Vectrex94 scrie:Sunt maghiar, si nu vreau granite. Vreau ca sa se traiasca in liniste si pace, cu totii sa avem sanatate si rauri pline de peste. Sunt si printre maghiari, si printre romani oameni de treaba si mai putin de treaba, asta nu poate nega nimeni.
Cat despre autonomie...sincer, nu-mi doresc,cel putin teritoriala. Multi romani mi-au spus 'bozgor', iar cand i-am intrebat daca stiu ce inseamna, n-au stiut sa-mi raspunda, asa au auzit de la mama si tata, ca asta tre sa ne spuna si atat... Ca fapt divers, unii mi-au spus ca nici nu exista in dictionar acest cuvant. Nu stiu daca asa este sau nu. Am facut liceul in limba romana, facultatea la fel, n-am intampinat dificultati. Problema e la cei care se joaca cu noi, romani si maghiari;cei de la conducere, care ne invart cum vor ei. Partea tragica e ca stim ca ne mint in fata...dar tot ii votam, ca asa e filmul, nu prea gasesti oameni seriosi in tara asta.
Autonomie....mda...mi-as dori una..economica. Adica ce lucreaza populatia in localitatea respectiva, sau de ce resurse dispune acea localitate sa ramana pe plan local. Pentru ca nu-mi convine ca noi dam drumul la gaze in aer, si platim dublu la gaz, gaz rusesc. Gresesc?
vectrex, bozgor=venetic; asa e sau nu? si e un cuvint care ii deranjeaza teribil pe conlocuitori, pentru ca le aduce aminte de originea lor indepartata din mongolia, cind au venit cu carne cruda sub saua calului pentru hrana...Am prieten maghiar, stie de gluma, la fel si eu; dar nu mai stiu de gluma cind niste onanisti din udmr vor autonomie in centru tarii...si probabil un mare culoar de circulatie catre ungaria, tara mama...atunci imi sar dracii si dau la cap la ungur...astept (sper sa nu fie cazul!!!) sa-si proclame independenta si apoi chemarea lui base catre tara...garantat astia de la moldova vor fi printre primii, oricit ii injurati voi...
si inca ceva in legatura cu tiganii...de ce va mira ca ne domina? atita vreme cit noi ne complacem in situatia asta, in loc sa luam masuri ca italienii? ei ne fac de ris peste hotare iar noi...vrem sa semanam cu ei!!!!!!!!!!!!
vezi filmele ce se fac la noi...ultima rusine:
STATE DE ROMANIA!!!!!!
pai e normal? tiganii nu-s romani dar noi facem filme cu romani vestiti in rol de ciori...si vorbind romaneste! daca ai fi strain si ai vedea filmul...ce parere ti-ai face?
mai fratilor, asa de prosti suntem si cu curu' pe sus de ne putem caca in cutiile postale...ne meritam soarta!
imi cer scuze pentrui limbajul mai putin academic...oi avea si eu la origine ceva tiganesc...de aia cre ca-s negru in ceru' gurii si-n locul unde nu ma bate soarele!!!!!