Campanie Electorala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cu tot respectul pentru constanta pe care o aveti in a-i gasi in continuare doar defectele lui Base, faceti efortul si tragesti o linie, adunati plusurile si minusurile fiecaruia si spuneti care vi se pare ca a iesit invingator din aceasta confruntare?
Fara biblie
Fara biblie
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
2.
Esti seful statului, presedintele consiliului suprem de aparare a tarii ... si te mai declari campion al luptei anticoruptie.
Asta se intimpla de 5 ani si tot de 5 ani Vintu este liber in acesta tara.
Nu se ascunde prin vreun catun uitat de lume ci are o vila in buricul tirgului si nelipsitul securist la filat sa vada cine intra pe poarta.
Cred ca ar fi cazul sa se hotarasca odata, este sau nu este Vintu un pericol social, este sau nu este o crima ca un om liber sa se intilnesca cu el.
Esti seful statului, presedintele consiliului suprem de aparare a tarii ... si te mai declari campion al luptei anticoruptie.
Nu se ascunde prin vreun catun uitat de lume ci are o vila in buricul tirgului si nelipsitul securist la filat sa vada cine intra pe poarta.
Cred ca ar fi cazul sa se hotarasca odata, este sau nu este Vintu un pericol social, este sau nu este o crima ca un om liber sa se intilnesca cu el.
Aici insa Geoana a inghitit naluca !?!Ioan S. scrie:2.
Din punctul meu de vedere, statul roman respecta prezumtia de nevinovatie a lui Vintu. Basescu, ca reprezentant al statului roman nu are dreptul sa faca altfel.
eu zic ca marinaru a fost cu ceva peste prostanac, da asta nu schimba mare lucru zic eu.Tavi scrie:Cu tot respectul pentru constanta pe care o aveti in a-i gasi in continuare doar defectele lui Base, faceti efortul si tragesti o linie, adunati plusurile si minusurile fiecaruia si spuneti care vi se pare ca a iesit invingator din aceasta confruntare?
- bushmaster
- utilizator constant
Nu intzeleg de ce se face atata valva pe chestia asta, chiar daca i-a tras intr-adevar una peste ochi ghiaurului, sunt convins ca n-a facut-o degeaba si, sa fim seriosi, mai mult l-a mangaiat pe copchil, altfel ii dadea borsu sau ii ramanea vreo vanataie ceva si iesea panarama mare de mai mult timp... Cine stie ce-o fi zis baiatul ala... In fine, nimeni nu e perfect si nici nu cred ca treaba asta are vreo legatura cu comportamentul politic al domnului Basescu. Asta este, cand n-ai altceva sa-i reprosezi incepi sa te legi de nimicuri deastea.Ioan S. scrie:1.
Domnule Basescu ati lovit acel copil ?
Jur ca nu l-am lovit cu pumnul !
(Nu l-a intrebat nimeni daca l-a lovit cu pumnul sau a fost doar un dos de plama !?!)
Nu mai stiu cine spunea (si avea perfecta dreptate) - "cate cimitire a umplut" taticul lui Geoana (Iliescu) cu mineriadele si lovitura de stat din 89 (asa zisa revolutzie)? De magariile comunistilor nu-si mai aduce aminte nimeni? Chiar crede cineva ca Geoana&co sau oricine altcineva ar fi facut mai buna treaba in ultimii 5 ani sau pe vremea crizei economice mondiale? Sa fim seriosi domnilor...
Eu unu am sa votez raul mai mic - Basescu.
Vad ca nu va inghesuiti...
Geoana a fost un adversar usor pentru Base in seara asta.
Dincolo de juramintele pe biblii unde amandoi cred ca au pierdut, dincolo de multe alte aspecte mai mult sau mai putin importante, Geoana a luat bataie pe chestia esentiala din punctul meu de vedere: pe continut.
Ma scuzati, omul e varza. Nu are proiecte concrete ci doar discursuri sforaitoare si incoerente, habar nu are ce se intampla in tara (e totusi Presedintele Senatului
), a reusit performanta sa si-o ia in freza inclusiv pe politica externa, Base l-a pus in incurcatura si i-a dat lectii pe aproape toate temele discutate.
Culmea, a fost mai putin elegant si diplomat ca Base in aceasta intalnire, si tot el acuza la sfarsit lovituri sub centura, apropo de "alt mod de a face politica".
S-a agatat cu disperare de doua nume: Crin si Johannis care sunt solutia miraculoasa de a scoate Romania din criza. Ok, dar cum ? N-am aflat.
Omul nu a venit cu temele facute si e un incompetent.
Singurul lui atu in acest moment este ca are in spate o majoritate parlamentara.
Gafa cu intalnirea cu Vantu e memorabila, l-am vazut pe Crin spumegand si l-am auzit intervenind telefonic la Realitatea, era descumpanit si el, nu prea stia ce sa mai zica.
Nici nu prea ai ce sa zici.
Sau ma rog, poti sa-i cauti in continuare nod in papura lui Base.
Spor la treaba
Geoana a fost un adversar usor pentru Base in seara asta.
Dincolo de juramintele pe biblii unde amandoi cred ca au pierdut, dincolo de multe alte aspecte mai mult sau mai putin importante, Geoana a luat bataie pe chestia esentiala din punctul meu de vedere: pe continut.
Ma scuzati, omul e varza. Nu are proiecte concrete ci doar discursuri sforaitoare si incoerente, habar nu are ce se intampla in tara (e totusi Presedintele Senatului

Culmea, a fost mai putin elegant si diplomat ca Base in aceasta intalnire, si tot el acuza la sfarsit lovituri sub centura, apropo de "alt mod de a face politica".
S-a agatat cu disperare de doua nume: Crin si Johannis care sunt solutia miraculoasa de a scoate Romania din criza. Ok, dar cum ? N-am aflat.
Omul nu a venit cu temele facute si e un incompetent.
Singurul lui atu in acest moment este ca are in spate o majoritate parlamentara.
Gafa cu intalnirea cu Vantu e memorabila, l-am vazut pe Crin spumegand si l-am auzit intervenind telefonic la Realitatea, era descumpanit si el, nu prea stia ce sa mai zica.
Nici nu prea ai ce sa zici.
Sau ma rog, poti sa-i cauti in continuare nod in papura lui Base.
Spor la treaba

Musca 13
Musca 13
- bushmaster
- utilizator constant
Tavi scrie:

Ma hai sa nu fim rai
Geoana in fond e un tip inteligent si bine pregatit si, binenteles, imbatabil pe politica externa. Nu uitati ca guvernul Johannis care se va instala pana la Craciun va gasi solutiile si resursele care este si i le va comunica la momentul potrivit si lui Geoana, sa speram ca i le va scrie pe biletele ca altfel nu cred ca le retine.
Problema e ca in aseara nu a avut toate biletelele la el si nici laptopu lu Stan sa dea si el un sarci pe gogal, gagal ...goagal asta cand il intreba Base cate ceva.

Geoana in fond e un tip inteligent si bine pregatit si, binenteles, imbatabil pe politica externa. Nu uitati ca guvernul Johannis care se va instala pana la Craciun va gasi solutiile si resursele care este si i le va comunica la momentul potrivit si lui Geoana, sa speram ca i le va scrie pe biletele ca altfel nu cred ca le retine.
Problema e ca in aseara nu a avut toate biletelele la el si nici laptopu lu Stan sa dea si el un sarci pe gogal, gagal ...goagal asta cand il intreba Base cate ceva.

Musca 13
Musca 13
Ei si acum poate ma intelegeti de ce nu am votat nici unul din actorii care s-au produs la confruntarea lui Turcescu...
Dupa mine amandoi au probleme uriase ,pe diferite capitole, si deci nici unul nu merita sa conduca Romania.Parerea mea. O sa votez si eu raul cel mai mic in optiunea mea,dar...Dar e pacat ca la 20 de ani de la moartea lui ceasca ,aceasta tara nu reuseste sa scoata in fata un om care sa catige din primul tur de scrutin! Asta cred eu ca spune multe despre noi ca neam in general
Pronosticul meu: cu toate gafele uriase care le-a facut Geoana aseara , are in continuare prima sansa.Ramane de vazut .

Pronosticul meu: cu toate gafele uriase care le-a facut Geoana aseara , are in continuare prima sansa.Ramane de vazut .
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Interventia telefonica a lui SOV de aseara de la irealitatea tv m-a facut sa rad putin
. Cica la cate cunostinte(smecherii) financiare are in cap ar incape intr-o carte. Lumea a uitat foarte repede de cine a fost sustinut SOV in ascensiunea sa. Vezi Vacaroiu care i-a fost angajat vezi Radu Timofte si altii din psd. Eu cred ca raul cel mic nu e psd-ul.

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"