Pai amu ii musai sa ma spovedesc nu numai ca intrebi tu Razvane, dar imi si place sa fiu deschis. Numai sa nu te plictisesc.
Ma, cand eram io la liceu, ma uitam asa in jurul meu, io nici mai prost ca altii dar nici mai destept ca altii. Vine randul la bolandu sa dea la facultatate. Ma, agitatie - ca doream sa dau io la medicina. Ma pun io invat jumate de carte pe de rost, cu virgula si punct ca asa era la vremea aceia. La un moment dat ma supar io si zic ce fac invat ca papagalul ? NU, si am zis sa ma reorientez(gresit gandit) Aveam o memorie de CAVALO si mergea treaba. Noaptea de ma trezeai din somn io stiam pa ce pagina e situat subiectul, si il spuneam, dar acum nu ca papagalulu ci cu oarice logica. Intru io ca amaratu pa locu 34 din 190 locuri cu o medie de tot rahatu 6.08. Na zac las' ca-i bine daca asta e nivelu intelectual.
Apoi, mai o distractie, un chef, etc. Ma, dupe astea toate zac io - E TIMPUL BA (vorbeam cu mine) sa nu ramai tu asa la nivelul aista si citeste si tu ce ziceau astia mai destepti, adica stii tu filosofii, marii eroi, etc.
De atunci tot ce m-o placut mie, am inceput sa astern pa hartie.(iaca zmau ca rimeaza - asta am cules-o din vazduh - cu poezia de 2 lei)
Si iata ca ce mi-o placut mai mult mi-o si intrat la minte, dar nu tot ma, nu tot, ca acum sunt un CAVALO mai batran(gloaba)
Dara cum sa nu poci tine io minte mai Razvane, oarice vorbe faine si chiar povesti ca aceea din cultura galbejitilor cu Batranul si Arcul (o stiu toata dara e mai lunga si am mai spus-o io p-aici pa undeva mai la inceputuri). Dara cum sa nu tiu io minte vorbele frumoase de duh si daspre noi oamenii, cand io is OM si voi la fel.
Dara uite si-o bagat si dracu coada si mai atac si io direct ca stii mie nu-mi place asa pa ocolite (parca diplomatie ii spun intelectualii). Io ce-oi face amu mai Razvane, ca ast' sunt. Pica cateodat bine, cateodat mai rau, sa ma ierte Dumnezeu. Un pacatos.
PS: Amu mai sed si io oleaca : Vreau sa ascult cum creste iarba.