Cine va fi PRESEDINTE ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 05 Dec 2009, 14:05

Uiti un singur aspect si anume:la guvernare "portocalii" au fost la conducere doar in 2009 .Restul in cei 4 ani au fost altii....Oare Basescu nu i-a lasat pe liberali sa aplice o politica liberala?

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 05 Dec 2009, 14:33

Neamtule...faptul ca am alta convingere politica inseamna ca sunt prost...
Romania in care traiesc este locul in care:
- lectii de economie imi da cei mai mari capitalisti ai tarii-Vantu si Patriciu -care stim cu totii cum au adunat capitalul ;
-lectii de morala crestina in da Becali ;
-lectii de moralitate imi da Voiculescu si Iliescu sau Vadim;
- locul in care cei care au avut coloana vertebrala-Tutea,Goma,etc-sunt ignorati ;
-locul in care lectii de deontologie jurnalistica imi da Rosca Stanescu sau B.Chireac ;
-locul unde politica inseamna Vanghelie sau Hrebenciuc ;
-locul unde la locale si europene ca sa votez un candidat mi se ofera un telefon mobil ;
-locul in care Delta a ajuns un cos de gunoi,o autostrada a barcilor cu motoare de peste 150 c.p ;
-locul in care padurile incet ,incet ,incep sa dispara;
......as mai continua,insa.....
E alegerea mea sa votez un candidat,cum si tu ai libertatea de a alege .

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 05 Dec 2009, 14:52

Neamtule,

Poate tu ai uitat, sau nu ai avut pe nimeni apropiat care sa fi fost impuscat in timpul revolutiei, sau batut, schingiuit, umilit sau omorat de catre mineri. Tie nu ti-au suierat gloante pe langa ureche. Eu nu am uitat si nici Timisoara, Clujul, Brasovul, Bucurestiul nu au uitat. Asta e, oi fi io prost, dar nu pot sa votez cu niste oameni care au dat ordin ca alti oameni sa fie omorati, intelegi? Oricat de prost am duce-o acum si oricat de mult ii detestam pe cei care ne conduc, io zic ca prostia e mai mare cand votezi practic sa te intorci cu 20 de ani in urma, sa-i aduci din nou pe sacalii astia in timpul caror guvernari s-au facut cele mai mari manarii. Hai sa fim seriosi, Ridzi, Udrea, Cocos sunt mici copii pe langa marii baroni si protejati ai pesedeului. Daca nu stateam sub psd atatia ani iti garantez eu ca eram mult mai departe si mai demult intrati in UE. Si atentie, astia sunt infometati nene, au stat atata vreme departe de ciolan. Io cred ca ne e greu da` e cea mai mare tampanie ce se intampla acum. E campanie anti basescu, dar de fapt e campanie anti noi insine. Nici eu nu-l mai inghit, dar sa dau votul psd-ului ar insemna sa cadem din lac in put.

Asa ca INTRE UN LUP CARE IMI SPUNE CA E LUP SI UN LUP CARE INCEARCA SA MA FACA SA CRED CA INTRE TIMP S-A TRNSFORMAT IN OAIE IO IL VOTEZ PE PRIMUL!!!!
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Dec 2009, 15:26

Discutzie intre doua femei din Ocna -Sibiului:
-O zis primarul sa votam cu Geoana.
-Pai de ce?
-Daca mai vrem acte de la primarie,daca nu ne face de stam pe la usi.
-Da-l tu incolo ca nu stie cu cine ai votat.
-O zis ca lui tre sa-i iasa alea 250 de voturi,daca iasa numa 249 si-si da seama....

Nu stiam ce sa fac,sa rad de prostia lor sau sa ma enervez....Nu pot decat sa sper ca si PDL-ul va face la fel,nu de alta,dar sa avem astfel niste alegeri corecte :lol: :lol:

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 05 Dec 2009, 16:20

alegeri corecte cu trupa lu chioru nu avem sanse
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 05 Dec 2009, 16:20

@ darkseth si Dragos Cretu - respect la maxim!!! Mai bine nu se putea spune...

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 05 Dec 2009, 16:28

ilie scrie:Discutzie intre doua femei din Ocna -Sibiului:
-O zis primarul sa votam cu Geoana.
-Pai de ce?
-Daca mai vrem acte de la primarie,daca nu ne face de stam pe la usi.
-Da-l tu incolo ca nu stie cu cine ai votat.
-O zis ca lui tre sa-i iasa alea 250 de voturi,daca iasa numa 249 si-si da seama....

Nu stiam ce sa fac,sa rad de prostia lor sau sa ma enervez....Nu pot decat sa sper ca si PDL-ul va face la fel,nu de alta,dar sa avem astfel niste alegeri corecte :lol: :lol:
DA, numai asa vor fi alegeri corecte , daca fura amindoi la fel :!: :lol: :lol: :lol:
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 05 Dec 2009, 16:48

Stefi,esti membru de partid?!
In 20 de ani de la revolutie ,anu acesta e prima oara cand organizeaza PDL alegerile!Si cele mai multe microbuze au fost in zonele "rosii"...q.e.d.....

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Dec 2009, 17:00

oare de ce ce-i mai bogati oameni din tara sprijina asa de mult p.s.d.-ul?cred ca problema lor la acest nivel nu-i cum sa-si inmulteasca averea ci cum s-o pastreze,daia au nevoie de putere si sigur de ce-l mai mare om din stat care sa fie cat mai usor de influentat.mimica lui geoana i-mi arata ca el e inca ratacit in tranzitie.parca nu stie de unde sa inceapa.tot timpul cauta cu privirea pe cineva ,ceva,parca-i un copil.nu cred ca ne trebuie atata nehotarare.

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 05 Dec 2009, 17:08

pentru darkseth
nu sunt si nici nu voi fi membru al vreunui partid politic ,deranjant pt mine e ca suntem un judet portocaliu si chiar isi bat joc de noi gunoaiele lui chioru
in afara de distrugere nu am vazut nimic bun
doar vilele si casele de vacanta si terenurile private ale acestor gunoaie care nu pot fi numiti oameni
gasca lui chioru reprezentata la noi de frunzaverde
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

Scrie răspuns