CM,potentiale castigatoare,deceptii,etc...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Phiiiiiii, ce gol a dat Forlan din nou!
E uns baiatu asta cu toate alifiile, zau asa
Go Uruguay, go!
btw, Paulica ce-a prezis?
E uns baiatu asta cu toate alifiile, zau asa

Go Uruguay, go!
btw, Paulica ce-a prezis?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
Paulica a prezis Germania si Spania...deocamdata asa este...abia astept s-ajung sa ma-nfrupt din nou din caracatite, excelente de altfel
Uruguay-o echipa frumoasa, cu jucatori buni dar care nu stiu sa se apere...3 cu Olanda, 3 cu Germania spune multe depsre aparare, portar si psihic, dupa ce au avut 2-1...Diego Forlan este un jucator magic ambidextru si complet din toate punctele de vedere, pt mine este de departe MVP-ul CM 2010.

Uruguay-o echipa frumoasa, cu jucatori buni dar care nu stiu sa se apere...3 cu Olanda, 3 cu Germania spune multe depsre aparare, portar si psihic, dupa ce au avut 2-1...Diego Forlan este un jucator magic ambidextru si complet din toate punctele de vedere, pt mine este de departe MVP-ul CM 2010.
-
- veteran
poi exista doar un castigator radu, ala de pe locu 2 ii primu dintre pierzatori, cum ii sa fii cel mai tare dintre pierzatori ?old_radu scrie:...mda, ce frumos au luat-o in freza...locul 4 mondial !stefi oprea scrie:vad ca cei din uruguay au luato in freza,astept sa pateasca si spaniolii la fel.
...cine nu si-ar dorii ?

io tineam cu uruguay si olanda

astazi ... marea zi ... heehehehehe ....
pentru pariuri as merge ca ambele echipe marcheaza si as merge pe victorie spania in timpul regulamentar cu toate ca imi vina sa joc o dubla, adica sa acopar victoria spaniei si cu un x .... dar, oricum, sunt de parere ca spania va fi campioana ...
hai spania ...
pentru pariuri as merge ca ambele echipe marcheaza si as merge pe victorie spania in timpul regulamentar cu toate ca imi vina sa joc o dubla, adica sa acopar victoria spaniei si cu un x .... dar, oricum, sunt de parere ca spania va fi campioana ...
hai spania ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
si u ai simtit foarte bine!d4md3od scrie:sunt de parerea ca acest campionat o sa fie castigat cel mai probabil de spania sau argentina ... nu stiu de ce, dar astea sunt echipele pe care le vad momentan cel mai bine ...
si ca sunt si eu "jucator" hai sa dau un pronistic pe victorie olanda la 2 goluri diferenta ... decai handicap -1 ...
hai olanda ...