CM,potentiale castigatoare,deceptii,etc...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ROCKI92002
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ROCKI92002 » 28 Iun 2010, 14:54

Ariann scrie:si eu merg pe mana Olandei si a Braziliei

SUBSCRIU!!!!!!!!!

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 28 Iun 2010, 15:33

Ariann scrie:si eu merg pe mana Olandei si a Braziliei
La fel si eu.
Ne contrazice cineva ?? :lol: :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 29 Iun 2010, 14:40

azi???

parca as zice uruguay si spania ... mi putin cam frica de japonezi dar spania banuiesc ca o sa ii bata pe portughezi ... poate marcheaza torres azi primul lui gol ... :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 29 Iun 2010, 18:56

d4md3od scrie:azi???

parca as zice uruguay si spania ... mi putin cam frica de japonezi dar spania banuiesc ca o sa ii bata pe portughezi ... poate marcheaza torres azi primul lui gol ... :lol:
Aiesit Uruguay . insa, cred ca va bate portugalia.... vedem la 21:30 . meci tareeeee

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 30 Iun 2010, 08:03

Mi-a parut rau de Japan ca au fost eliminati.Nu au fost superiori cei din Paraguay cu nimic.Dar loviturile de la 11 m nu ai voie sa ratezi.Mai ales la asemenea nivel.PAcat ca era ultima echipa ramasa de pe continentul asiatic.Asta e!
Imagine

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Iun 2010, 08:06

N-am ce zice, m-am indoit ca va castiga Spania, mizand pe Portugalia, darrrr Spania a batut....Insa nu au jucat cu mult peste portughezi...

Meci tare. Germania:Argentina.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 30 Iun 2010, 08:27

Initial ma gandeam ca va fi un X sec la sfarsitul celor 90 de minute dar s-a confirmat valoarea jucatorilor spanioli.Net superiori fatza de cei portughezi.Cristiano Ronaldo nu a miscat nimic.In afara de lovitura aia libera realizari prea putine ,chiar deloc.Se confirma Ca Argentina,Brasil sau Spania va lua titlul mondial.Cand se va termina campionatul mondial revenim la primele postari sa vedem fiecare ce preferinte avea pe atunci. :D :D :D
Imagine

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Iun 2010, 08:39

Ariann scrie:Initial ma gandeam ca va fi un X sec la sfarsitul celor 90 de minute dar s-a confirmat valoarea jucatorilor spanioli.Net superiori fatza de cei portughezi.Cristiano Ronaldo nu a miscat nimic.In afara de lovitura aia libera realizari prea putine ,chiar deloc.Se confirma Ca Argentina,Brasil sau Spania va lua titlul mondial.Cand se va termina campionatul mondial revenim la primele postari sa vedem fiecare ce preferinte avea pe atunci. :D :D :D

Eu tot pe Argentina, si pe Brazilia mizez. in ordinea aceasta, mai e si Germania, insa slabe sanse sa invinga pe Argentinieni, Spania ... nu stiu ce sa zic.. :wink: :wink:

Doar eu si Ariann suntem ??

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Iun 2010, 09:44

edy.tm scrie:

Eu tot pe Argentina, si pe Brazilia mizez. in ordinea aceasta, mai e si Germania, insa slabe sanse sa invinga pe Argentinieni, Spania ... nu stiu ce sa zic.. :wink: :wink:

De ce crezi ca Germania nu poate bate Argentina? Daca rezista o repriza cand argentinienii vor ataca dezlantuiti dupa aia nemtii sunt mai tactici si mai creativi, pot castiga finalmente. In pluus ai vazut caracatita aia tinuta ca oracol a "mancar" efigia lui Maradona deci a "profetit" victoria panzerelor. Asa se astepata toata lumea sa ia Argentina mondialul ca zau ca m-as bucura sa bata Germania sau chiar sa ia Gana titlul. :lol: Sincer mi-ar place chiar sa fie batuta Argentina printr-o greseala grava de arbitraj sa vada si ei cum este.... :lol:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Iun 2010, 11:22

Fario_nebunu scrie:
edy.tm scrie:

De ce crezi ca Germania nu poate bate Argentina? Daca rezista o repriza cand argentinienii vor ataca dezlantuiti dupa aia nemtii sunt mai tactici si mai creativi, pot castiga finalmente. In pluus ai vazut caracatita aia tinuta ca oracol a "mancar" efigia lui Maradona deci a "profetit" victoria panzerelor. Asa se astepata toata lumea sa ia Argentina mondialul ca zau ca m-as bucura sa bata Germania sau chiar sa ia Gana titlul. :lol: Sincer mi-ar place chiar sa fie batuta Argentina printr-o greseala grava de arbitraj sa vada si ei cum este.... :lol:
Imi place ideea cu greseala de arbitru. ar fi tare, sa fie si ei dezavantajati,
Germania are sanse daca joaca cu pase scurte nu dinalea de 60 m. ca nu fac nimic cu pase dinalea plouate, ( ceea ce nu i caracterizeaza )Argentinieni o sa aibe un meci greu cu Germania , poate o sa faca ceva nemti , sper sa castige , chit ca parca Argentinieni sunt mai favoriti, cred...

Scrie răspuns