Cazul Tanacu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: Cazul Tanacu

Mesaj de Tavi » 18 Mar 2014, 23:42

Deci musai trebe savarsita sfanta sfestanie si stropit cu aghiasma acest topic necurat, sa se curateasca de tot raul si lucrarea cea rea.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Mar 2014, 00:31

Platesti tu :?: :mrgreen:

Daca o faci , se cheama ca faci ceva pentru biserica sau ce !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Mar 2014, 05:14

ce sa plateasca ma, caut pe gugle procedura si o fac eu , gratis :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Mar 2014, 08:08

Eu ma gandeam sa va vand niste agheasma. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 19 Mar 2014, 09:57

https://www.youtube.com/watch?v=x2WK_eWihdU

... si totusi unii gasesc calea dreapta!

https://www.youtube.com/watch?v=3PeyiU3uWJ8

A scapat si pisica albastra!

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 19 Mar 2014, 11:18

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

crede , crede, crede tot ce ti se serveste in cadru "festiv" si mai ales nu cerceta. sau indoaie-ti perceptiile ca sa dea cum scrie la carte ...... nu mai conteaza cine a scris-o , cum , si prin ce "cenzuri" a trecut......

explicati-mi si mie de ce naiba un Dzeu care ne iubeste asa cum suntem ( cica) ne obliga sa purtam papion sau naframa cand mergem la biserica?

de ce se presupune ca sunt mai aproape de Dzeu intr-o biserica construita de un popa oarecare decat in mijlocul naturii ?

de ce ni se explica CUM trebuie sa ne purtam , nu si DE CE ?

De ce Dzeu are caile incurcate? de ce nu opreste relele care se intampla? de ce lasa sa moara copii si nu loveste letal in tot felul de lighioane? De ce trebuie sa ne spovedim cand Dzeu vede oricum , tot?

de ce trebuie sa platim cand se naste , sau mai ales cand moare cineva ?

DE CE? doar ca ni s-a zis din copilarie ca asa trebuie? Ca trebuie sa fim supusi si creduli ? De ce in vechiul testament se putea cere ochi pt ochi , iar in cel nou trebuie intors si al doilea obraz?

De ce sinuciderea unuia ca Decebal poate fi privita de un preot ca fiind la fel de injositoare ca a unuia gen Iuda sa zicem ?

Si sirul de de ce-uri poate sa continue....

agabi , de curiozitate doar : ce ti-a dat tie biserica si ce dai tu inapoi bisericii ?
La intrebarile astea iti poate raspunde(?) duhovnicul tau (daca ai)
La intrebarea din istorie:Decebal nu cunostea legea.Scrie in Biblie ca cine cunoaste legea si o incalca primeste pedeapsa mai aspra decit cel ce nu o cunoaste,acesta din urma neavind constiinta pacatului...ma rog ,ceva de genul...probabil zamolxe nu considera sinuciderea un pacat...
...tot in Biblie scrie sa dai Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ceea ce e a lui Dumnezeu...
Daca ai citi Noul Testament sau macar ce am scris eu in topic,ai vedea ca insusi Iisus ii socoteste pe majoritatea carturarilor Legii (recte=preoti) niste ipocriti

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 19 Mar 2014, 11:24

agabi scrie: La intrebarile astea iti poate raspunde(?) duhovnicul tau (daca ai)
da! buna idee.

dar avand in vedere ca:
agabi scrie: insusi Iisus ii socoteste pe majoritatea carturarilor Legii (recte=preoti) niste ipocriti
.........

:lol: :lol: :lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 19 Mar 2014, 11:46

:lol: :lol: :lol:
Ai vast bre Musk? De-aia poti tu sa pacatuiesti cu gratie pe aici... Nu cunosti legea, beneficiezi de clementa! dar hoooo... nu-i un motiv sa faci chiar ca Decebal! :lol: Vezi tu, in Ceruri e mai aerisita treaba; ca pe aici, printre mireni se zice ca "necunoasterea legii nu te absolva de rigorile ei". :? Incurcata treaba; precum incurcate-s si caile Domnului...
Acuma... agabi: io nu inteleg: daca Dumnezeu e unul, Zamolxe ce treaba avea in afacerea asta? ca dac-mi spui ca "zamolxe probabil nu considera sinuciderea un pacat" inseamna numaidecat ca probabil zamolxe exista... adica pentru a nu considera trebuie macar sa existi, nu? si aste ce sa vezi? fix la 100 si ceva de ani dupa - ghici cine? - Chiristos! :?

Cercetam cam mult si credem cam putin pe aici, asa-i? :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Mar 2014, 11:48

q.e.d.

tot nu am primit raspuns la ce adresasem direct.

:twisted:

va propun sa cautati clipul de acum vro 3 saptamani de la piramida tv :lol: .
sunt nepatata , tata, si am credinta curata, tata, si o vreau pe toata, tata :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 19 Mar 2014, 12:05

tavistan scrie: Acuma... agabi: io nu inteleg: daca Dumnezeu e unul, Zamolxe ce treaba avea in afacerea asta? ca dac-mi spui ca "zamolxe probabil nu considera sinuciderea un pacat" inseamna numaidecat ca probabil zamolxe exista... adica pentru a nu considera trebuie macar sa existi, nu? si aste ce sa vezi? fix la 100 si ceva de ani dupa - ghici cine? - Chiristos! :?

Cercetam cam mult si credem cam putin pe aici, asa-i? :lol:
In Vechiul Testament apar si alti zei.Israilienii il ,,tradau" pe Dumnezeu cu Baal,Isis si alti asa numiti ,,idoli".Tot in Vechiul Testament,proorocul Ilie demonstreaza inchinatorilor la idoli ca acestia cred in zei falsi,care nu exista,nu se manifesta...eu asa am citit...
Natura umana e sa fim curiosi,sa cercetam.De aia sintem ce sintem.De aia a muscat si Adam din mar :)

Scrie răspuns