electorala... - cu cine ati votat ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis

cu cine ati votat ?

Alianta DA - Basescu
39
87%
PSD - Nastase
1
2%
PRM - Vadim
1
2%
UDMR - Belo
1
2%
PNT - Ciuhandu
1
2%
altii
2
4%

Voturi totale: 45

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 03 Dec 2004, 12:59

dupa ce comentam si turul 2 le inchid
pana atunci mai schimbam o opinie, asa, de iarna

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 03 Dec 2004, 14:34

Pai sa sti ca nu-i vrajeala, sint intr-adevar neam de vikingi,ca astia au venit pina in delta Dunarii, chiar la mare si mai departe. Sint multi blonzi, cu ochii albastrii,si au un deosebit instinct agresiv, de luptator. Interesant este chiar faptul ca sint dispusi sa se supuna unor rigori pt. a ajunge la un adevar, si sigur astia sint urmasii vikingilor, iar cocosatii, genunchistii si tirisistii, vor sta cu fata la Moscova. Ei si ? crezi ca aia de vor trece cu fata la adevar vor avea de pierdut? Nu cred ca se va isca un conflict armat in aceasta zona. Daca se va ajunge la asa ceva, aceasta se poate face numai daca nato si CE vor dori sa se incendieze aceasta parte a Europei. Oare cui i-ar servii acest lucru? Dar se poate intimpla altceva, si anume CE sa considere ca Ucraina prezinta un interes deosebit in sensul integrarii rapide europene si sa concentreze toata atentia acestui fapt, care nu e de loc gratuit, iar integrarea celorlalte state... sa poata suferii motivat in acest sens.Acest lucru ar atrage pe de-o parte interesul public si incetarea conflictelor, pe de-o alta ar insemna ca Rusia sa-si revizuiasca atitudinea in sensul acceptarii unui viitor al Europei unite.
Lucru care ne place sau nu, alaturi de globalizare vor fi primele masuri de rezistenta a Europei in fata actualului razboi economic pus pe piata de China sustinuta la rindul ei, de economia Americana.Treburile sint complicate si greu de inteles cararile astea. Ce pesti ati mai prins?
Dane chiar ca trebuie oprit, asta e ca mizilicul, cind incepi nu te mai opresti...glumeam. Este bine ca inca ne mai pasa...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 03 Dec 2004, 14:40

hai sa revenim la alegerile din romania
n-are sens sa vorbim despre ucraina

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 03 Dec 2004, 15:01

mdah, ce-o vrea Dumnezeu cu ei aia s-o intimpla. dupa ce ca ograda bunica-mii e sub cizma lor, sa-i mai si pling?
Dady scrie:Este bine ca inca ne mai pasa...
bravo Dady, sa stii ca asta e marea crima ale scirbelor astora conducatoare ale noastre:

vor sa ne turteasca la loc cum au fost parintzii nostri, inapoi la nepasare, ciocu mic, ridicare din umeri si intrebari de genu "si ce sa facem, nu vezi ca tot nu se rezolva nimica?", "ce putere am io?"

sa ni se para anormalul ca fiind normal:

- toti sefii pot, trebuie sa fure si vor fura, nimic nu li se poate lor intimpla
- indraznesti sa ma intrebi tu pe mine mah? - sa ma tzii da coaie atuncea!
- ciocu mic si da-i inainte daca vrei sa nu ti se intimple ceva
- prefectu la ziaristi: sa va dau ****
- ala fura o gaina - 6 luni pirnaie, ala de fura o banca cu totu - da si interviuri din aeroport. (mandatu ajunge la 5min. dupa ce a decolat)

aceste anomalii, repetate la rata la care au ajuns azi, asta fac: mutileaza, strimba si pervertesc constiinte, asigurind in mod paradoxal, continuitatea unei guvernari contra naturii.

sa va pese, domnilor, macar pentru copii vostri.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 03 Dec 2004, 15:13

ai dreptate mah, numa ca tragedia e ca pana se invatza lumea sa reactioneze normal, ....tre sa mai treaca ceva jdeani ...cel putin.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 03 Dec 2004, 15:29

Ma Piticule...nu stiu cit de pitic esti dar imi place cum gindesti.
Vezi, de asta ar trebuii sa cistige Base, nu ca este nemaipomenit ca presedinte, ci pt. a nu devenii obisnuinta psihica aceasta dominare imputita ps-dista, asta s-ar urmarii, vezi tartorul ilici, care stie cum e cu spalatul creerelor, ca doar la moscova n-a invatar ca apa curge la deal, nu? Apropo... ma ajuta cineva cu niste poze? Spagatonu, Manivelu, hai sa fie si nea Nelu, bombonelu si alte somitati psd-iste. ca s-ar putea ca in curind sa ne fie tare dor de ei....DA DOAMNE..Si a d-lui prof. doctor ION SOLCANU, care aparuse ca PRESEDINTE ONORIFIC la revista Pescuitul in Romania, revista la care eram colaborator si am protestat vehement la acest obicei de ..ONORIFICI vinatori sau pescari, vezi NASTASE, oricum le-a fost de prost augur. Cred ca trebuie sa COLECTAM pozele lor, ca nu se stie ce nostalgii ne vor lovii....

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 04 Dec 2004, 11:29

eu cred ca rezultatele din primul scrutin sunt cum sunt mai ales din cauza comoditatii si a nepasarii celor din mediul urban care au preferat sa stea acasa decat sa voteze.
din cate stiu eu in sate peste 80% din votanti au votat cu poponel, multi dintre ei fortati de imprejurari: in Teleorman politistii i-au amenintat pe oameni ca vor lua amenzi de 10mil daca nu voteaza cu psd, in Bascov - Arges angajatul de la posta cand le-a dat pensia le-a sugerat sa voteze "cum trebuie" daca vor sa o mai vada si luna viitoare etc..
Oamenii simplii, dezinformati, pur si simplu au votat de frica, nu cred ca ei sunt de condamnat. Scursurile umane care i-au amenintat sunt sub paravan pesedist, deci nu prea exista vreo metoda prin care pot fi inlaturati acum.

ideaa e SA MERGEM TOTI LA VOT SI SA CONVINGEM CAT MAI MULTI DIN CEI CARE NU S-AU PREZENTAT LA PRIMUL TUR DE SCRUTIN SA VINA SI SA VOTEZE (cu Basescu normal ).
Ultima oară modificat 04 Dec 2004, 21:00 de către rica, modificat 1 dată în total.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 04 Dec 2004, 14:44

Rica, chesti ca lemnele de foc, adusul pensiei,butelia ...etc sint tratate la modul general indiferent de jud., ceea ce ma face sa gindesc organizarea labagiilor de psd-isti la nivel de tara, cu repetitii si mai stiu eu ce ...Toate astea au fost facute la indemnul lui ilicisi, lui bombonel,care, cum devine problema, le-a spus: ba, daca nu furati la blana atunci sa nu va aud ca miriiti cind astia o sa va racoreasca,... ati inteles? Pai numai pe vremea lui ceausescu spuneam ca daca afla sefu...adica, ceausescu,...la,la,la...dar acuma sintem siguri nu ca astia nu stiu ce este in teritoriu, ca cam asa lasa sa se inteleaga, dar ei sint cordonatorii de neam si de suflet. Aducate DOAMNE...

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 06 Dec 2004, 15:06

am uitat sa va inreb domnilor daca atzi stat cu ochii beliti in ecrane la prima TV sambata noaptea. si daca da, a meritat???
a fost :shock: sau :roll: ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Dec 2004, 15:10

Dl. Dady,

VA ROG FRUMOS PASTRATI UN LIMBAJ CIVILIZAT
expresia " labagii de pesedisti " nu este permisa
indiferent daca are sau nu legatura cu adevarul, este jignitoare pentru cei 40 % dintre romanii care au votat
sa ne gandim ca sunt si domnisoare si doamne printre cei care au votat cu PSD
multumesc

Închis