de unde luati lemn de balsa ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In legatura cu sabloanele: se pot folosi sabloane din banda adeziva sa nu se mai prelinga vopseaua pe sub ele. Incearca mai multe tipuri pentru ca una care se lipeste prea bine poate lua cu ea stratul de vopsea pe care a fost lipita. N-am facut voblere niciodata dar lucrez intr-un domeniu in care te intalnesti cu probleme asemanatoare 

M-am gandit, si la ceva Banda Izolatoare, sau mai de graba banda din aceea pentru uz farmaceutic, cxare nu se lipeste chiar asa tare.
Ms de raspuns, inseamna ca o sa imi mearga treaba cu sabloanele, insa ,
Edy Salmo-ul, inca mai lucrez la paint-ul lui, si am dat cu cateva dungi anemice, de galben, sunt penibile, insa nu le prea am cu pictura...
, In viitorul apropiat am sa folosesc sabloane,
Pentru colorare ati folosit cuori ca, ALB DE CHINA ??? asa se numeste, am sa-l folosesc sa vad daca i bun, ca ceva mai ieftin nu gasesc...
Toate cele bune.
ms.

Ms de raspuns, inseamna ca o sa imi mearga treaba cu sabloanele, insa ,
Edy Salmo-ul, inca mai lucrez la paint-ul lui, si am dat cu cateva dungi anemice, de galben, sunt penibile, insa nu le prea am cu pictura...

Pentru colorare ati folosit cuori ca, ALB DE CHINA ??? asa se numeste, am sa-l folosesc sa vad daca i bun, ca ceva mai ieftin nu gasesc...

Toate cele bune.
ms.