de unde luati lemn de balsa ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 14 Iul 2010, 21:52

Dar ce te face sa crezi ca n-am inceput ??
Ady.. nu te mai ambala. pe bune, ca o faci degeaba... Caut cat pot pe internet, chiar acuma citesc tot forumul de voblere hand-made de 130 pagini, deci am ce citi...

Lucrez la un Edy Slider. l-am facut de 8 cm lungime , inaltime,grosime cat cel original de 7 cm. De aceea am intrebat ca maine vreau sa-l termin, doar ca cu vopseaua o dau in bara.... :cry: :cry: :cry:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Iul 2010, 09:01

edy.tm scrie: Lucrez la un Edy Slider......
vad ca deja i-ai dat si ... nume :o
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 15 Iul 2010, 09:21

edy.tm scrie:
Lucrez la un Edy Slider. l-am facut de 8 cm lungime , inaltime,grosime cat cel original de 7 cm. De aceea am intrebat ca maine vreau sa-l termin, doar ca cu vopseaua o dau in bara.... :cry: :cry: :cry:
-mai degraba lucreaza la voblere care le vei folosi cel mai des, nu lucra la voblerele care ai dori sa le ai in trusa doar ca sa fie mai diversificata pentru ca nu le vei folosi si nu vei intelege nimica din ce ai facut si nu ai sa progresezi.. sau daca chiar folosesti sliderele asa des zi-mi si mie unde mergi la stiuca sa merg si eu :roll:
-in rest spor la cioplit, in alea 130 de pagini ai toate documentatiile necesare, nu ar mai trebui sa-ti dea nimeni nicio mana de ajutor si totusi ar trebui sa-l intreci cel putin pe rapala :wink:

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 15 Iul 2010, 09:31

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 15 Iul 2010, 11:23

@ Nemernic .. a trebuit sa-i dau si nume :lol: :lol:

@ Ungureanu Ovidiu , Lucrez la Edy Slider, darr am un Salmo Slider , cumparat original, de 7 cm. si dupa ala ma iau ;)

@ Zuckala L-am citit .... i destuil de fain facut, parca forum-ul ala i facut de Gene3004 parca , baiatu de pe Prietenipescari.ro .. cred

Am terminat de lestat, insa... cineva imi zice ca pe post de lipici ca sa lipesc cele 2 jumatati de voblere sa folosesc CHIT DE LEMN, a folosit cineva, e bun sau sa folosesc un fel de super glue , ? intreb deoarece nu prea am incredere in CHIT-ul acela ... :cry: :cry:

Multumesc celui care poate o sa-mi raspunda la intrebare.

toata stima.

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 15 Iul 2010, 11:44

lipeste-le cu aracet

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 15 Iul 2010, 11:46

Zuckala scrie:lipeste-le cu aracet
Aracetul nu rezista la apa, a facut un prieten ,,experiment'' si a ajuns la concluzia ca nu-i bun...

A lipit cineva cu CHIT de lemn ?? ca nu mai am rabdare.. vreau sa-l lipesc..

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Iul 2010, 11:47

salut edy ... pentru a prinde cele doua parti de lemn nu se foloseste chit de lemn ... ti-am pomenti de chitul de lemn in cazul in care bagi sarma si lestul printr-un canal facut pe burta ... pe asta il umpli cu chit de lemn ...

in privinta celor din doua bucati ti-am raspuns ca nu stiu ce foloseste lumea pentru ca eu nu le fac in felul asta .. proababil ar fi OK ceva superglue sau cine stie ce rasini care sa faca priza buna intre cele 2 bucati ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 15 Iul 2010, 11:51

Ms..

Stiam ca Chit-ul de lemn e pentru umplutura, Nu cred ca lipeste bine..

Ms. numa' bine

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 15 Iul 2010, 11:54

edy.tm scrie:
Zuckala scrie:lipeste-le cu aracet
Aracetul nu rezista la apa, a facut un prieten ,,experiment'' si a ajuns la concluzia ca nu-i bun...

A lipit cineva cu CHIT de lemn ?? ca nu mai am rabdare.. vreau sa-l lipesc..
Lipeste-l cu aracet si preseaza bine, iti garantez ca rezista la apa, sunt barci din lemn care sunt lipite cu aracet, oricum banuiesc ca dai cu vopsea si lac peste si nu mai are cum sa ajunga apa la el asta ca o garantie in plus.

Scrie răspuns