Citate pentru suflet
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ca sa nu ma simt impovarat, trebuie sa spun ca pe vremea aceea cand strigasem in statia de tramvai ............... m-ai trageam cate o bere. Atunci am avut ceva la bord, dar nu eram beat. Durerea care se acumulase in interiorul meu a explodat in acele momente. Judecati-ma daca doriti.
PS: La Revolutie nu am avut nimic la bord. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot.
PS: La Revolutie nu am avut nimic la bord. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot.
Ma, io nu ma prea pricep asa bine la cuvinte ca tine. De aceea te intreb ce inseamna "esti dus clar". Stii, io am un prieten care o fost el oier si mi-a spus el ca fiecare cu calificarea care o are. Io nu poci vorbi asa frumos si inaltator ca tine, dar ma simt mai aproape de prietenul asta al meu care fu oier. Stii, pe undeva poate io seman cu el si de aceea iti spun ca daca vrei poti sa-mi iei si opincile si gluga ca in rest nu am ce sa-ti mai dau.
Dar, sa stii ca e totusi ceva care tu nu poti sa-mi iei, nici tu si nici un alt om.
Hei, acolo undeva mai sus e cuvantul seman, stii aici nu am gresit, nu era seaman. Hm, ma intreb daca ti-ai dat seama. Sa fii iubit.
Dar, sa stii ca e totusi ceva care tu nu poti sa-mi iei, nici tu si nici un alt om.
Hei, acolo undeva mai sus e cuvantul seman, stii aici nu am gresit, nu era seaman. Hm, ma intreb daca ti-ai dat seama. Sa fii iubit.
Proverbele romanilor:
Ale prietenului tau necazuri c-ale tale sa le socotesti.
Incearca pe prietenul tau la cele mai rele intamplari, ca precum aurul si argintul in foc se cerceteaza, asa si prietenul in cele mai mari primejdii.
L-ale prietenilor necazuri, tu sa te areti ca cea mai buna fantana, la vreme de uscaciune.
Mai bine sa te dojeneasca decat sa te linguseasca prietenul tau.
Prietenii cei buni, un suflet in doua trupuri.
Prietenul adevarat si prin ascuns te-ajuta fara a ta stire.
Prietenul credinta de caine sa aiba.
Cel ce sta cu pieptul pentru prietenul sau, acela se-ntelege prieten adevarat.
Ale prietenului tau necazuri c-ale tale sa le socotesti.
Incearca pe prietenul tau la cele mai rele intamplari, ca precum aurul si argintul in foc se cerceteaza, asa si prietenul in cele mai mari primejdii.
L-ale prietenilor necazuri, tu sa te areti ca cea mai buna fantana, la vreme de uscaciune.
Mai bine sa te dojeneasca decat sa te linguseasca prietenul tau.
Prietenii cei buni, un suflet in doua trupuri.
Prietenul adevarat si prin ascuns te-ajuta fara a ta stire.
Prietenul credinta de caine sa aiba.
Cel ce sta cu pieptul pentru prietenul sau, acela se-ntelege prieten adevarat.
"Cand nu ai nimic cu nimeni e bine sa strigi in gura mare - NU AM NIMIC CU NIMENI" -
Ovidius
" Cand nimeni nu te intreaba despre .....(asta) - tu fa-i atenti macar pe cei ce vor sa auda"
Ovidius
" Cand nu ai nimic cu nimeni inseamna ca iubesti pe toata lumea"
Ovidius
" Toata lumea inseamna si dusmanii pe care ii ai sau nu ai ai deocamdata"
Ovidius
Asta cu dusmanii nu e intelegatoare pt. toti caci nu toti pot simti asta, ci doar pt. cei care au mintea limpede - situata in inima.

" Cand nimeni nu te intreaba despre .....(asta) - tu fa-i atenti macar pe cei ce vor sa auda"

" Cand nu ai nimic cu nimeni inseamna ca iubesti pe toata lumea"

" Toata lumea inseamna si dusmanii pe care ii ai sau nu ai ai deocamdata"

Asta cu dusmanii nu e intelegatoare pt. toti caci nu toti pot simti asta, ci doar pt. cei care au mintea limpede - situata in inima.
Inseamna ca si sangele contine minte . Asa ca daca ovidius se accidenteaza pe la vene , mintea-i va curge . Asta daca inca nu s-a intamplat deja .
K daca e sa ai ghinion si in gaoaza gasesti un cui !!! Calone .
Inseamna ca si sangele contine minte . Asa ca daca ovidius se accidenteaza pe la vene , mintea-i va curge . Asta daca inca nu s-a intamplat deja .
K daca e sa ai ghinion si in gaoaza gasesti un cui !!! Calone .
''UITE POPA, NU E POPA"
Apa-i se cuvine ca io sa-mi cer iertare domniilor voastre daca facu-i ase.
Poate am fost uneori prea direct, dar va spui ca nu cu intentii rele ci doar ca voi a rade. Poate am scris uneori aiurea sau chiar cu greseli si io va rog a ma ierta. Poate am fost io si otara nebun, dar tot ca voi a rade, va rog a ma ierta. Poate oi mai gresi, va rog a ma ierta ca nu fac io dragii mei nimic cu intentii ascunse ori rele.
Doamne ajuta-ne !
Apa-i se cuvine ca io sa-mi cer iertare domniilor voastre daca facu-i ase.
Poate am fost uneori prea direct, dar va spui ca nu cu intentii rele ci doar ca voi a rade. Poate am scris uneori aiurea sau chiar cu greseli si io va rog a ma ierta. Poate am fost io si otara nebun, dar tot ca voi a rade, va rog a ma ierta. Poate oi mai gresi, va rog a ma ierta ca nu fac io dragii mei nimic cu intentii ascunse ori rele.
Doamne ajuta-ne !