electorala... - cu cine ati votat ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mai asculta una atunci sa te poti inchina si minuna
sot si sotie in fata "papagalului" ce iti buletinele de vot
el catre ea , in timp ce papagalu cauta de zor numele in lista ,
zice
..."eh, cate trei buletine DE fiecare ...."
"exact"
dupa care papagalu parca prins de electricianu nostru la braconaj
incepe fratilor si numara
unu doi trei
unu doi trei
unu doi trei
tipu primeste buletinele in mana semneaza pt ele si incerca sa zica ceva
numai ca "papagalu trece la consoarta acestuia
unu doi trei
unu doi trei
unu doi trei
poftiti si cate o stampila si mergeti la cabina "
la care omu ce tot incercase sa ii spuna papagalului da cu palma in masa si zice
BAH am zis cite trei DE fiecare nu DIN fiecare !
luati de numarati oameni buni !
sot si sotie in fata "papagalului" ce iti buletinele de vot
el catre ea , in timp ce papagalu cauta de zor numele in lista ,
zice
..."eh, cate trei buletine DE fiecare ...."
"exact"
dupa care papagalu parca prins de electricianu nostru la braconaj
incepe fratilor si numara
unu doi trei
unu doi trei
unu doi trei
tipu primeste buletinele in mana semneaza pt ele si incerca sa zica ceva
numai ca "papagalu trece la consoarta acestuia
unu doi trei
unu doi trei
unu doi trei
poftiti si cate o stampila si mergeti la cabina "
la care omu ce tot incercase sa ii spuna papagalului da cu palma in masa si zice
BAH am zis cite trei DE fiecare nu DIN fiecare !
luati de numarati oameni buni !
Nu mai pot sa rezist, erea conferinta de presa a lui Base, pe Realitatea Tv, cind l-au intrerupt ca sa dea orice altceva, prima data au motivat intreruperea sa dea legatura la BEC, da cred ca la bec, ca apoi sa dea legatura la cotrocelu, sa-l vedem pe infractorul alaturi de prea sfintitu....Infine hoti hoti si iar hotii. Haide BASESCU... sa-i frigem pe hotii astia...
Dady,
Dady,
Eugen,
Inainte de votare am primit e-mail de la consulul onorific roman Popovici din Houston in care se spunea ca poti vota si cu pasaportul romanesc expirat,apoi cu o zi inainte de votare o scrisoare tot de la el in care scria ca daca pasaportul e expirat nu poti vota decat daca arati un act (bilet de calatorie sau asa ceva).
Gandind ca nu e logic, daca imi expira pasaportul romanesc nu-mi expira si cetatenia romana(am cetatenie dubla romana si americana) m-am dus la vot am votat(intre timp la radio ,in ziare se spunea ca se poate vota si cu pasaportul expirat),normal cu Basescu &Co. si mi-au pus pe pasaportul expirat o stampila pe care scria "VOTAT 42"si cu pixul au scris data.
Si referitor la una din stupiditatile legislatiei romanesti,cand am fost anul acesta la Oradea am vrut sa-mi fac alt pasaport romanesc am platit taxa aferenta(desi nu stiu la ce m-ar putea ajuta ,avandul pe cel american) si mi s-a spus printre altele,ca trebuie sa fac o cerere la primar sa-mi aprobe casatoria mea facuta in U.S.A.cu o cetateanca americana nascuta in Constanta!!!!!
Asa ca i-am dat dracului cum i-as da si pe cei ce conduc tara acum.
Desi PDS va fura si in 12 dec. poate n-ar strica sa lamuriti cunostintele sa mearga la vot si sa voteze pe cine trebuie.
Sa auzim numai de bine si dupa 12 dec.'04,
Jean Scurtu
Inainte de votare am primit e-mail de la consulul onorific roman Popovici din Houston in care se spunea ca poti vota si cu pasaportul romanesc expirat,apoi cu o zi inainte de votare o scrisoare tot de la el in care scria ca daca pasaportul e expirat nu poti vota decat daca arati un act (bilet de calatorie sau asa ceva).
Gandind ca nu e logic, daca imi expira pasaportul romanesc nu-mi expira si cetatenia romana(am cetatenie dubla romana si americana) m-am dus la vot am votat(intre timp la radio ,in ziare se spunea ca se poate vota si cu pasaportul expirat),normal cu Basescu &Co. si mi-au pus pe pasaportul expirat o stampila pe care scria "VOTAT 42"si cu pixul au scris data.
Si referitor la una din stupiditatile legislatiei romanesti,cand am fost anul acesta la Oradea am vrut sa-mi fac alt pasaport romanesc am platit taxa aferenta(desi nu stiu la ce m-ar putea ajuta ,avandul pe cel american) si mi s-a spus printre altele,ca trebuie sa fac o cerere la primar sa-mi aprobe casatoria mea facuta in U.S.A.cu o cetateanca americana nascuta in Constanta!!!!!
Asa ca i-am dat dracului cum i-as da si pe cei ce conduc tara acum.
Desi PDS va fura si in 12 dec. poate n-ar strica sa lamuriti cunostintele sa mearga la vot si sa voteze pe cine trebuie.
Sa auzim numai de bine si dupa 12 dec.'04,
Jean Scurtu
Eu si familia am votat cu Basescu,si daca e cazul o vom face din nou.Practic eu am votat cu partidul din care face parte.Nu am nimic personal cu el,dar partidul lui a cam riscat sa fie reprezentat de catre un om ca si el.Este bun in ceea ce face,dar este si un om foarte imprevizibil:ce-i in gusa,si-n capusa.E nevoie de multa diplomatie pentru a fi presedinte.Daca alinta DA ar fi fost reprezentata de catre un politician mai calculat,eu zic ca ar fi avut de castigat.Am auzit pe multi spunand ca nu s-ar risca cu el.Anyway,eu la politica nu ma pricep,dar am votat si voi vota schimbarea.Mergand in continuare cu Nastase,ar insemna sa mergem tot inainte cu Iliescu... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Am un PDF cu Scanteia(renumitul ziar de pe vremuri),in care apar numele lui Iliescu,Nastase,etc.Cred ca tare v-ar amuza sa mai citi asa ceva 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
De asta vorbesti: http://www.catavencu.ro/supliment_scinteia.pdfMichael scrie:Am un PDF cu Scanteia(renumitul ziar de pe vremuri),in care apar numele lui Iliescu,Nastase,etc.Cred ca tare v-ar amuza sa mai citi asa ceva

Patabum
nu vreau sa-ti dau dreptate. Eu vreau sa cred ca exista clasa politica de dreapta, altfel...la Valcea nucleul liberal este compromis, apar pe posturile de televiziune locale ca politicieni in care zicase sa credem, lumea nu-i mai crede, daca nu se va face curatenie exemplara in aceste partide ca sa aiba credibilitate maxima, ca si partide de dreapta, atunci vom mostenii acea clasa politica compromisa, ramasa de pe vremea lui Constantinescu, adica una care nu va fi in stare sa faca de cit mirsavii in sensul de a prinde puterea.Si in acest caz cei mai tineri au dreptate sa gindeasca la ....Cind vad pe strada niste anume figuri care spun de la mare distanta orientarea politica care-i bintuie, nu pot sa mai stau pe ginduri, ori plec si eu in Congo cu voi, ori merg la peste undeva unde sa nu-i mai vad.
Dady.
nu vreau sa-ti dau dreptate. Eu vreau sa cred ca exista clasa politica de dreapta, altfel...la Valcea nucleul liberal este compromis, apar pe posturile de televiziune locale ca politicieni in care zicase sa credem, lumea nu-i mai crede, daca nu se va face curatenie exemplara in aceste partide ca sa aiba credibilitate maxima, ca si partide de dreapta, atunci vom mostenii acea clasa politica compromisa, ramasa de pe vremea lui Constantinescu, adica una care nu va fi in stare sa faca de cit mirsavii in sensul de a prinde puterea.Si in acest caz cei mai tineri au dreptate sa gindeasca la ....Cind vad pe strada niste anume figuri care spun de la mare distanta orientarea politica care-i bintuie, nu pot sa mai stau pe ginduri, ori plec si eu in Congo cu voi, ori merg la peste undeva unde sa nu-i mai vad.
Dady.
http://www.mediafaxfoto.ro/afisare.asp?lang=0&id=898913MihaiV scrie:Decat cu Nastase despre care stiu cati saci si-a pus in caruta! Si nici nu-i stiu eu pe toti!
http://www.chip.ro/forum/files/nastase_177.jpg
Sorry pentru al doilea link... nu m-am putut abtine.
Rog pe staff sa-l stearga mai incolo