Cine va fi PRESEDINTE ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 04 Dec 2009, 23:01

storm xxx scrie:"Nu pot sa va spun ce am discutat" + "nu am nimic de ascuns" = geoana.
Pe mine atat de mult m-a descupanit omul asta in ultimile zile, incat nu pot sa spun decat atat: e jalnic! Jalnic in ultimul hal! Dar problema adevata e ca un asemnea.. geoana are sanse sa ajunga presedintele Romaniei!

Daca mergea in 2 capete vantu nu-l facea albie de porci pe base de vreo 2 ani incoace pe trustul sau.Era impartial.

Asta cadreaza perfect cu realitatea...fie ea si realitatea tv: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=YyMbj6Mz ... r_embedded
Nu te supara dar nici Basescu nu are fata de presedinte.Basescu nici macar nu stie sa deschida gura fara sa se uite pe hartia din mainile sale.Nu stie politica,urmareste indicatii si atat.Nu stie nici macar sa lege doua,trei cuvinte ca sa scoata o fraza cat de cat inteligenta.
De ce crezi ca Geoana n-ar fi un presedinte mai bun decat Chioru'?Orice prost ar fi un presedinte mai bun ca el.
La noi in localitate PDL-ul incearca cu forta sa impuna oamenilor cu cine sa voteze,face mici intelegeri cu oamenii si le ofera "alimente de baza",care au fost cumparate din fonduri UE pe care statul le are deja de 6 luni si nu au fost cheltuite intentionat pentru a avea cu ce sa-i momeasca pe fraieri.Suntem santajati in ultimu' hal.Nu vor sa ne repare soselele daca PD-L nu obtine peste 50% pe plan local...Pai de unde pana unde?! :evil:
Primaria promite profesorilor ca vor primi tichetele cadou(tichete pe care nu le-au primit decat o singura data de cand s-au aprobat!!).Primaria a primit bani de fiecare data pentru aceste tichete dar membrii PD-L prefera sa faca excursii la Marea Neagra cu aceste fonduri si cu banii din impozite.
Coloana de apa a fost schimbata in toata comuna,foarte bine.Stiti care-i partea proasta pe care multi nu o stiu?Aceasta lucrare s-a efectuat cu o firma patronata de un PD-L-ist infocat,prieten cu primarul nostru si am platit de 4 ori(de patru ori!!!)mai mult decat alte comune. :evil: Si stiti care-i culmea?Primaria a primit fonduri pentru acest proiect,fonduri din care au disparut 3 miliarde de lei vechi.La noi se ard acte in beciul primariei si satul e plin de informatori portocalii,ca pe vremea lui Ceausescu.Daca nu ai grija ce vorbesti,te trezesti pe lista neagra.
Cica in scoli nu se face politica...La noi exista Elevi care vin la scoala in geci portocalii si sunt membrii in partid de cand au implinit 18 ani.E mai rau ca inainte de '89.Daca nu esti de partea lor esti impotriva lor,asa se considera la noi.
Asa ca domnu storm xxx ar cam trebui sa te mai gandesti inainte sa vorbesti. :oops:
Sa sti ca viitorul cu Basescu nu e deloc roz si PSD=comunisti e valabil numai pentru oameni care nu judeca.La ora actuala e mai bine cu oricine,numai sa scapam de PD-L,partid care,cica,reprezinta democratia...

Nu m-as mira daca ar castiga Chioru' pentru ca are destui prosti care-l voteaza fara sa inteleaga politica.Alegatori care sunt mituiti cu cateva kile de faina si orez care e platit din fonduri UE si PD-L-ul isi bate in piept ca ei sustin si tin cu poporul. :?Ma lasi?... 8) :lol:
Am vorbit cu batrani care il critica pe Basescu si sunt suparati pe PDL si daca ii intrebi cu cine voteaza->"A poi cried ca-l votiez tot pie Basiescu".
Daca-i intrebi de ce,vei primi un raspuns de genu:"A poi lasa-l pa iel ca facie iel drieptate" sau "A poi nu stiu..,dar matale pe cinie votiezi?"
Cu oameni din astia e usor sa castigi alegerile.Suntem condusi de prosti cu bani,care sunt sustinuti de alti prosti cu bani,de prosti care vor bani,de prosti care voteaza pentru bani si-un kil de faina si prosti care nu au destula minte ca sa inteleaga ce mare greseala fac prin votul lor acordat acestui partid,care incet,incet ne va face sa vindem tot ce avem si sa ne umplem de datorii si sa ne distrugem viata pentru ca EI sa traiasca bine si noi o sa tot visam la "O sa traim bine"...
Asa ca eu va las pe dvs sa traiti bine in continuare dar eu m-am saturat de viata asta buna portocalie si vreau o schimbare,o schimbare pe care nu o poate realiza decat un alt partid cu alte interese.Astia au furat si si-au batut joc de oameni destul.Eu vreau sa vad de ce sunt capabili ceilalti.
Mai rau decat cu Basescu&Co nu poate fi. :wink:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 04 Dec 2009, 23:23

Nu te supara dar nici Basescu nu are fata de presedinte
Parerea unora este ca nu conteaza sa ai fata de presedinte,muuuuuuuuult mai imoprtant este sa ai forta de a fi presedinte.
Geoana e nul.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Dec 2009, 23:40

storm xxx scrie: e,muuuuuuuuult mai imoprtant este sa ai forta de a fi presedinte.
...sa ii poata face pe totzi din guitz! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 04 Dec 2009, 23:46

Adelin scrie:
storm xxx scrie: e,muuuuuuuuult mai imoprtant este sa ai forta de a fi presedinte.
...sa ii poata face pe totzi din guitz! :lol:
Domnule eu nu sunt dezamagit de prestanta dumneavoastra...sunteti plin de satira....pe alocuri :lol: :lol: :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Dec 2009, 13:23

neamtule...chiar daca in opinia ta e gresit sa votezi cu base, nu e frumos sa-i faci prosti pe cei care opteaza in felul asta. daca e plin de prosti, de ce nu pleci din tara? :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Dec 2009, 13:26

iar faptul ca detii atitea informatii despre cum se cheltuiesc banii statului la tine in localitate ma face sa cred ca esti si tu bine infipt in politica (pe plan local...evident). oare din ce partid faci parte? :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 05 Dec 2009, 13:31

melculbeat scrie:neamtule...chiar daca in opinia ta e gresit sa votezi cu base, nu e frumos sa-i faci prosti pe cei care opteaza in felul asta. daca e plin de prosti, de ce nu pleci din tara? :wink:
Spune-mi te rog pe cine ai vota presedinte facand abstractie de cei 2 finalisti? Eu m-as vota pe mine... ca si presedinte al... nu stiu ca nu m-am hotarat... insa merit votul vostru cu prisosinta...: lol:

Revenind la realitate (nu realitatea :lol:)... Important este ca niciunul nu merita votul meu, al tau sau al oricarui roman. Trebuie sa votam pe cineva... "Da' eu cu cine votez dom'le"? Si uite asa intrebarea ramane fara un raspuns argumentat... :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Dec 2009, 13:32

melculbeat scrie:neamtule...chiar daca in opinia ta e gresit sa votezi cu base, nu e frumos sa-i faci prosti pe cei care opteaza in felul asta. daca e plin de prosti, de ce nu pleci din tara? :wink:
de ce sa plece domne?daca am pleca toti ar ramane geoana singur si pe el cine l-ar mai conduce?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Dec 2009, 13:38

ok...de acord cu tine, nici unul nu merita. dar cred ca nici cei care voteaza cu base, indiferent care este motivul, nu trebuie facuti prosti. cam asta era ideea. ar trebui sa invatam sa ne respectam intre noi...indiferent cum sintem.

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 05 Dec 2009, 14:01

...Neamtule...faptul ca am alta convingere politica inseamna ca sunt prost...
Romania in care traiesc este locul in care:
- lectii de economie imi da cei mai mari capitalisti ai tarii-Vantu si Patriciu -care stim cu totii cum au adunat capitalul ;
-lectii de morala crestina in da Becali ;
-lectii de moralitate imi da Voiculescu si Iliescu sau Vadim;
- locul in care cei care au avut coloana vertebrala-Tutea,Goma,etc-sunt ignorati ;
-locul in care lectii de deontologie jurnalistica imi da Rosca Stanescu sau B.Chireac ;
-locul unde politica inseamna Vanghelie sau Hrebenciuc ;
-locul unde la locale si europene ca sa votez un candidat mi se ofera un telefon mobil ;
-locul in care Delta a ajuns un cos de gunoi,o autostrada a barcilor cu motoare de peste 150 c.p ;
-locul in care padurile incet ,incet ,incep sa dispara;
......as mai continua,insa.....
E alegerea mea sa votez un candidat,cum si tu ai libertatea de a alege .

Scrie răspuns