@Attilaf dar cat iti ia pentru o comanda ? daca ea este 25 lei, tu dai 30 cai prin posta nu ? macar ti-o da ambalata ??
de unde luati lemn de balsa ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Eu cand mi-am dat comanda, m-a costat vreo 7-8 lei transportul (sau chiar mai putin).
Marfa, adica vreo 6 placi de diferite grosimi, a venit ambalata frumos, intreaga.
Comanda in sine se face cam asa: Tu dai comanda, fie online, de pe site, fie telefonic (ai pe site inclusiv adrese de email si telefoane).
Vei primi un telefon de confirmare (daca dai de pe site comanda), si in 2-3 zile vei primi de la posta o notificare precum ca trebuie sa te prezinti la oficiul postal x, pentru a ridica un colet. Cu notificarea aia, cu buletinul si cu suma de pe aviz la tine, mergi la posta...dai banu' si iei coletu'.
Simplu...desi cel mai simplu ar fi sa gasesti chiar in TM, si parca era cel putin un magazin din TM, inafara de Practicker care comercialza balsa, doar ca nu mai tin minte care
Salut. Poti sa faci voblere dar si plute pentru pescuit din lemn de balasa.
Exista mai multe feluri de lemn de balsa ; mai moale si ceva mai tare.
Pentru voblere iti trebuie ceva mai tare. Cand faci comanda trebuie sa specifici ca vrei ceva mai tare si baietii o sa iti trimita. Eu am cumparat de la ei 10 placi de diferite grosimi .Poti sa faci voblere din lemn de esenta moale cum ar fi: tei,plop,brad,etc.E si in functie de cum vrei sa fie voblerul floating,sinking sau suspending.Pentru sinking poti folosi lemn cu greutate mai mare. Numai bine. Mircea13
Exista mai multe feluri de lemn de balsa ; mai moale si ceva mai tare.
Pentru voblere iti trebuie ceva mai tare. Cand faci comanda trebuie sa specifici ca vrei ceva mai tare si baietii o sa iti trimita. Eu am cumparat de la ei 10 placi de diferite grosimi .Poti sa faci voblere din lemn de esenta moale cum ar fi: tei,plop,brad,etc.E si in functie de cum vrei sa fie voblerul floating,sinking sau suspending.Pentru sinking poti folosi lemn cu greutate mai mare. Numai bine. Mircea13
@mircea . Multumesc de cele spuse, deci totusi daca fac comanda mai bine fac telefonic, si le zic ceva mai tare, nu chiar cel mai moale, ca prin Online, nu pot sa le spun.
Ms ca mi-ai zis.
Insa . stie cineva. Pentru a face voblere din lemn de tei,plop,brad, e deajuns sa tai o ramura de approximativ 5 cm grosime ? si fac voblerulk pe lungimea ramurii,din ,,inima'' cum s-ar zice. mai gros, nu prea am cum. ca ma dau vecini la ,,Defrisat copacii ''
Imi zice-ti si mie daca e in ordine daca astup santul facut pentru a baga ,,armatura si sarma'' cu rumegus, si apoi cu Super glue, si dupaia pun o surcea mai mare care sa se potriveasca la sant. ??
Cel mai greu mi se pare, cum sa alegi armatura, sa fie de grea, pentru a scoate Floating, Suspending, Sinkyng. Cred, ca in timp, cu cat fac mai multe, o sa imi dau seama.
Si ceva greu, iara e pozitionarea Barbetei, dac atrec de astea.
o sa fie fain.
Ms Mircea si Zuckala.
Ms ca mi-ai zis.
Insa . stie cineva. Pentru a face voblere din lemn de tei,plop,brad, e deajuns sa tai o ramura de approximativ 5 cm grosime ? si fac voblerulk pe lungimea ramurii,din ,,inima'' cum s-ar zice. mai gros, nu prea am cum. ca ma dau vecini la ,,Defrisat copacii ''
Imi zice-ti si mie daca e in ordine daca astup santul facut pentru a baga ,,armatura si sarma'' cu rumegus, si apoi cu Super glue, si dupaia pun o surcea mai mare care sa se potriveasca la sant. ??
Cel mai greu mi se pare, cum sa alegi armatura, sa fie de grea, pentru a scoate Floating, Suspending, Sinkyng. Cred, ca in timp, cu cat fac mai multe, o sa imi dau seama.
Si ceva greu, iara e pozitionarea Barbetei, dac atrec de astea.
Ms Mircea si Zuckala.
mai edy, nu se fac cum crezi tu, uite cum se fac:
http://www.wsbteam.com/do-it-yourself/c ... -partea-i/
http://www.wsbteam.com/do-it-yourself/c ... -partea-i/