Anul asta pe 9 ian.am 20 de ani de cand sunt casatorit.Si am mai avut inainte inca vreo 5 ca prieteni.Si daca acum m-ati intreba daca-mi pare rau de ceva e faptul ca nu o pot face din nou. Da,exact,cu aceeasi femeie careia-i multumesc pentru copilul daruit si pentru toate momentele petrecute impreuna,bune sau rele.Probabil ca multi habar n-au ce vreau sa zic,dar zau ca nu e greu,nu trebuie decat sa zici un DA, atunci cand intr-adevar merita.
Casatoria
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si ca sa fiu off topic ca de obicei
va zic doar atat:
Anul asta pe 9 ian.am 20 de ani de cand sunt casatorit.Si am mai avut inainte inca vreo 5 ca prieteni.Si daca acum m-ati intreba daca-mi pare rau de ceva e faptul ca nu o pot face din nou. Da,exact,cu aceeasi femeie careia-i multumesc pentru copilul daruit si pentru toate momentele petrecute impreuna,bune sau rele.Probabil ca multi habar n-au ce vreau sa zic,dar zau ca nu e greu,nu trebuie decat sa zici un DA, atunci cand intr-adevar merita.
Scuze de offtopic inca o data,continuati 
-
danstiucaru
- veteran

elias scrie:Si ca sa fiu off topic ca de obiceiva zic doar atat:
Scuze de offtopic inca o data,continuati
apoi lasa ma,bago si tu pe ai cu fericirea....asa si eu tre sai multumesc exact ca si tine ca prea ma lasa sa imi fac de cap cand vreau si cat vreau...ca sa nu mai zic cai multumesc ca mia dat un ficior ma care implineste 7 ani si are mari talente de pescar....nu ca mine
no gata
-
kleniacul
- veteran

Asa-i,dar nu uita sa-i comunici doamnei ca fapta unei persoane de a profita de pe urma starii de inferioritate,de neputinta sau de ignoranta a altei persoane are conotatii penale .Cu alte cuvinte daca ai martori ca ai baut in ziua casatoriei,pina sa semnezi,evident,macar un pahar de alcool,te-ai scos, pentru ca e clar ca nu erai lucid si constient,deci a profitat de pe urma ta.La mine as vrea eu sa fie asa de simplu,dar,sotia fiind avocat,nu am avut voie sa beau,deci nu pot uza de calea asta de atac.

-
danstiucaru
- veteran

"nu am avut voie sa beau"
nu ai voie sa bei????adica tu nu consumi alcoole deloc?i eu am alcool in camara sa imbat tot blocu dar,beau asa rar si de ocazie....dar cand o comit apoi o comit de ma tin minte toti(nu sunt violent,dimpotriva ....bine dispun pe cei din jur)
ba chiar pot spune ca sotia mea(care nu-i avovcat) ma indeamna intruna
-"hai ma dane,serios,mai trage si tu cate-o betie"
imi cer scuze cred ca am deviat rau de la discutie,cu toate ca sotia mea nu intra niciodata pe forum totusi ma bucur ca e asa intelegatoare cu unu ca mine
hai primavara ,hai
scuze inca o data ptr sub
nu ai voie sa bei????adica tu nu consumi alcoole deloc?i eu am alcool in camara sa imbat tot blocu dar,beau asa rar si de ocazie....dar cand o comit apoi o comit de ma tin minte toti(nu sunt violent,dimpotriva ....bine dispun pe cei din jur)
ba chiar pot spune ca sotia mea(care nu-i avovcat) ma indeamna intruna
-"hai ma dane,serios,mai trage si tu cate-o betie"
imi cer scuze cred ca am deviat rau de la discutie,cu toate ca sotia mea nu intra niciodata pe forum totusi ma bucur ca e asa intelegatoare cu unu ca mine
hai primavara ,hai
scuze inca o data ptr sub