Cu totii suntem de vina cel putin pentru ca ...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Iul 2011, 10:00

Mda...Eu insa,ma simt vinovat cand il vad pe "ala" cu masina din fata care arunca pachetul gol de tigari pe geam! :cry: Ma simt vinovat ca doar ii fac cu farurile si il claxonez in loc sa-l arunc cu masina in sant...Si exemplele ar putea continua ...

Ps: ma simt vinovat cand ii dau dreptate lu' unu de o canta pe aia cu "Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu " .Atata timp cat traiesc in Ro si lucrurile sunt cum sunt (si) eu ma simt vinovat ...Comentarii? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Iul 2011, 10:39

Tavi scrie:uite o idee buna. La fiecare partida sa iei cu tine un sac de gunoi si sa strangi macar cateva doze si peturi pe langa care oricum treci fara sa-ti strici partida. cat dureaza ? 5 minute? Eventual facem un topic Ce-am mai adunat azi? Cu capturi? :D
Pai io mereu am sacu cu mine. Si nu de putine ori strang din jurul meu, mai ales daca-s pe-un hotspot. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 08 Iul 2011, 19:01

Eu nu ma simt vinovat de ce scrieti voi pe topicul asta,nu trec prin lume cu capul plecat si umil pentru vreo vina colectiva,raspund doar pentru greselile mele,poporul roman nu e mai breaz sau mai prost decit altele,fiecare trebuie sa plateasca individual daca greseste,nu pot plati eu pentru vecinul de bloc care nu plateste intretinerea,astea sint niste timpenii cu vina colectiva,te pomenesti ca apare vreun savant care declara ca tarele morale se transmit genetic.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 08 Iul 2011, 21:07

:lol: era si cazu, m-as fi simtit vinovat sa zic primu chestia asta.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 08 Iul 2011, 21:40

si cu asta raman unii dintre noi, cu lipsa de vina in timp ce restul lumii ne vede ca pe niste gunoaie :evil:
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 08 Iul 2011, 23:29

Vina individuala a fiecaruia duce la ,,vina colectiva''.Ideea acestui topic nu cred ca era vina colectiva,ci mai degraba regretul fiecaruia(pt cei ce au simtit acest sentiment) ca ar fi putut face mai mult,dar nu au facut-o.
Cred ca ar trebui sa contribuim toti la insanatosirea tarii,prin instruirea celor de langa noi sa respecte regulile de bun simt pentru inceput.

Va dau un exemplu banal trait personal: In fata unei institutii era un grup de 5-6 persoane care fumasera si aruncasera mucurile de tigara pe jos(desi era scrumiera cu picior langa ei);m-am dus si am inceput sa le adun fara sa le reprosez nimic,ce credeti? unii dintre ei au inceput sa se aplece sa isi ia mucurile de tigara...deci? Se poate,dar trebuie exemple! Ducem lipsa de asa ceva.
Pt voi astia de nu simtiti vina colectiva...nu va veti simti prost daca copilul vostru va face parte din aia care arunca tigara pe jos?Sau lasa petul in padure...sau...sau...?
Of ce viteji sunteti...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Iul 2011, 23:33

36. pentru ca fugim de raspundere, ne place sa fim sefi, dar altii poarta răspunderea întotdeauna
37. niciodata, dar niciodata nu suntem noi vinovati, nu, tu ca individ si persoana nu poti fi vinovat de absolut nimic cu toate ca in jurul tau se intampla o gramada de lucruri care nu iti convin si care mai mult sau mai putin aduc atingere si persoanei tale.
38. pentru ca nu suntem in stare sa acceptam ca avem probleme, de comportament, de socializare, de perceptie, de morala, de etica de ...................
sami scrie:Ideea acestui topic nu cred ca era vina colectiva,ci mai degraba regretul fiecaruia(pt cei ce au simtit acest sentiment) ca ar fi putut face mai mult,dar nu au facut-o.
Cred ca ar trebui sa contribuim toti la insanatosirea tarii,prin instruirea celor de langa noi sa respecte regulile de bun simt pentru inceput.
multumesc,
ai prins extraordinar de bine esenta acestui topic

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 09 Iul 2011, 07:15

adiwolf scrie:36. pentru ca fugim de raspundere, ne place sa fim sefi, dar altii poarta răspunderea întotdeauna
37. niciodata, dar niciodata nu suntem noi vinovati, nu, tu ca individ si persoana nu poti fi vinovat de absolut nimic cu toate ca in jurul tau se intampla o gramada de lucruri care nu iti convin si care mai mult sau mai putin aduc atingere si persoanei tale.
38. pentru ca nu suntem in stare sa acceptam ca avem probleme, de comportament, de socializare, de perceptie, de morala, de etica de ...................
sami scrie:Ideea acestui topic nu cred ca era vina colectiva,ci mai degraba regretul fiecaruia(pt cei ce au simtit acest sentiment) ca ar fi putut face mai mult,dar nu au facut-o.
39.Pentru ca o tara intreaga a ajuns sa fie la mana UDMR(nemaintalnit in tarile civilizate)
39.Pentru ca unii nu stiu sa isi faca dreptate decat cu smardoiala pe un forum(fie el de pescuit)
40.Pentru ca vorba buna este demult apusa.
41.Pentru ca avem reprezentanti in parlamentul european persoane gen EBA si GIGI.(imaginea tarii este perfect reprezentata)

multumesc,
ai prins extraordinar de bine esenta acestui topic
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Iul 2011, 09:14

Da, sunt vinovat! Pentru ca azi noapte ,pe la orele 23, am alungat din Mures 3 braconieri care profitau de apa tulbure si trageau cu plasa :evil: Sunt vinovat pentru ca trebuia sa anunt asociatia/jandarmii/politia/garda de mediu/ministru de resort (?)/primul ministru /presedentia , sa stau linistit si cand vine organul sa-i inhatam! :lol:
Nu am facut lucrul acesta pentru ca nu eram convins ca vineri seara va veni cineva sa intervina ...Deci sunt vinovat! :twisted:

Ps: cum era aia "...Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu ..."
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Iul 2011, 09:39

Zamfi si eu ma simt vinovat pentru ca azi am inceput antrenamentele pentru Dunare si nu am anuntat restul participantilor.Dar nu-i bai ca no fost asa mare,doar 110cm :lol:

Scrie răspuns