orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
hades
- veteran

Salut!!
Vad cu interes inca un personaj "mirific" pe aci pe site, care nu face altceva decat sa faca valuri.
Oare nici un moderator nu vede, sau nu vrea sa vada, sau chiar un administrator?
Eu pana acum ii dateam ban!!
In plus, stilul mi se pare f cunoscut, ca fiind al unui pescar respectabil de spin, sper sa ma insel, deoarece eu nu il cunosc asa "carcotas".
Dar ca sa revin, mi se pare penibil de cum acest personaj reuseste sa strice majoritatea topic-urilor de pe forum.
Atat am avut de zis!
Va multumesc!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
Adi_
- veteran

bine ca i-ai facut tu un topic special ca sa nu le mai strice pe celelalte. numai ca trebuia deschis la cafenea!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Fario_nebunu
- veteran

oooooo, ce duritate dom'le. Un fel de mic Torquemada, nu? Il prinzi pe Fario si il pui la torturi savante...si faci si un bine umanitatii!
Sau explicatia e mai prozaica? Nitica invidie pentru unul care "face valuri"?

-
hades
- veteran

Am renuntat de ceva vreme sa mai scriu pe aici tocmai din aceste motive..
Invidie, bleah...
Se pare ca unii au prea mult timp liber...
Rog un moderator sa mute topicul la CAFENEA, deoarece l-a suparat f tare pe Adi_
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
dan popa
- senior

Padure fara uscaturi nu se poate

-
Adi_
- veteran

hades, nu mai fii asa incordat. de unde ai dedus ca m-ai suparat "f tare"? ca am zis ca trebuia deschis la cafenea? n-am dreptate? nu m-ai suparat deloc, relax

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Fario_nebunu
- veteran

Btavo Adi,
Spune-le si tu lui Hades, Vega, Fishi sa nu mai fie atat de incordati ca nu ii ajuta cu nimic! La tine se vede ca esti olimpian, ai o seninatate care te apara de detractori, de atacuri etc.

-
Fario_nebunu
- veteran

PS - sa nu uit. Azi la 17.00 plec spre munteee si spre primii mei pastravi made in ...2008! Ii prind, masor si eliberez imediat! Urati-mi fir intins! Cred ca merg fie pe Moeciu fie pe Valea Simonului, sau pe Rajnov, inca nu stiu sigur, ma decid acolo. Week end minunat pentru toti, chiar si pentru cei ce ma injura! Asa sun et. Intorc si celalalt obraz!

-
Adi_
- veteran

merci, mi-am facut antrenamentul cu Gerula

pai daca am lua in seama ce spune fiecare, am ajunge toti cu ulcer la stomac, sau mai rau, sa dormim cu pistolul sub perna!
Fario_nebunule, iti urez "Fir Intins!". Asteptam poze

-
Tavi
- veteran

Fario_nebunu scrie:PS - sa nu uit. Azi la 17.00 plec spre munteee si spre primii mei pastravi made in ...2008! Ii prind, masor si eliberez imediat! Urati-mi fir intins! Cred ca merg fie pe Moeciu fie pe Valea Simonului, sau pe Rajnov, inca nu stiu sigur, ma decid acolo. Week end minunat pentru toti, chiar si pentru cei ce ma injura! Asa sun et. Intorc si celalalt obraz!

Nu te cred.