Sa-ti spun un secret: mah eu nu-mi risipesc energia...Ma pastrez pentru trenul ala de pe malul sarbesc! 110 cm o sa aiba doar diametrul capului...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
asta am facut-o io mai demult (preferam stationaru), si am povestit pe undeva pe forum. Cateva saptamani la rand am curatat in fiecare uichend un loc unde intra faina stiuca la pestisor viu. Si in fiecare sambata iar erau mizerii acolo (cutii de bere, pachete de tigari, etc) Am sfarsit lasandu-i un "biletel" agatat in salcia din apropiere... si ... sapt urmatoare a fost curat... Dar cand esti doar tu cu lanseta si rucsacul in spate e mai greu sa cari si un sac plin cu gunoaie prin tufe... Ar fi mai simplu sa atragem atentia cui arunca si-l vedem.Tavi scrie:uite o idee buna. La fiecare partida sa iei cu tine un sac de gunoi si sa strangi macar cateva doze si peturi pe langa care oricum treci fara sa-ti strici partida. cat dureaza ? 5 minute? Eventual facem un topic Ce-am mai adunat azi? Cu capturi?
Cine a stabilit "clasamentele" astea? Ca la unii le place sa creada treaba asta e una si ca este chiar asa e alta... Sau ma rog ,o fi asa, da' pe mine nu ma streseaza deloc chestia astaspinning-arii sint mai presus de stationaristi,sau de crapari,iar evident peste toti si toate e elita,pescarii de fly.