti erau expati si cam toti erau senior manageri pe la Mittal Romania ... e f ciudat sa vezi un nene intr-un costum Zegna/Boss mancand pilaf cu mana(sau carne cu sos) ... nu stiu cum dracu se nimerea, dar de fiecare data cand intrebau daca mancarea e cu porc tineau un pahar de vin in mana ... insa cea mai ciudata parte era alta - niciodata nu se afisau cu nevestele(cu toate ca locuiau in oras) ... nici macar pe la nunti/aniversari ...

p.s. sunt alte rituale mortuare si mai lugubre ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Sky_burial

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 22 Oct 2013, 09:20

bogdan82 scrie:...
Tavistan, cu toata selectia naturala speranta de viata in India este de 65 de ani ... la acest capitol, mai prost decat India sunt tarile aficane care-s ravasite de razboi si SIDA si cateva tari subdezvoltate de teapa Afghanistanului sau a Timorului de Est.

...
Suficient frate! Pan' la 65 de ani ai avut timp sa torni o echipa de cricket, cu rezerve cu tot... :lol: Insalubritatea extrema in care traiesc ar crea premisele unei mortalitati masive si a unui sir de tot felul de epidemii devastatoare: holera, ciuma, dizenterie... Un occidental nu ar face fata la astfel de conditii; ei fac! Deci 65 de ani e chiar mai mult decat m-as fi asteptat!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Oct 2013, 10:36

Se pare ca treaba e mai groasa...wikipedia ne spune ca nu numai cei care nu au destui bani sa isi permita incinerarea completa unui decedat ci : copii sub 5 ani,femeile gravide,sinucigasii,cei muscati de sarpe,oameni sacrii,saracii nu se incinereaza ci sunt lasati pur si simplu in apa. Si nici cei cu varicela nu beneficieaza de purificare prin foc. Nici in timpul epidemiei de holera nu incinerau cadavrele ci le lasau sa pluteasca in deriva..raspandind boala mai departe.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 22 Oct 2013, 10:42

Va imaginati ca oricine ar incerca sa impuna niste reguli sanitare mai stricte pe-acolo, chiar daca ar veni cu investitii pentru salubrizare, in privinta ritualurilor funebre nu ar fi vazut ca un civilizator ci ca un profanator... De-aia zic... astia-s ei, n-ai ce le face si bine ca Romanica nu e pe Gange, mai la vale de India! :twisted: :twisted:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 22 Oct 2013, 18:06

tavistan scrie:Insalubritatea extrema in care traiesc ar crea premisele unei mortalitati masive si a unui sir de tot felul de epidemii devastatoare: holera, ciuma, dizenterie... Un occidental nu ar face fata la astfel de conditii; ei fac! Deci 65 de ani e chiar mai mult decat m-as fi asteptat!

pai uite, cam la capitolul asta voiam io de fapt sa ajung.... :lol: cadavrele alea par totusi cadavre de bosorogi.... cu toata insalubritatea lor ajung la varste destul de avansate..... :roll: deci cine e mai "evoluat" pana la urma???? :roll: ei supravietzuiesc fara probleme aici la noi, in europa.... da noi la ei???

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 22 Oct 2013, 18:27

Adi G scrie:...

pai uite, cam la capitolul asta voiam io de fapt sa ajung.... :lol: cadavrele alea par totusi cadavre de bosorogi.... cu toata insalubritatea lor ajung la varste destul de avansate..... :roll: deci cine e mai "evoluat" pana la urma???? :roll: ei supravietzuiesc fara probleme aici la noi, in europa.... da noi la ei???
Ştii ceva? Eu aş vrea să supravieţuiesc tot în Ioropa... În India o s-ajung când or striga ei după mine... :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 22 Oct 2013, 18:29

:lol: poi daca io voiam sa supravietzuiesc p-acolo.... plecam de mult, sa stii :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns