CM,potentiale castigatoare,deceptii,etc...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Iun 2010, 23:04

bre bajetu, e mai sanatos sa te abtii, serios, daca ai avea habar de fotbal nitel ar trebui sa stii ca

Romania - Anglia 2-1 CM Franta 1998
Romania - Anglia 3-2 Euro 2000

Ori poate la meciu asta Anglia - Germania 1 - 4 te-ai uitat ca si la amicalele astea de ti le-am scris mai sus :lol: :lol: :lol:

Io nu mi's fan nici Anglia si nici Germania dar am ales echipa de moment care am considerat ca o sa treaca din meciul asta. Ca te flambeaza realitatea insamna ca stai prost cu nervii, meri de mai pescuie, face bine la psihic :lol: Pe principiu "am jucat bine, dar am pierdut" sau "ne-a defavorizat arbitru" si Romania ar fi fost la campionatu asta , numai ca sa iti arat ca gandesti romaneste, visavis de echipa Angliei :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Iun 2010, 08:59

anglia - germania ... 1-2 in loc de 2-2 ... :lol:

Imagine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 28 Iun 2010, 09:29

d4md3od scrie:anglia - germania ... 1-2 in loc de 2-2 ... :lol:

Imagine

Ce tare-i poza de la semnatura :lol: :lol: :lol:

paul_pike
senior
senior

Mesaj de paul_pike » 28 Iun 2010, 10:41

pikeman scrie:bre bajetu, e mai sanatos sa te abtii, serios, daca ai avea habar de fotbal nitel ar trebui sa stii ca

Romania - Anglia 2-1 CM Franta 1998
Romania - Anglia 3-2 Euro 2000

Ori poate la meciu asta Anglia - Germania 1 - 4 te-ai uitat ca si la amicalele astea de ti le-am scris mai sus :lol: :lol: :lol:

Io nu mi's fan nici Anglia si nici Germania dar am ales echipa de moment care am considerat ca o sa treaca din meciul asta. Ca te flambeaza realitatea insamna ca stai prost cu nervii, meri de mai pescuie, face bine la psihic :lol: Pe principiu "am jucat bine, dar am pierdut" sau "ne-a defavorizat arbitru" si Romania ar fi fost la campionatu asta , numai ca sa iti arat ca gandesti romaneste, visavis de echipa Angliei :lol: :lol: :lol:
una e sa te dezavantajeze arbitrul si alta e sa iti fure un gol si nu orice gol,golul egalizator care ar fi schimbat soarta meciului cu meciurile de mai sus am crezut ca te referi la ultimul meci(amical) si poate mai spuneai si de romania-germania 1-5:))

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 28 Iun 2010, 10:50

Ziceau niste comentatori ca asemenea greseli de arbitraj erau si in anii 60.Asta de nota ca fotbalul nu a evoluat in 40 de ani.
Imagine

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Iun 2010, 11:47

azi as zice victorie olanda (nu cred ca e in stare slovacia sa faca o surpriza de asemenea proportii) si victorie brazilia importiva celor de la cile ... poate chiar la 2 diferenta ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Iun 2010, 12:27

merg pe un 3-1 olanda si 2-0 brazilia :lol:

@paul_pike...e drept ca soarta meciului la egalare ar fi fost posibil alta , nu inteleg de ce nu au lasat regula cu arbitru din spatele portii , ala de intra si in careu de sa practicat in UEFA parca :roll:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 28 Iun 2010, 12:57

paul_pike scrie: una e sa te dezavantajeze arbitrul si alta e sa iti fure un gol si nu orice gol,golul egalizator care ar fi schimbat soarta meciului cu meciurile de mai sus am crezut ca te referi la ultimul meci(amical) si poate mai spuneai si de romania-germania 1-5:))

Ai dreptate. nu stiu daca mai dadea Germania gol daca se valida golul de 2:2 Englezii sau deschis si au lasat spatii goale pentru a profita nemtii, era alta poveste daca prostul de arbitru nu gresea la faza lu' Lampard .

Trebe sa fii CHIOR ca sa nu vezi ca a intrat mingea in poarta cu aproape 30 cm.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 28 Iun 2010, 14:20

Lasa ca astia au fost chiori si la euro 96 cand n-au vazut golul lui Dorinel Munteanu,au fost si ieri la ambele partide,macar daca se sucea italianul si nu valida golul Argentinei..! Despre disputa dintre Germania si Anglia eu cred ca nu are rost sa mai discutam,daca valida golul,daca si iar daca..cine intelege fenomenul stie ca Anglia nu are cum sa fie peste nemti,eventual doar in tabloide.. :lol: !Azi zic asa:
Olanda bate la un gol si Brazilia la trei!

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 28 Iun 2010, 14:50

si eu merg pe mana Olandei si a Braziliei
Imagine

Scrie răspuns