Casatoria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Casatoria

Mesaj de geppetto » 18 Ian 2012, 01:51

Discutia despre coruptie mi-a dat o idee pentru o discutie civilizata cu oricine ar fi amator de probleme din astea filosofice.

Sa incepem cu o definitie a prostitutiei:

PROSTITÚȚIE s. f. Faptă (infracțională) comisă de femeia care practică relații sexuale cu diverse persoane pentru a-și procura mijloacele de existență.

Oare cum ar suna asta:

Faptă efectuata de femeia care practică relații sexuale cu o singura persoana pentru a-și procura mijloacele de existență.

?

Nu arunc cu pietre, ma gandesc si eu cateodata... :)

on topic:
http://www.youtube.com/watch?v=lPesKyIhGZg

:lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Ian 2012, 02:39

Mai cunosc pe cineva care a zis ca nevasta e cel mai mare compromis facut in viata, dar tu esti mai dilau! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 18 Ian 2012, 09:06

se zice ca evreii au inventat casatoria ca sa nu mai plateasca de fiecare data pentru sex. din pacate au sfarsit prin a plati o singura data, toata viata si fara sa mai aiba parte si de sex :twisted:
in rest dupa casatorie viata lor suna cam asa :
Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani. Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca. Asa ca ii spuse sotiei: "Scumpa mea, vin repede." "Unde mergi iubitel?" intreba sotia. "Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere." Sotia spuse: "Vrei bere dragostea mea?" Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania, Olanda, Japonia, India... Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost: "Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe inghetate..." Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse: "Vrei halba inghetata iepuras?" si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana. Sotul devenise cam palid, dar spuse: "Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?" "Vrei gustari, papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...) "Dar draga mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..." "Vrei vorbe urate draga? ... AUZI BA P**A! BEA-TI IN P**A MEA BEREA IN NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANCA-TI RAHATURILE DE GUSTARI, PENTRU CA ESTI INSURAT, SI NU MERGI NICIUNDE!!! CLAR NENOROCITULE?!!!"
...si au trait fericiti pana la adanci batraneti....

sau

Cum e sa fii insurat, Mitica?
- Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada…
- Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut?
- Nici asta n-am voie!

ori

Nevasta-mea ma saruta de fiecare data cand vin acasa.
- Asta da afectiune!
- Pardon, e investigatie!

mai departe nu ma bag ca nu-s insurat :twisted:

florin1948
veteran
veteran

casatoria

Mesaj de florin1948 » 18 Ian 2012, 09:54

Definitie : impartirea pe din doua a grijilor si necazurilor pe care daca ai fi singur nu le-ai avea !!!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

florin1948
veteran
veteran

casatoria

Mesaj de florin1948 » 18 Ian 2012, 10:06

O surpriza placuta este dl. Gepeto,care stie sa se exprime ca un om civilizat
spra deosebire de alte postari unde folosea niste cuvinte si expresii greu de acceptat pe un forum. Chiar daca era provocat de diversi "prieteni",vine o varsta cand avem acel discernamant care ne spune "ce si cum ".
Sper sa nu te superi pe mine. Cu stima,Mircea
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Ian 2012, 11:48

va zic eu cum e ...intotdeauna ma minunez can aud vreun amic ca sia programat nunta pe data de.......mie mila,sincer :D
"te insori....nu te insori....dupa 5 ani oricum iti pare rau"
totul este sai spui de la inceput ca ptr tine pescuitul este mai important decat orice in viata(indiferent de ore si zile) si ca te doare la in pix daca nevastata vb cu mama soacra la telfon si conversatia e urmatorea:
-si...dani undei?
-acuma o venit de la pescuit...
- o trajniar de pesti"
cam asta e parerea unora despre pescuit ...precum mie de..... :D :D :D
cica de pe la varsta de 45 de ani in sus incepe nevasta pe invers ...da nu mai pleci la pesti???te rog,stai pana maine,nui problema
in rest.te doaren bascheti :D

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 18 Ian 2012, 11:51

pai poate dupa 45 isi doreste sa se plece de acasa din alte motive :roll: dar sa fie si sunata cand se ajunge acasa :twisted:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 18 Ian 2012, 12:04

Pentru discutii despre vocabularul meu colorat putem sa facem un topic separat ca nu ma deranjeaza deloc sa vorbesc despre asta :lol:

Pe scurt si on-topic cred ca singurul motiv pentru care e bine sa te casatoresti e atunci cand vrei sa faci copii. Ca sa beneficieze progeniturile tale de protectia legii in cazul in care iti vine in minte ideea de a-i abandona. Dar imi vine greu sa gasesc vreo justificare in epoca asta (in care femeile pot avea un loc de munca si se pot intretine) a unei legi care sa asigure femeia lenesa ca sponsorul nu o va lasa fara sa-i plateasca despagubiri. Am impresia ca mai nou despagubirile astea se platesc si cand locuiesti cu ea un anumit numar de ani chiar daca n-o iei cu acte. Asa ca uite - viitorul e sumbru :D

Inca un lucru care mi-a venit in minte acum legat de topic:

Poate ar fi trebuit sa-i pun alt titlu pentru ca defapt problema prostitutiei nu tine doar de "legalizarea" unei relatii intre doua persoane (in general de sex opus). Cu toate ca se poate spune daca folosim cuvantul "legalizare" ca statul protejeaza un anume tip de prostitutie si il descurajeaza pe altul. Discutia se poate indrepta catre alegerile pe care le fac oamenii (de sex feminin in cazu asta) in legatura cu partenerii pe care si-i doresc. In relatii monogame "legalizate" sau nu. Dintr-o perspectiva mai aproape de legile naturii am putea banui ca femeile isi aleg (ca asta e adevarul, cu toate ca ne place sa credem ca noi facem alegerile) partenerii pe baza unor criterii ce tin de cat de dotati sunt - fizic, psihic, financiar.
Fizic si psihic - pentru ca specia asta a noastra a petrecut destul de mult timp in campul muncii de vanator-culegator. Si alegerile se fac destul de simplu: esti dotat in astea 2 directii? - sunt sanse mari sa apara cat de curand o blanita care sa tina de cald iarna. Esti slabut si timid? - du-te la plimbare!
Financiar - pentru ca traim in epoca moderna, alegerile se fac in acelasi fel :D

Asta e o tendinta generala, ca exista in cazuri exceptionale barbati intretinuti de femei.

Daca punem totusi treaba asta in perspectiva unui prieten si coleg foarte apreciat aici pe forum, fost vanator si actual pescar - acest fel de prostitutie e normal pentru ca asa se intampla lucrurile. Si normalitatea e definita de starea generala a lucrurilor. Si sunt perfect de acord cu ideea asta.

Da atunci de ce este ilegala prostitutia ca meserie?

Ca sunt convins ca exista in lumea asta mult mai multe femei care sufera din cauza prostitutiei prin casatorie decat femei care sufera din cauza prostitutiei prin natura meseriei.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Ian 2012, 12:43

geppetto scrie: Da atunci de ce este ilegala prostitutia ca meserie?
penca legal/ilegal e o conventie stabilita de muschii unora, ca sa isi apere niste interese, etici , religii.
de kkt in mare.
si pt ca trebuie sa existe o modalitate de control a maselor :D

In final, si prostia e legala, dar asta nu inseamna ca din punctul unora de vedere asta e corect :D
geppetto scrie:Ca sunt convins ca exista in lumea asta mult mai multe femei care sufera din cauza prostitutiei prin casatorie decat femei care sufera din cauza prostitutiei prin natura meseriei.
ca sa facem o gluma pe teme misogine...de ce ne-ar interesa de ce sufera ele ?

:lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 18 Ian 2012, 13:15

Pai uite acili-sa:

sa zicem ca se legalizeaza prostitutia:

Interesul conducerii e sa mulga cat mai multi bani din taxe si impozite. Legalizand prostitutia, bugetul de stat incepe sa fie alimentat de o industrie productiva. => mai multi bani intre tatele fetelor, distractie mai sigura pentru consumatori, crearea de noi locuri de munca anexe industriei, taxarea astora, bautura mai multa pentru Base, pantofi cu toc noi pentru Udrea si Boc (sau poate idei de reorientare profesionala)... si ai satisfacut 'niste interese'.
Se supara IPS Daniel - ii tai finantarea de la buget pungasului. Rezolvi problema cu religia => mai multi bani la buget, bautura mai multa pentru Base, pantofi cu toc noi pentru Udrea si Boc etc.

Scrie răspuns