CM,potentiale castigatoare,deceptii,etc...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
stefi oprea
- veteran

-
nightfishing01
- utilizator constant

la urma si eu tot in pierdere am iesit, si in mod special datorita anumitor "favoriti" gen italia, franta sau coasta de fildes ... am avut putin noroc cu spania ca in rest am cam fost dezamagit de alte echipe gen argentina sau anglia ...
asta este ... imediat incep campionatele interne si cupele unde poate se mai recupereaza cate ceva ... incepe europa league unde joaca echipe slabe contra unor echipe cu pretentii si acolo sper sa mai spal putin "rusinea" de la CM ...
oricum nu am pierdut sume mari pentru ca joc la pariuri doar de amuzament si pentru a da o oarecare miza unui meci la care vreau sa ma uit la TV ...
numai bine ...
asta este ... imediat incep campionatele interne si cupele unde poate se mai recupereaza cate ceva ... incepe europa league unde joaca echipe slabe contra unor echipe cu pretentii si acolo sper sa mai spal putin "rusinea" de la CM ...
oricum nu am pierdut sume mari pentru ca joc la pariuri doar de amuzament si pentru a da o oarecare miza unui meci la care vreau sa ma uit la TV ...
numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...