Cine va fi PRESEDINTE ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 05 Dec 2009, 17:27

Atunci de unde ai date ca vor fura la alegeri?Doar din cele declarate de PSD?(...doar stii ca hotul striga hotii....).

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 05 Dec 2009, 17:42

...si Stefi,nu e vorba de PSD, ci de mentalitatea pe care au inradacinato in societatea noastra.....
Un exemplu:
-Televiziunea Romana-televiziune la care contribuim toti de 1 decembrie ce imi prezinta?Un concert de la Adamclisi in care prezent era un anumit candidat.....Pro Tv ce prezinta?O emisiune "Jos Palaria" care m-a facut mandru ca mai sunt ROMANI in tara asta!!!
De asta e vorba-TVR are mentalitatea PSD-ului ,pe cand o televiziune privata(chiar daca e comerciala) are o mentalitate occidentala(celelalte doua nu cred ca trebuie sa le bag in seama ca .....e evidenta orientarea lor).
In tara asta nimic nu se va schimba daca ,noi, nu ne schimbam mentalitatea!!!
Iar ei....nu au nici un interes sa ne schimbam!!!Le este mult mai comod si mai productiv sa ramanem asa......
Oare de ce toti prietenii mei care au plecat sa munceasca de prin anii 2000 nu vor sa se mai intoarca cand au auzit ca revine PSD-ul la putere?
....nu ca le e frica de PSD.....ci ca si-au schimbat complet mentalitatea .....(vorbesc de cei care muncesc cinstit si nu s-au dus la furat cum multi sau dus si inca se mai duc)

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 05 Dec 2009, 18:12

atunci cum i-ti explici c in sate cu primar pdl au votat chipurile oameni in trecere ,cateva sute ,si nu trece nici dracu pe acolo in zile obisnuite
afacerea ca psd striga hotii e buna pt altii
da sa stii ca aici pdl fura la greu
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 05 Dec 2009, 18:13

clar e ca trupa lui chioru e pe butuci
vedem maine ;;cine va fi presedinte;;

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 05 Dec 2009, 18:18

darkseth. Ai dreptate. Multi romani pleaca in continuare in vest la lucru. Incepand de la tineri doctori absolventi/rezidenti, ingineri, mecanici, etc., oameni cu studii superioare si continuand cu mai putin calificatii ospatari, barmani, menajere, etc. Motivul? Il stim cu totii. Si daca o continuam pe fagasul acesta, vorba cuiva, ajungem la sapa de cauciuc. Asta in timp ce altii isi rotunjesc de zor averea din afaceri ilegale.

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 05 Dec 2009, 18:26

Stefi....nu te lua dupa ce zic televiziunile lui Vantu si lui Voiculescu......Incearca sa intri la Biroul Electoral Central....si compara datele din sectiile speciale...si apoi vorbim........
....bunicii mei au fost legionari......au "platit" pentru asta...au platit si parintii mei ...ca deh....nu au avut origine sanatoasa.......platesc si eu.....
Si tu crezi ca voi vota vreodata cu PSD-ul (cu ion iliescu ,cu Nastase,cu Hrebenciuc,cu Vanghelie.........)?Ptr ca iti repet....nu e vorba de partidul in sine,ci de mentalitatea lor de "activisti de partid" de dinainte de 1990 (am vreo 42 de ani si crede-ma stiu ce vorbesc)

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 05 Dec 2009, 18:41

...si Stefi....hai sa iti fac o destainuire......
Locuiesc de 20 de ani in Bucuresti (facultatea,apoi serviciul) dar buletinul nu l-am schimbat ...tot de provincie il am(nu am vrut sa imi pierd identitatea si nu mi-a fost rusine ca sunt moldovean din Tecuci).De votat ,am votat ,o singura data...in anii '90....cand am facut prostia vietii mele in materie de politica.......am crezut ca Iliescu are capacitatea de a schimba ceva in societatea romaneasca.....si de atunci ...nu am mai votat niciodata.....Asadar ca nici maine nu o sa votez....e prea complicat sa ma duc la o sectie speciala sa pierd pe acolo nu stiu cate ore....prefer sa ma duc la un pescuit ,sa iau putin aer curat.......
Pot pune pe tapet si lucrurile care ma deranjeaza la Basescu(si sunt foarte multe)......dar nu acum.....de luni....iti stau la dispozite.....
:wink: ....
Mi-am promis ca voi vota numai in momentul in care voi fi sigur ca alegerea facuta se va regasi si in cele intamplate ulterior(promisiunile vor deveni palpabile).....insa nu prea cred ca o sa mai apuc vremea aia....doar daca nu v-om aplica metoda spaniola.....

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 05 Dec 2009, 18:52

@ darkseth

'' Dormi linistit , ..... lucreaza pentru tine ''

iti pare cunoscut ?
multi au uitat de el !
daca iese Geona , Vintul iar o sa ne adoarma !!! :cry:

ps.

in '90 si eu l-am votat pe iliescu ,
si in momentul de fata imi pare rau ca am muscat-o atunci ! :twisted:
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 05 Dec 2009, 19:11

Ati vazut asta ?

http://www.happyfish.ro/vrem_alta_romanie/la_vot_

e buna , nu !? :cry:
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 05 Dec 2009, 19:14

dragii mei eu nu vreau sa conving pe nimeni ca ar fi bun geoana ci ca senior chioru si trupa sunt sarlatani.
nu as vota nici eu cu geoana daca nu ar avea in spate aliatii noi .
chioru a fost aliat cu toti si nu a mers.stiti cume toti sunt prosti,hoti ,necalificati,
votand cu geoana nu fac altceva decat sa dau o sansa neamtului si sa scap de circul pe care acest gunoi il face de 5 ani in Romania

Scrie răspuns