CM,potentiale castigatoare,deceptii,etc...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
CM,potentiale castigatoare,deceptii,etc...
Domnilor,hai sa lasam topicul cu viata de dincolo de moarte ca mai e mult pana acolo,a inceput mondialu',ce dracu:))Mi-as dori cam asa:
Campioana mondiala-Spania si Franta sa nu treaca de grupe,am eu o mare simpatie pentru ei:)
Campioana mondiala-Spania si Franta sa nu treaca de grupe,am eu o mare simpatie pentru ei:)
Spania joaca un fotbal frumos, tehnic. Si mie imi sunt simpatici si as dori sa castige.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- utilizator constant
Bineinteles ca tota lumea o are ca favorita pe spania,brazilia sau argentina dar vezi tu daca e sa te iei dupa valori poti sa iei ca exemplu interu care a eliminat chelsea si barcelona doua dintre principalele favorite la castigarea cupei,acuma probabil o sa vad comentarii de genu echipa de club nu e nationala si totusi eu cred ca echipele de club sunt mult mai puternice decat nationalele,in legatura cu sua eu zic ca e o echipa foarte puternica,scorul de aseara nu mi s-a parut o surpriza iar portarul probabil va fi schimbat cu david james care are e peste green zic eu!pace!Ariann scrie:Poate fi nu zic nu ,dar eu nu prea cred.Dupa meciul de aseara,cu asemenea portar...Hmmmm.....Vorbim,Videm!paul_pike scrie:dar din pacate pentru voi Anglia va iesi campioana mondiala:)
PS:Cand o sa intre in scena:Tores,David Villa,Puyol,Arbeloa,Xavi