Cu totii suntem de vina cel putin pentru ca ...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Iul 2011, 09:44

Bravo man,esti tare! :wink:

Sa-ti spun un secret: mah eu nu-mi risipesc energia...Ma pastrez pentru trenul ala de pe malul sarbesc! 110 cm o sa aiba doar diametrul capului... :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Iul 2011, 10:16

:lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 09 Iul 2011, 14:36

Tavi scrie:uite o idee buna. La fiecare partida sa iei cu tine un sac de gunoi si sa strangi macar cateva doze si peturi pe langa care oricum treci fara sa-ti strici partida. cat dureaza ? 5 minute? Eventual facem un topic Ce-am mai adunat azi? Cu capturi? :D
asta am facut-o io mai demult (preferam stationaru), si am povestit pe undeva pe forum. Cateva saptamani la rand am curatat in fiecare uichend un loc unde intra faina stiuca la pestisor viu. Si in fiecare sambata iar erau mizerii acolo (cutii de bere, pachete de tigari, etc) Am sfarsit lasandu-i un "biletel" agatat in salcia din apropiere... si ... sapt urmatoare a fost curat... Dar cand esti doar tu cu lanseta si rucsacul in spate e mai greu sa cari si un sac plin cu gunoaie prin tufe... Ar fi mai simplu sa atragem atentia cui arunca si-l vedem.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Iul 2011, 08:23

elias scrie:Zamfi si eu ma simt vinovat pentru ca azi am inceput antrenamentele pentru Dunare si nu am anuntat restul participantilor.Dar nu-i bai ca no fost asa mare,doar 110cm :lol:
:evil:
pai asta inseamna ca e over 10
si cand te gandesti ca eu ma chinui cu scobarii si altii.......... :twisted:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Iul 2011, 08:31

...Si altii nici macar cu scobarii... :cry:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Iul 2011, 08:59

so crezi tu mah :mrgreen:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 10 Iul 2011, 21:40

Mai astia contemplativii,daca tot va simtiti vinovati,faceti mai multe lucruri bune,eu nu am regrete pentru ca nu arunc gunoi in apa sau pe mal,asta pentru ca permanent am saci de gunoi in masina,inclusiv acum,incerc sa combat braconajul,mai ridic cite o plasa,cind se poate,mai incerc sa fac educatie nesimtitilor,apelind la bunul simt,nu la bita,incerc sa fac permanent educatie celor cu care vin in contact,de aia nu ma simt vinovat.Am si o veste buna pentru voi,puteti recupera usor ce nu ati facut la timp,dar pentru asta mai usor cu tastatul,treceti la munca.Acum ,fara gluma,soacra-mea stie ca nu se lasa gunoaie in padure de cind am vrut sa o las la locul faptei cind a aruncat punga de plastic,dar macar de atunci iesim mai rar la gratar. Altii,vestiti pescari ,au zimbit strimb cind le-am aruncat in barca dozele goale de bere lasate pe mal.Cit despre straini,nu ii respect decit daca ma respecta,nici la ei nu au ajuns sa fie civilizati decit cu pedepse severe,cind sint nesupravegheati sint mai salbatici decit noi,exemple suficiente sint actele de cruzime ale americanilor in Vietnam,Afganistan si Irak,ale nemtilor in Afganistan, vinatorile salbatice ale italienilor in Delta si in Delta Neajlovului,si alte exemple pe care le gasiti daca vreti sa fiti echidistanti si sa nu folositi informatia doar intr-un sens.Pe de alta parte ii inteleg ca le e sila de noi,dupa 89 majoritatea celor plecati au fost infractorii,pina prin 93,iar ei au crezut ca sintem niste victime ale comunismului,fiind nepregatiti ,atit la nivel de cetatean cit si ca structuri de ordine publica,in fata inventivitatii infractorilor sud-est europeni.Apropo,acum da unul cu prostovolul chiar aici,linga mine,dupa peste.Ce sa-i fac? NU ma simt vinovat ca nu-i fac nimic,e la Discovery.Jeremi Wade.(':lol:')Fir intins si la treaba si pe teren ,nu doar online.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 10 Iul 2011, 22:24

Si daca tot e vorba de vinovatie,ia sa vedem cine se simte vinovat ca pe acest forum cei ce practica c-r se simt mai presus de cei ce mai duc peste acasa,de-o prajeala,nu sa umple frigiderul,spinning-arii sint mai presus de stationaristi,sau de crapari,iar evident peste toti si toate e elita,pescarii de fly.Nu mai vorbim ca si la pescarii de baitcasting se simte o aura sfinta,ca de sint pe invers,piei drace,deci mai cu mot.Ar trebui sa ne simtim bine,noi ca pescarii,ca toti incercam sa ne relaxam in mod sportiv si sa ne reintoarcem temporar si civilizat in natura pe care o suprasolicitam si o supraexploatam.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Iul 2011, 07:05

spinning-arii sint mai presus de stationaristi,sau de crapari,iar evident peste toti si toate e elita,pescarii de fly.
Cine a stabilit "clasamentele" astea? Ca la unii le place sa creada treaba asta e una si ca este chiar asa e alta... Sau ma rog ,o fi asa, da' pe mine nu ma streseaza deloc chestia asta :twisted:
Altele insa da !

Si apropo ...uneori sunt bune si forumurile la ceva , ca poate mai citeste unul altul , se mai regaseste pe ici pe colo si in sinea lui ,uneori , poate mai si intelege ... :wink:

Scrie răspuns