Cu totii suntem de vina cel putin pentru ca ...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
las' ca incerc ioadiwolf scrie:...probabil ca initiam un scandal era cu mult mai bine si mai animat acest topic...

Cu totii suntem de vina cel putin pentru ca..."
Ba pardon !
Io nu ma simt vinovat pentru nici unul din punctele alea si inca pentru multe altele care nu sunt scrise acolo ! Da' chiar cu nimic nu ma simt vinovat ! Si vorbesc serios !
Daca voi va simtiti vinovati, ... e treaba voastra ! La unii de pe aici de pe rapitori, poate ar fi chiar justificat, si daca intradevar se simt vinovati, acu in ceasul al 12-lea, probabil e un castig ! Ma indoiesc insa ca exista unul singur pe forum care sa se simta SINCER, vinovat (desi ar fi firesc) pentru ceva din pomelnicul ala !
Mai mult: incercarea asta de a induce o vina colectiva,...dilueaza responsabilitatea ! Suntem responsabili toti... deci nici unul ! Tipic ! ! ! Genul de filozofie inofensiva si fatalista, resemnata: asta e suntem toti la fel, n-avem ce face, si n-avem cum iesi din asta...
Sa ma scuzati (sau nu !

Da sunt altele acolo, pentru care ma simt motivat sa acuz direct, si mai ales sa sustin ca nu sunt eu de vina ! deci mai incet cu vina colectiva ! Sau daca vreti... fiti voi toti vinovati...

Io unul nu-s !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Re: Cu totii suntem de vina cel putin pentru ca ...
Sa strangi semnaturi pentru o petitie?adiwolf scrie:2. Pentru că suntem "Gică Contra" din naştere: Orice iniţiativă în mintea noastră este sortită eşecului. "Cum, afacere în agricultură? Nu ai nicio şansă. Să vinzi cartofi la piaţă, nuuuu! Să deschizi un chioşc, nuuu, te mănâncă mafia locală, îţi sparg ăştia magazinul, vine banca şi îţi ia casa, etc, etc.". Nici nu vedem că alţii reuşesc în jurul nostru . "Eh, ăştia au pile..."
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Re: Cu totii suntem de vina cel putin pentru ca ...
domnu tavi,Tavi scrie:Sa strangi semnaturi pentru o petitie?adiwolf scrie:2. Pentru că suntem "Gică Contra" din naştere: Orice iniţiativă în mintea noastră este sortită eşecului. "Cum, afacere în agricultură? Nu ai nicio şansă. Să vinzi cartofi la piaţă, nuuuu! Să deschizi un chioşc, nuuu, te mănâncă mafia locală, îţi sparg ăştia magazinul, vine banca şi îţi ia casa, etc, etc.". Nici nu vedem că alţii reuşesc în jurul nostru . "Eh, ăştia au pile..."
ce te deranjeaza??
faptul ca nu am fost de acord cu ce propuneati voi acolo in petitie?? ca nu am sustinut ceva ce te interesa pe tine sa aiba o anumita forma si fond iar asta am facuto in mod public fara sa ma ascund ca multi altii ??
ce doresti defapt??
vad ca nu scapi nici o ocazie sa ma "intepi" ori de cate ori ai ocazia??
spune-mi odata in fata ce nu iti convine si gata, "nu o mai da de gard" .
si.........da voi fi un Gica Contra ori de cate ori voi considera si voi simti ca este nevoie, dar fi sigur ca ce voi avea de spus, o sa spun in fata.
miky scrie:Ma indoiesc insa ca exista unul singur pe forum care sa se simta SINCER, vinovat (desi ar fi firesc) pentru ceva din pomelnicul ala !
Mai mult: incercarea asta de a induce o vina colectiva,...dilueaza responsabilitatea ! Suntem responsabili toti... deci nici unul ! Tipic ! ! ! Genul de filozofie inofensiva si fatalista, resemnata: asta e suntem toti la fel, n-avem ce face, si n-avem cum iesi din asta...
Sa ma scuzati (sau nu ! Very Happy),... dar io vad vinovati, distincti si singulari,... la tot pasul ! Io chiar vreau sa vad vinovati, si vreau sa-i vad platind ! Bine,... ma doare-n pix daca vreunul e in stare sa comunice sau nu cu fiu-su pe facebook Laughing , sau daca a iesit din scoala cum a intrat !Laughing
Da sunt altele acolo, pentru care ma simt motivat sa acuz direct, si mai ales sa sustin ca nu sunt eu de vina ! deci mai incet cu vina colectiva ! Sau daca vreti... fiti voi toti vinovati... Io unul nu-s !
exagerezi. Poate-mi arati unde te-am intepat eu de cate ori am avut ocazia, ce eu nu-mi amintesc.
cu ce am gresit de ai sarit asa?adiwolf scrie:am postat aici ca sa comentati si eventual sa completati si voi
Musca 13
Musca 13
Jefu, te contrazic. Ma simt relativ vinovat atunci cand:miky scrie:]
Ba pardon !
Io nu ma simt vinovat pentru nici unul din punctele alea si inca pentru multe altele care nu sunt scrise acolo ! Da' chiar cu nimic nu ma simt vinovat ! Si vorbesc serios !
Daca voi va simtiti vinovati, ... e treaba voastra ! La unii de pe aici de pe rapitori, poate ar fi chiar justificat, si daca intradevar se simt vinovati, acu in ceasul al 12-lea, probabil e un castig ! Ma indoiesc insa ca exista unul singur pe forum care sa se simta SINCER, vinovat (desi ar fi firesc) pentru ceva din pomelnicul ala !
[...]
# vad o cutie de bere pe Prut si n-o strang penca sunt mult prea ocupat sa vanez cleni sau avati.
# vad copii de braconieri cum invata sa manuie halaul lui taticu in mijlocul Iasului si nu sun a enspea oara la Politie sa denunt braconajul.
# omor un pejte pe care nu as fi vrut neparat sa-l duc acasa.
& multe alte situatii...
SINCER.
Aia cu vina colectiva e corecta. Apanajul romanilor.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Leba scrie: Jefu, te contrazic. Ma simt relativ vinovat atunci cand:
# vad o cutie de bere pe Prut si n-o strang penca sunt mult prea ocupat sa vanez cleni sau avati.

Always C&R
http://www.bscteam.ro
De ce intrebi?
Ai fost si nu mai sunt peturi?
Copii nostri vor pescui la zoo...
Ai fost si nu mai sunt peturi?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
nu , dar ori ai intrat in pamant de rusine ca nu ai strans dozele, ori n-ai mai pescuit ca te-ai apucat sa le strangi, in ambele variante dozele si peturile erau mai mult decat puteai duce, deci fi linistitLeba scrie:De ce intrebi?
Ai fost si nu mai sunt peturi?![]()

Always C&R
uite o idee buna. La fiecare partida sa iei cu tine un sac de gunoi si sa strangi macar cateva doze si peturi pe langa care oricum treci fara sa-ti strici partida. cat dureaza ? 5 minute? Eventual facem un topic Ce-am mai adunat azi? Cu capturi? 

Musca 13
Musca 13