CM,potentiale castigatoare,deceptii,etc...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si Spania a jucat cu Elvetia.Sa nu uitam nici acest lucru....si rezultatul?a pierdut Spania...Nu e o scuza,ca e Australia si alea alea...E campionatul mondial si se poate intampla orice.Eu am zis ca si echipa,ca si calitate de joc,ca si okazii la poarta,GErmania a fost ceea mai compacta.Eu care aveam cele mai mari pretentii de la Spania.Dar afacerea de acasa nu e aceasi cu cea din targ....vorbim,videm!!

Spania mai are 2 meciuri, o sa-si revina, veti vedea.
Iar Elvetia nu-i Australia, asta-i limpede.
Iar Elvetia nu-i Australia, asta-i limpede.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
hehehehe ... si pe mine m-au ciuruit spaniolii ieri ... sper a azi va fi o zi mai buna ...
e doar primul meci si o gramada de echipe mari o dau in bara tocmai pentru ca pleaca pe post de mari favoriti dar ulterior se trezesc la realitate si vor incepe sa isi faca jocul ...
aseara mi-a placut africa de sud ... au fost linistiti din scurt ... hehehe ...
azi ...
Frante bate, Argentina bate si consider ca si Nigeria ii bate pe Greci ... de acum incep meciurile interesante ...
e doar primul meci si o gramada de echipe mari o dau in bara tocmai pentru ca pleaca pe post de mari favoriti dar ulterior se trezesc la realitate si vor incepe sa isi faca jocul ...
aseara mi-a placut africa de sud ... au fost linistiti din scurt ... hehehe ...
azi ...
Frante bate, Argentina bate si consider ca si Nigeria ii bate pe Greci ... de acum incep meciurile interesante ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Am observat un sentiment general de ...bleah! legat de Franta.
Nu pot decat sa ma bucur ca babanierii aia se indreapta incet dar sigur spre casa.
Adieu, les bleu!
Nu pot decat sa ma bucur ca babanierii aia se indreapta incet dar sigur spre casa.

Adieu, les bleu!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team