Casatoria
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
sper ca nu se supara nimeni... , ca ce voi zice eu nu e cu adrasa... ci doar va relatez un caz real...
aveam in ro un amic care nici ala nu prea le ardea cu spritu...
dar cin o ardea la indemnul muieri o ardea cu vermut...
si odat ma pune draqu sa o intreb care´i faza cu vermutu... de ce musai vermut ? de ce nu vin , troscau sau bere ?
raspunsul ei franc... : poi cind bea vermut ii place sa-mi dea l***i in ceasca... , d´aia ! nah !
ps : @ pt toti barbatii ! ... fratelo avea o vorba... :
pe care le iertati pe lumea asta... , pe lumea cealalta le dati l***i in ceasca...
aveam in ro un amic care nici ala nu prea le ardea cu spritu...
dar cin o ardea la indemnul muieri o ardea cu vermut...
si odat ma pune draqu sa o intreb care´i faza cu vermutu... de ce musai vermut ? de ce nu vin , troscau sau bere ?
raspunsul ei franc... : poi cind bea vermut ii place sa-mi dea l***i in ceasca... , d´aia ! nah !
ps : @ pt toti barbatii ! ... fratelo avea o vorba... :
pe care le iertati pe lumea asta... , pe lumea cealalta le dati l***i in ceasca...
Ba... ce sa zic, iti dai seama dupa miros daca te-ai incurcat cu vreo nespalata si poti sa-i zici pas.
Daca n-ai avut noroc pana acum de femeie bine pusa la punct cu igiena cred ca ai fost cam ghinionist.
Poti sa-i faci o felicitare cu versuri din astea:
Azi Cenusareasa
mi-a soptit discret,
sa n-auda nimeni,
Ultimul secret:
Orice domnisoara
Cu sufletul bun
Care foloseste
Apa cu sapun
si se spala zilnic
Cu pasta de dinti
Joi la discoteca
Va dansa c-un print.
...sau cine stie, poate n-ai avut tu ghinion, oi fi fost io prea norocos.
Poti sa-i faci o felicitare cu versuri din astea:
Azi Cenusareasa
mi-a soptit discret,
sa n-auda nimeni,
Ultimul secret:
Orice domnisoara
Cu sufletul bun
Care foloseste
Apa cu sapun
si se spala zilnic
Cu pasta de dinti
Joi la discoteca
Va dansa c-un print.
...sau cine stie, poate n-ai avut tu ghinion, oi fi fost io prea norocos.
Re: casatoria
Domnule Mircea, cu tot respectul...dar se pare ca ati dat pe langa.florin1948 scrie:O surpriza placuta este dl. Gepeto,care stie sa se exprime ca un om civilizat
spra deosebire de alte postari unde folosea niste cuvinte si expresii greu de acceptat pe un forum.