Incearca sa afli cam ce aparate foto care fac si filme au zoom optic 12x si da-ti cu presupusul pe urma, da?Adi_ scrie:un zoom 12-15X ajuta destul de mult, si la poze si la filmat, nu e nevoie sa te apropii la 15m.
Despre aparate foto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
urmeaza sfatul lui Tavi si exprima-te mai "dulce"
nu dau cu presupusul, vorbesc la concret(intr-adevar, putini fac asta)
pot sa-ti dau ca si exemplu aparatul meu, Canon S3. Zoom optic 12x, filmeaza beton!
Mai este si Sony DSC-H50 un model cu zoom 15x si filmeaza bine...
si cred ca exemplele pot continua.

nu dau cu presupusul, vorbesc la concret(intr-adevar, putini fac asta)
pot sa-ti dau ca si exemplu aparatul meu, Canon S3. Zoom optic 12x, filmeaza beton!
Mai este si Sony DSC-H50 un model cu zoom 15x si filmeaza bine...
si cred ca exemplele pot continua.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Aparatul de care zice adilucu e fix cat un dslr ca dimensiune si stie cam tot atata, nu are nici o legatura cu point and shoot-urile pe care le cara lumea in general la pescuit.
Aici se discuta de genul de aparat pe care-l tii intr-un buzunar, nu de alea pentru care iti trebuie geanta foto
. Si chiar si asa, garantez ca daca nu esti ziua in amiaza mare nu-ti iese un filmulet utilizabil.
Aici se discuta de genul de aparat pe care-l tii intr-un buzunar, nu de alea pentru care iti trebuie geanta foto

Cu lacrimi Bastus!
aparatul de care zic e un "advanced point and shot" si nu e cat un DSLR. Are obiectiv retractabil, nu ca DSLR-ul si incape chiar si intr-un buzunar mai mare. Se poate tine chiar intr-un buzunar al gentii de pescuit. Sunt si pt. acest model huse care se prind la centura, deci nu e chiar asa incomod.
Cat despre calitatea filmarii, cred ca stiu ce vorbesc, doar il am, nu imi dau cu presupusul
Cat despre calitatea filmarii, cred ca stiu ce vorbesc, doar il am, nu imi dau cu presupusul

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
seara, lumina f. slaba, Sony-ul de care ziceam mai sus a filmat bine folosind IR. Se vedea clar numarul masinii aflata la aprox. 60-70m.
Bineintels ca daca-i noapte si presupusii braconieri sunt la 100-200m, nu prea ai cum sa imortalizezi momentul. De altfel nu stiu cum ai putea sa-ti dai seama exact ce fac ei acolo
Oricum nu se braconeaza numai noaptea, se braconeaza f. mult si ziua, daca nu mai mult. Am vazut destui la Dunare care dadeau la curent in plina zi.
Bineintels ca daca-i noapte si presupusii braconieri sunt la 100-200m, nu prea ai cum sa imortalizezi momentul. De altfel nu stiu cum ai putea sa-ti dai seama exact ce fac ei acolo

Oricum nu se braconeaza numai noaptea, se braconeaza f. mult si ziua, daca nu mai mult. Am vazut destui la Dunare care dadeau la curent in plina zi.