electorala... - cu cine ati votat ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis

cu cine ati votat ?

Alianta DA - Basescu
39
87%
PSD - Nastase
1
2%
PRM - Vadim
1
2%
UDMR - Belo
1
2%
PNT - Ciuhandu
1
2%
altii
2
4%

Voturi totale: 45

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 29 Noi 2004, 17:35

Din toti cei cu care am vorbit, si inainte si dupa ziua de sambata, nici unul nu a afirmat ca voteaza PSD. In situatia asta, cred ca singura explicatie e, intr-adevar, mediul rural. In turul doi o sa se lase cu mici...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Noi 2004, 17:38

conform rezultatelor pe medii urban - rural si pe varste concluzia a fost ca diferenta au facut-o cei care au votat in medul rural si au peste 50 de ani...... :!:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 29 Noi 2004, 18:34

Domnilor, mi se pare un cosmar!

In conditiile acestor procente, PRM o sa faca legea. De ei depinde balanta.

Dar, ca sa voteze pt unii sau altii o sa inceapa cu : vrem nu stiu ce ministere. vrem nu stiu ce bancute.....

mi-l si inchipui pe Vadim ceva gen ministru de interne.

Daca-l pun la Justitie, io ma fac agricultor.

Totusi, pt ca urmeaza a se redistribui voturile acordate catre formatiunile ce nu au depasit pragul electoral, ma astept sa mai creasca putin procentele PSD si DA. Vedem dupa aia "algoritmul"! :cry:

O sa votez in continuare cu Basescu, desi numia stofa de om politic n-are.

Dar decat in Congo......desi, parca am auzit ca se prinde tarpon k-lumea (peste 100 kg). La echipament de fly!
Deja ma antrenez! :D

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 29 Noi 2004, 19:09

Tarpon se prinde in Gabon, Costica tata! :lol: (fa abstractie de rima, asta e realitatea). Da' mai bine mergem in Malawi sa prindem "tiger-xxx"!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 30 Noi 2004, 00:12

misto rebranding-ul tau, W!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 30 Noi 2004, 08:35

La Valcea: Nastase 49,43% , Basescu 28,35% , Vadim 16,14%. Sunt din Valcea si afirm cu mahnire ca suntem un oras ROSU!!! Imi cer scuze Ardealului, Banatului, Bucurestiului si Constantei.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 30 Noi 2004, 08:44

psd-ul nu s-a dat inapoi de la nici un mijloc de furt posibil, cred, sau mai bine zis sint sigur ca au avut inventat un sta special inventat pt acest lucru.Dativa seama cam ce i-ar fi asteptat daca ar fi pierdut...DA DOAMNE, DOAMNE.Eu am peste 50 de ani, nu cu mult dar niciodata nu am fost STINGACI, nici macar pe vremurile pe cind era obligatoriu.Da am prieteni care m-au redus la tacere, de asa ii cunosti mai bine.Valcea se ridicase la locale, alianta si-a pus primarul, care acum dupa ce l-am votat am impresia ca trebuie sa merg la toti pe care i-am convins sa voteze ca mine, sa-mi cer scuze. Dar astazi imi dau seama ca m-am inselat groaznic. Si mama mea a votat cu dreapta. Vedeti, pe internet nu intra chiar toti rapitoristii, nu toti au acces la asa ceva, de regula chestia asta selecteaza cunva poporul.As spune ceva ce cred ca s-a intimplat:
-prezenta redusa la vot,
-lipsa increderii in opozitie
-lipsa increderii in partidele de dreapta
-scaderea interesului tinerilor fata de alegeri
-Tineretul gindeste cum sa plece din tara
toate astea se datoreaza in cea mai mare masura fostului presedinte CONSTANTINESCU, care a reusit sa-mi creeze o scirba mai dihai de cit cea fata de psd.Cred ca locul lui ar trebuii sa fie in alta parte, nu in politica Romaneasca, careia i-a creat numai rele. Sa dea Domnul sa fie ca noi, sa prindem multi pesti la anul...
Dady.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 30 Noi 2004, 09:44

Nu vor face alianta cu PRM, se pare ca diferenta o va face UDMR si redistribuirea procentelor de la cei mici

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Noi 2004, 10:23

si cum ungurii tin sa fie la putere cu orice pret, asta e politica lor, conteaza cine iese presedinte
daca iese basescu, numeste PM din alianta, UDMR-ul se alipeste automat, ceilalti minoritari la fel, si s-a rezolvat treaba

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 30 Noi 2004, 10:31

desi e o formatiune ilegal constituita (pe baze etnice ....neconstitutionala si neinregistrata ca partid) va face ce a facut din 90 incoace indiferent cine a fost mai votat
si uite cine hotaraste pt cei ce nu au votat :D

Închis