electorala... - cu cine ati votat ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis

cu cine ati votat ?

Alianta DA - Basescu
39
87%
PSD - Nastase
1
2%
PRM - Vadim
1
2%
UDMR - Belo
1
2%
PNT - Ciuhandu
1
2%
altii
2
4%

Voturi totale: 45

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Dec 2004, 12:50

jean,

deci la voi a fost stampila? ei bine, la noi a fost un timbru de autocolant, pe care il putea dezlipi fara sa ramana urma. ma asteaptam sa nu mearga pe principiul asta in afara tarii, prea multi observatori straini ar fi putut obiecta la smecheria electorala.

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 02 Dec 2004, 12:59

Dacau aveau interes faceau sesizari,dar pt noi dece sa faca?noi plingem nu ei

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Dec 2004, 13:01

s- afolosit stampila pentru buletinele de identitate si autocolantul pt cartile de identitate

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Dec 2004, 13:16

ovidiu14 scrie:s- afolosit stampila pentru buletinele de identitate si autocolantul pt cartile de identitate
Da, dar si autocolantul trebuie stampilat si pusa data

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Dec 2004, 13:26

pe autocolant nu ai cum sa pui stampila Paul ...vezi marimile
data e normal sa fie ca si pana acum

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Dec 2004, 13:46

ovidiu14 scrie:pe autocolant nu ai cum sa pui stampila Paul ...vezi marimile
data e normal sa fie ca si pana acum
Se pune stampila chiar daca depaseste conturul autocolantului. Crede-ma!
La alegerile locale am fost presedinte de comisie :wink:

piticu
veteran
veteran

tzara lui "merge s-asa"

Mesaj de piticu » 02 Dec 2004, 14:12

nevasta-mea a fost refuzata cind a prezentat cartea de alegator la comisie, i-au cerut buletinul. si mie la fel.

care e treaba cu cartile astea de alegator?
de ce s-au mai facut daca nu le folosim?
de ce li s-a permis aceasta "scapare" in lege?

cum e posibil sa inverseze unu doo coloane intre ele si sa nu verifice nimeni?

in comisii, reprezentantii partidelor, daca au observat asa mari fraude de a sarit basescu ars, de ce au mai semnat procesele alea verbale?

cineva a vazut oltenitza albastra de afise PSD puse peste tot; ce reprezentant al opozitiei a reclamat la politie lucrul acesta (in esenta nerespectarea unei legi :!: ) si ce numar de inregistrare a primit reclamatia?

cine dintre cei platiti sa faca treaba si-au facut-o?

MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU, DACA I SE DA PRILEJUL, UN HOT VA FURA CU SIGURANTA.
complicii (aia care au intors privirea de la infractiune) sunt aia care se revolta ca ei nu au aceleasi privilegii...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 02 Dec 2004, 19:38

adilucu scrie:Eu am votat acum cu Ciuhandu iar in turul 2 voi vota cu Basescu. Oricum, daca Ciuhandu ar fi fost mai cunoscut, sau daca partidul PNTCD ar fi fost mai puternic, sau daca era Ciuhandu in locul lui Basescu, acesta ar fi avut mai multe voturi decat Basescu, deoarece ca om, ca persoana, Ciuhandu e mult mai bun ca presedinte. Dar ghinionul lui e ca nu e cunoscut in tara.
De ce credeti ca e la al treilea mandat ca primar al Timisoarei? Are ceva in cap...bun!

Oricum, romanii isi merita soarta!!! :x Cu Nastase voteaza numai naivii si cei care sunt ca el, hoti si lacomi!!! Si e multi ( :) ) d`astia...
Nu prea sunt de acord cu tine.
Imi pare rau ca pe acest sait de pescuit te contrazic in probleme de politica.
Ca Timisorean pot sa-ti spun,si sa nu mi-o iai in nume de rau ca par a fi mai informat,ca Ciuhandu nu a fost votat in Timisoara ca primar pentru ca e PNT-CD sau pentru ca e extraordinar de capabil,ci pentru ca era singurul care avea sanse ca sa nu iasa un primar PSD.
Iti spun ca alegatorii habar n-au ce profesie are Ciuhandu .Ei stiu si vad ca nu e corupt si stiu sigur ca nu va trece la PSD.
Se stie si sa si verificat ca in Timisoara e un spirit de fronda sai spun asa ,greu si constant anti-PSD si anti-Dinamo( scuze ca kestia cu Dinamo nu are legatura in mod direct cu politica).
Sigur,Ciuhandu are calitati , e integru samd, nu contest aceste lucruri.
Dar in lupta cu PSD Marinarul e BETON.Si poate singurul care are curajul sa intre in ring si sa dea de pamant o gashka de corupti.Are spirit de luptator si pare a fi capitanul care pe vreme de furtuna redreseaza corabia sau o paraseste ultimul.
Daca ai sti cat l-am iubit cand la zburat pe Petre Roman de la sefie , si ca a castigat primaria si a doua oara!?
Pai rezista Ciuhandu la perversiunile la care a fost supus in primarie de catre consilieri si primarii de sector PSD + coruptii veki si noi din primarie care skimba partidul in functie de rezultatul alegerilor?
Si pe deasupra mai este si bun organizator nu numai bun luptator .In primarie a promovat tineri absolventi ca sa ii scoata pe functionarii incompetenti si corupti afara.Pe la Ministerul transporturilor era primul cu proiecte intocmite pentru a lua toate fondurile straine alocate Romaniei.Eu nu zic ca e perfect dar e varianta cea mai buna poate.
Daca ar veni la putere cred ca ar face 'curatenia' de care ar avea nevoie tara asta .
Trebuie sa mentionez ca nu sunt membru de partid PD si nici neamuri imparatesti prin acest partid nu am.
singurul partid din care am facut si fac parte e PCR :lol: , dar sunt acum in ilegalitate,partid din care cu mandrie am facut parte mai intai ca pionier, ca utecist mai apoi ( nah ca am pierdut carnetul , cand s-or intoarce "ai noshtri" sa nu ma excluda cu vot de blam....)... hai ca ma opresc ca poate nu va prinde-ti si ma injurati ...... :lol:
Ultima oară modificat 02 Dec 2004, 19:56 de către Mugurstefan, modificat de 2 ori în total.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Re: tzara lui "merge s-asa"

Mesaj de Mugurstefan » 02 Dec 2004, 19:47

[quote="piticu"]nevasta-mea a fost refuzata cind a prezentat cartea de alegator la comisie, i-au cerut buletinul. si mie la fel.

care e treaba cu cartile astea de alegator?
de ce s-au mai facut daca nu le folosim?

De kiki , ca sa-i mai ' facem ' putin pe contribuabili la buget in tipografia lui Pesedescu , cadru de nadejde si cotizant bun la pushculitza partidului ce va deveni unic in ritmul asta. :(
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 02 Dec 2004, 20:25

[

La baza rezultatelor nemultumitoare obtinute de Alianta cred ca sta si circoteca din perioada '96-2000.

Io zic ca atata vreme cat partidul nostru iubit controleaza aproape totul si mai ales massmedia e greu sa razbati.
alianta trebuia sa-si traga o televiziune sa poate fi auzita si inteleasa de toata lumea si cetateanul sa fie informat complet .
Nu vedeti ce trunkiat si deformat si tendentios sunt prezentate stirile.
Mircea Toma de la Acad Catzavencu monitoriza stirile pe televiziuni si ipostazele cat de favorabile eerau pusi in fata ascultatorilor.Nu pot sa uit ca la o emisioune de sport au aparut pe rasnd, min. Gigaras, Adrian Nastase sialta stire iliescu, toti felicitand gimnaste sportivi samd.
Si asta la TVR , care ar trebui sa fie impartiala.

"Cine stapaneste cuvintele , stapaneste si gandurile" George Orwell -1984

Asa ca cata vreme Partidului lui Nastase monopolizeaza-controleaza televiziunile si cele mai multe trusturi de presa + CNA, Radiadifuziune Regia Comunicatii samd , vor triumfa fara probleme multe cincinale de acum inainte.
Ultima oară modificat 02 Dec 2004, 21:33 de către Mugurstefan, modificat 1 dată în total.
Mugur Dixit !

Închis