...Daca pestii ar avea glas ?...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 23 Mar 2006, 17:12

Salutare Cati!
Daca ai citi din nou postarea mea ai vedea ca mesajul meu era adresat autorului si nu tie care doar l-ai citat:"pentru plictisitul care a scris randurile citate mai sus: "

Numai bine si pesti cat mai silentiosi!!! :D
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Cati
senior
senior

daca pestii ar avea glas

Mesaj de Cati » 23 Mar 2006, 21:45

Salut Armand si te rog sa ma scuzi daca te-am deranjat ! nu am facut decit sa aduc o precizare mai exacta la cele spuse de tine despre propagarea sunetului in apa . Sper sa nu te superi dar autorul rindurilor citate de mine este Titus Popovici ; sincer , din ceea ce am citit despre el ,personal nu mi-a parut un om plictisit .

cu respect Cati

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 24 Mar 2006, 09:35

Salve Cati!
Nu ai de ce sa iti ceri scuze!
Faptul ca exista divergente intr-o discutie nu inseamna ca trebuie sa te superi!
Daca cineva isi pune problema ce ar spune o vietate cu 3 neuroni, cred ca face acest lucru intr-un moment de plictiseala.
Din cate stiu eu Titus Popovici a scris si scenariul pentru "Operatiunea Monstrul" si nu am vazut nici macar o aluzie la ce simt pestii scosi din apa sau cum se simt ratele penetrate de alice.
Nu toate lucrurile scrise(chiar si de cei mai mari scriitori) sunt scrise din convingere!!!

PS: Oare ce simte o conopida pusa la fiert?! :lol:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Cati
senior
senior

re.

Mesaj de Cati » 01 Apr 2006, 03:21

Armand , Operatiunea Monstrul , este unul din fil. mele preferate dar... este o mare diferenta intre subiectul tratat in film , si ceeea ce am adaptat eu . T.P a fost printre altele un vinator si pescar renumit si mai presus de toate a fost OM !!! un om care a inteles ca orice lucru inexplicabil , mareste farmecul lumii in care traim !

ps. daca tot e sezonul...Ce zici de un picior de broasca , care in momentul in care pui sare pe el , tremura si zvicneste de...?

Cati

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 02 Apr 2006, 08:52

fie ca are un numar mai mic sau mai mare de neuroni tot vietate se cheama, dca le bagam in clasa asta iar de aici pleaca ramnificatiile, la pesti acea durere reprezinta doar reflexe neconditionate care se inchid la nivel subcortical, problema ar fi trebuit pusa: daca pestii ar fi avut mai mult creier :d ca glas.... asta e omu a fost mai destept s-a crezut supremu pradator si este :twisted: de aceeea nu da posibilitatea pestilor sa vorbeasca (natura ar fi dat-o ) :wink:

Balambur
junior
junior

s-ar inchide magazinele sportive de pescuit

Mesaj de Balambur » 08 Apr 2006, 18:33

Sigur s-ar lasa 90% din pescari la 2 zile de pescuit ingroziti de urletele auzite iar magazinele de pescuit ar da faliment

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 09 Mai 2006, 12:12

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 09 Mai 2006, 12:26

:shock: a-nnebunit stiuca!!!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 09 Mai 2006, 13:24

Care stiuca Adi_ ???

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 09 Mai 2006, 13:25

cum care stiuca? nu ai vazut filmuletul pus de gabor? despre stiuca din filmulet e vorba. tu la ce te gandeai?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns