Fario_nebunu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 06 Feb 2008, 18:37

fario, degeaba te pregatesti pentru calamitati, ca daca vin chinezii peste noi si daca fiecare manca numa'un peste, poti sa-ti dai foc la prostovol, sa nu putrezeasca singur...
nici provizii n-are rost sa-ti faci,... te scot aia din gaura de sarpe si te mananca cu orez,...
si au aia o tehnica ... folosesc nu unu, ci doua betze odata,... de bambus,... custom made,... foarte rapide... (adica fast nicidecum medium fast) :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Feb 2008, 09:17

Miki,
chinezii astia o sa ocupe zona de ses si de deal, la munte lor nu le prieste! Asa ca dupa ce o sa va extermine sau sclavizeze pe voi, eu o sa raman ascuns in munti unde ma voi hrani cu salmonizi si ciuperci pana ce NATO va interveni decisiv si ii va alunga. Avantajul ocupatiei militare chineze e ca vor disparea ocoalele silvice, AJVPS-urile etc deci se va pescui liber, nu vor mai fi zone interzise, sezoane oprite etc. Chinezoii imi vor da libertate maxima de pescuit! :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Feb 2008, 11:32

Mai bolundule , aste is vise ce zici tu in legatura cu chinezii . Io i-am vazut in actiune si m-am speriat . Merg cite 10-15 la pescuit , daca in doua ore nu trage se apuca sa adulmece pe mal , scoici , melci , crabi , rime , alge , etc. , baga cite un km de mal si radiaza tot . Cred ca ciupercile si salmonizii vor disparea primii , si sa stii ca astia nu se tem de apa rece , is caliti . Corobetii pot fi o delicatesa pentru ei , ma tem ca nici momeala nu au sa-ti lese . Daca chiar esti sigur ca vin chinezii , io zic sa incepi cu muguri de mesteacan si conuri fragede de brad , dupa aia incet treci la stejar sub forma de rumegur fin , mascat in malai , ca sa nu fie prea dur dintr-o data , dupa aia poti trece la alte esente lemnoase , gindestete ca nu vor ramine decit cioate batrine , alea fragede le mininca tot ei , nu stiu daca ai bagat de seama da ei deja is obisnuiti cu lemnoasele , minca bambus , nu o sa le ia mult sa te lese fara bete de alun .

Fir Intins!!!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Feb 2008, 12:00

:lol:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 07 Feb 2008, 13:44

SF scrie:daca in doua ore nu trage se apuca sa adulmece pe mal , scoici , melci , crabi , rime , alge , etc. , baga cite un km de mal si radiaza tot .
............. deja is obisnuiti cu lemnoasele , minca bambus , nu o sa le ia mult sa te lese fara bete de alun .
De asta imi place mie la General Thao. Cand vad meniul ma simt ca-n sanul naturii.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Feb 2008, 12:15

Mai baieti, nu exagerati!
Defileul Argesului care duce spre Vidraru acolo unde e tunelul e usor de aparat si va garantez ca eu cu vreo 20 de flacai bine-facuti ii tinem pe chinezoi departe de Capra si de Buda, Vales de Pesti etc. Nici disnpre Balea nu au cum veni pentru ca se va sabpta Transfagarasanul si se va bloca accesul dinspre Ardeal. :lol:
Prin urmare vor ramane vai de munte neatinse de picior galben! :lol: :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Feb 2008, 18:22

daca mai pui si niste focuri pt diversiune...capcane,etc :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Feb 2008, 18:47

Da , cam asa o gindit si Dalai Lama , ca muntii si frigu o sa-i opreasca , vorba aia , riu , ramu pretin imi este , tie dusman , sau asa ceva . Pin la urma o plecat si Dalai Lama la plimbare si piticii aia cu ochi oblici o ocupat acoperisu lumii . No tinut natura si geografia cu el , si asta era respectuos cu natura , nu tragea corobeti in teapa ca tine , daramite pescuit in prohibitie ( cel putin asa zic revistele ) .
Ii drept ca tu esti mai razboinic , no o sa stai sa faci matanii , insa vad ca experienta ta in gherila de munte se limita la mituiri , is curios cum dracu ii mituiesti pe aia , ca aia nu se mai termina hahaha!!!
Mai bine o operatie estetica , cu putin noroc treci drept chinez , si daca au aia chef sa reediteze celebru mars peste dealuri si cimpii poate te iau cu ei , sa le prinzi pesti , cu acces la explozibile si generatoare .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns