CM,potentiale castigatoare,deceptii,etc...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
-
- veteran
hahaha, ce ma bucur ca si-au furat-o sarbii!
Meritau sa fie umiliti si cu 2 sau 3-0 de ganezi! Si ce nefericit era antrenorul sarb al africanilor...saracu de el, se gandea cum va fi la intoarcerea in Serbia, il prind ultrasii si-i fac anusul ciur!
Stau si ma intreb daca sunt tot sarbii aia care ne au rupt pe noi cu 4-0! Atunci Gana cu cat ne batea?
Si grecii fura umiliti de Coreea....cine ar fi zis?
Cred ca finala va fi Spania-Olanda sau Argentina-Spania, ceva de genul asta. Brazilia se va opri in semifinale.

Stau si ma intreb daca sunt tot sarbii aia care ne au rupt pe noi cu 4-0! Atunci Gana cu cat ne batea?
Si grecii fura umiliti de Coreea....cine ar fi zis?
Cred ca finala va fi Spania-Olanda sau Argentina-Spania, ceva de genul asta. Brazilia se va opri in semifinale.
Am urmarit cu mare interes toate meciurile pana acuma.E adevrat ca nu au jucat inca toate echipele grele calificate la C M 2010.Pana acum Germania pare ceea mai compacta si cea mai unita echipa.Sistemul de joc e letal,pase perfecte si executii maiestrale.Si sa nu uitam,aceasta minge controversata Jabulani,e perfecta pentru spectacol si pentru a ingropa portarii.Ne auzim

sunt de parerea ca acest campionat o sa fie castigat cel mai probabil de spania sau argentina ... nu stiu de ce, dar astea sunt echipele pe care le vad momentan cel mai bine ...
si ca sunt si eu "jucator" hai sa dau un pronistic pe victorie olanda la 2 goluri diferenta ... decai handicap -1 ...
hai olanda ...
si ca sunt si eu "jucator" hai sa dau un pronistic pe victorie olanda la 2 goluri diferenta ... decai handicap -1 ...
hai olanda ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...