Nu te supara dar nici Basescu nu are fata de presedinte.Basescu nici macar nu stie sa deschida gura fara sa se uite pe hartia din mainile sale.Nu stie politica,urmareste indicatii si atat.Nu stie nici macar sa lege doua,trei cuvinte ca sa scoata o fraza cat de cat inteligenta.storm xxx scrie:"Nu pot sa va spun ce am discutat" + "nu am nimic de ascuns" = geoana.
Pe mine atat de mult m-a descupanit omul asta in ultimile zile, incat nu pot sa spun decat atat: e jalnic! Jalnic in ultimul hal! Dar problema adevata e ca un asemnea.. geoana are sanse sa ajunga presedintele Romaniei!
Daca mergea in 2 capete vantu nu-l facea albie de porci pe base de vreo 2 ani incoace pe trustul sau.Era impartial.
Asta cadreaza perfect cu realitatea...fie ea si realitatea tv:![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YyMbj6Mz ... r_embedded
De ce crezi ca Geoana n-ar fi un presedinte mai bun decat Chioru'?Orice prost ar fi un presedinte mai bun ca el.
La noi in localitate PDL-ul incearca cu forta sa impuna oamenilor cu cine sa voteze,face mici intelegeri cu oamenii si le ofera "alimente de baza",care au fost cumparate din fonduri UE pe care statul le are deja de 6 luni si nu au fost cheltuite intentionat pentru a avea cu ce sa-i momeasca pe fraieri.Suntem santajati in ultimu' hal.Nu vor sa ne repare soselele daca PD-L nu obtine peste 50% pe plan local...Pai de unde pana unde?!

Primaria promite profesorilor ca vor primi tichetele cadou(tichete pe care nu le-au primit decat o singura data de cand s-au aprobat!!).Primaria a primit bani de fiecare data pentru aceste tichete dar membrii PD-L prefera sa faca excursii la Marea Neagra cu aceste fonduri si cu banii din impozite.
Coloana de apa a fost schimbata in toata comuna,foarte bine.Stiti care-i partea proasta pe care multi nu o stiu?Aceasta lucrare s-a efectuat cu o firma patronata de un PD-L-ist infocat,prieten cu primarul nostru si am platit de 4 ori(de patru ori!!!)mai mult decat alte comune.

Cica in scoli nu se face politica...La noi exista Elevi care vin la scoala in geci portocalii si sunt membrii in partid de cand au implinit 18 ani.E mai rau ca inainte de '89.Daca nu esti de partea lor esti impotriva lor,asa se considera la noi.
Asa ca domnu storm xxx ar cam trebui sa te mai gandesti inainte sa vorbesti.

Sa sti ca viitorul cu Basescu nu e deloc roz si PSD=comunisti e valabil numai pentru oameni care nu judeca.La ora actuala e mai bine cu oricine,numai sa scapam de PD-L,partid care,cica,reprezinta democratia...
Nu m-as mira daca ar castiga Chioru' pentru ca are destui prosti care-l voteaza fara sa inteleaga politica.Alegatori care sunt mituiti cu cateva kile de faina si orez care e platit din fonduri UE si PD-L-ul isi bate in piept ca ei sustin si tin cu poporul. :?Ma lasi?...

Am vorbit cu batrani care il critica pe Basescu si sunt suparati pe PDL si daca ii intrebi cu cine voteaza->"A poi cried ca-l votiez tot pie Basiescu".
Daca-i intrebi de ce,vei primi un raspuns de genu:"A poi lasa-l pa iel ca facie iel drieptate" sau "A poi nu stiu..,dar matale pe cinie votiezi?"
Cu oameni din astia e usor sa castigi alegerile.Suntem condusi de prosti cu bani,care sunt sustinuti de alti prosti cu bani,de prosti care vor bani,de prosti care voteaza pentru bani si-un kil de faina si prosti care nu au destula minte ca sa inteleaga ce mare greseala fac prin votul lor acordat acestui partid,care incet,incet ne va face sa vindem tot ce avem si sa ne umplem de datorii si sa ne distrugem viata pentru ca EI sa traiasca bine si noi o sa tot visam la "O sa traim bine"...
Asa ca eu va las pe dvs sa traiti bine in continuare dar eu m-am saturat de viata asta buna portocalie si vreau o schimbare,o schimbare pe care nu o poate realiza decat un alt partid cu alte interese.Astia au furat si si-au batut joc de oameni destul.Eu vreau sa vad de ce sunt capabili ceilalti.
Mai rau decat cu Basescu&Co nu poate fi.