electorala... - cu cine ati votat ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Domnilor, mi se pare un cosmar!
In conditiile acestor procente, PRM o sa faca legea. De ei depinde balanta.
Dar, ca sa voteze pt unii sau altii o sa inceapa cu : vrem nu stiu ce ministere. vrem nu stiu ce bancute.....
mi-l si inchipui pe Vadim ceva gen ministru de interne.
Daca-l pun la Justitie, io ma fac agricultor.
Totusi, pt ca urmeaza a se redistribui voturile acordate catre formatiunile ce nu au depasit pragul electoral, ma astept sa mai creasca putin procentele PSD si DA. Vedem dupa aia "algoritmul"!
O sa votez in continuare cu Basescu, desi numia stofa de om politic n-are.
Dar decat in Congo......desi, parca am auzit ca se prinde tarpon k-lumea (peste 100 kg). La echipament de fly!
Deja ma antrenez!
In conditiile acestor procente, PRM o sa faca legea. De ei depinde balanta.
Dar, ca sa voteze pt unii sau altii o sa inceapa cu : vrem nu stiu ce ministere. vrem nu stiu ce bancute.....
mi-l si inchipui pe Vadim ceva gen ministru de interne.
Daca-l pun la Justitie, io ma fac agricultor.
Totusi, pt ca urmeaza a se redistribui voturile acordate catre formatiunile ce nu au depasit pragul electoral, ma astept sa mai creasca putin procentele PSD si DA. Vedem dupa aia "algoritmul"!

O sa votez in continuare cu Basescu, desi numia stofa de om politic n-are.
Dar decat in Congo......desi, parca am auzit ca se prinde tarpon k-lumea (peste 100 kg). La echipament de fly!
Deja ma antrenez!

- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran
- vanatoruldepesti
- veteran
psd-ul nu s-a dat inapoi de la nici un mijloc de furt posibil, cred, sau mai bine zis sint sigur ca au avut inventat un sta special inventat pt acest lucru.Dativa seama cam ce i-ar fi asteptat daca ar fi pierdut...DA DOAMNE, DOAMNE.Eu am peste 50 de ani, nu cu mult dar niciodata nu am fost STINGACI, nici macar pe vremurile pe cind era obligatoriu.Da am prieteni care m-au redus la tacere, de asa ii cunosti mai bine.Valcea se ridicase la locale, alianta si-a pus primarul, care acum dupa ce l-am votat am impresia ca trebuie sa merg la toti pe care i-am convins sa voteze ca mine, sa-mi cer scuze. Dar astazi imi dau seama ca m-am inselat groaznic. Si mama mea a votat cu dreapta. Vedeti, pe internet nu intra chiar toti rapitoristii, nu toti au acces la asa ceva, de regula chestia asta selecteaza cunva poporul.As spune ceva ce cred ca s-a intimplat:
-prezenta redusa la vot,
-lipsa increderii in opozitie
-lipsa increderii in partidele de dreapta
-scaderea interesului tinerilor fata de alegeri
-Tineretul gindeste cum sa plece din tara
toate astea se datoreaza in cea mai mare masura fostului presedinte CONSTANTINESCU, care a reusit sa-mi creeze o scirba mai dihai de cit cea fata de psd.Cred ca locul lui ar trebuii sa fie in alta parte, nu in politica Romaneasca, careia i-a creat numai rele. Sa dea Domnul sa fie ca noi, sa prindem multi pesti la anul...
Dady.
-prezenta redusa la vot,
-lipsa increderii in opozitie
-lipsa increderii in partidele de dreapta
-scaderea interesului tinerilor fata de alegeri
-Tineretul gindeste cum sa plece din tara
toate astea se datoreaza in cea mai mare masura fostului presedinte CONSTANTINESCU, care a reusit sa-mi creeze o scirba mai dihai de cit cea fata de psd.Cred ca locul lui ar trebuii sa fie in alta parte, nu in politica Romaneasca, careia i-a creat numai rele. Sa dea Domnul sa fie ca noi, sa prindem multi pesti la anul...
Dady.