Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Dec 2009, 17:30

Tavi scrie:
Paul Adrian scrie:in istoria recenta exemplele sunt multe si se pare ca profu` de istorie a sesizat pericolul si prefera pentru moment sa existe...
tare mi-e teama ca profu de istorie sau muzeografu :D si-a luat teapa.
s-a aruncat inainte de numaratoarea voturilor in bratele PSD. Puteau macar sa mimeze negocierea.
Sau sa stea deoparte si sa faca o alianta dupa alegeri cu castigatorul, era curveste dar macar erau siguri de o treaba.
daca se aliau acum cu PDL castigau ambele partide in credibilitate si echilibrau dreapta cu stanga. Si aveau munitie din plin sa traga in PSD
asa cred ca liberalii se impusca singuri in picior.
Iar daca iese Base is mancati de tot. 8) Parca vad ca il pune pe sasu prim ministru in conditiile lui de invingator si ii invita la guvernare...se fac de **** aricum o dau. :D
Iar daca nu iese, vedem la urmatoarele alegeri cand vin din nou cu povestile liberale de dreapta cine-i va mai crede.
eu sigur nu
pe termen lung e lose-lose pentu liberali.
si o merita

Hai sa spun si eu vreo doua lucruri legate de postul tau si as incepe cu sfarsitul...Da!Liberalii ,pe termen scurt-lung o sa si-o ia.De ce? Deoarece ,exact cum spunea cineva mai sus, ei trebuie sa dispara!Au o istorie in spate care inca sperie pe celebrii anticomunisti ai zilelor noastre :evil: Vorbesc de astia doi de se intalnesc azi...Asa incat ,cu toate fortele lor, pseudodemocratii zilelor noastre vor face tot ce pot sa distruga PNL-ul. Asta e si visul lui Basescu si al lui Geoana (a lor si mai ales al oamenilor din spatele lor...)Stii totusi ce este curios? Ca Basescu este cel mai disperat sa distruga pnl-ul ,lucru care se cunoaste ...Deci:daca Crin intra in coalitie cu PDL-ul ,plus Basescu presedinte ,dupa parerea mea in maxim 2 ani de zile PNL-ul era praf!Crede-ma.Asa incat Crin asta atat de hulit pe aici a jucat singura carte care ii da o sansa in continuare acestui partid.Recunosc ,o carte extrem de periculoasa dar care totusi inca nu poate fi citita de adversari. Cu Basescu presedinte si alianta cu pd-ul e moarte sigura!Si Crin o stie. Asa ca ...eu nu il condamn.Doar il regret! :cry:
O seara buna.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 03 Dec 2009, 17:31

storm xxx scrie:cu astia ce facem....conteaza parerea lor?
sau ascultam de marean de la 5 si leguma de constanta.
of Romanie...ce tara...ce oameni...ce istorie....
Conteaza si parerea lor ... voturile sunt egale ... indiferent de etnie, nivelul studiilor, meserie ... ori daca omul e un consumator de rachiu puturos sau whisky ... tutun sau droguri usoare.

Asta inseamna democratie !

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 03 Dec 2009, 17:33

Asa ca ...eu nu il condamn.Doar il regret!
da...interesant si adevarat...subscriu
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 03 Dec 2009, 18:01

sa merem la vot si sa scapam de chior
merita si rosii o sansa
oare?
poate geoana e mai albastru?
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 03 Dec 2009, 18:02

mai bine copiem modelul american
cautam un negru
ca avem destui in palatele de la strehaia & comp
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Dec 2009, 18:06

razvan m. scrie:
Tavi scrie: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-66 ... -seara.htm
eu inca sper ca nu e adevarat. nu poate fi chiar asa ... cum a zis Iliescu :lol:
Dupa ce mi-ai reprosat ca preiau pe negandite concluzii de pe Antene vii si ne dai linkuri de catre unul dintre saiturile de stiri cele mai aservite puterii ???
Ala al tau e obiectiv, asa-i ? :wink:
nu, Hotnews nu e obiectiv din punct de vedere al opiniilor si editorialelor . E pro base clar.
Dar modul in care-si argumenteaza opiniile politice e cu sapte clase peste balacareala, injuraturile si istericalele cu laptop de la Antene.
Din punct de vedere strict al stirilor prezentate nu prea am ce sa le reprosez, parerea mea e ca incearca sa fie cat se poate de obiectivi.
Adica prezinta TOT ce se intampla. Nu am observat sa cenzureze ceva ce i-ar fi nefavorabil lui Base.
Din punctul asta de vedere, al stirilor, comparatia cu antena 3 nici nu merita facuta. Aia dau doar ce le convine. Si daca nu le convine stirea dar totusi o dau, au ei gija sa o prezinte cat se poate de tendentios chiar in buletinul de stiri. Iar mai pe seara o preiau in talk-show si o fac varza.
Ala nu mai e demult jurnalism, e propaganda.
De exemplu stirea asta e preluata de pe catavencu care este din trustul lui SOV. Si unii si altii o dau cu semnul intrebarii :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Dec 2009, 18:18

Pai aia mai e stire daca e sub semnul intrebarii ? E zvon ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Dec 2009, 18:21

Tavi scrie:
Adelin scrie:Revin cu intrebarea la care vad ca se fereste sa raspunda cineva din sustinatorii marinerului...oare de ce o trecetzi cu vederea?!.....sau nu se poate raspunde numai prin ngng-ngng-ngng si nu se baga nimeni?! :lol:
Adelin scrie:Si daca atunci cand PDL-u' s-a aliat la guvernare cu Iliescu nu nu a murit nimeni de ce ar fi acum o crima muuult mai mare ca a lui Base?...si in fond a facut-o primul, inaintea lui Antonescu?! ...de ce condamnati acum aliatul cu care Base a batut palma si chiar a guvernat?!...toate mizeriile de care e acuzat PSD-ul s-au intamplat dupa ce a incetat aliantza cu Basescu?!...sau c_acatul era de dinainte dar s-a trecut cu vederea atunci si acum e de netrecut, de neacceptat?!
Aici e sucitura pe care io nu o intzeleg si pe care poate mi-o explica si mie careva. :roll:
adelin, citeste cu atentie
ti-am raspuns deja si eu si sorin
si e o nuanta:
una e sa te asociazi cu dracu ca sa treci puntea, adica sa guvernezi cu PSD, penca liberalii nu au mai vrut in 2008 sa se mai guverneze cu PDL-ul. (aduceti-va aminte ca PDL-stii tot la liberali s-au dus prima oara desi PDL a fost scos de la guvernare de liberali si PSD)
si alta e sa-i aduci din nou la putere cu manuta ta votandu-l pe geoana
...si daca castiga base si PNL-ul zice din nou pas, cu cine crezi ca o sa faca marinarul guvern?!....cred ca nu ma contrazici daca o sa zic: PSD.
...atunci o sa-l intzelegem din nou ca deh, tre' sa treaca puntea cumva nu?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Dec 2009, 18:30

razvan m. scrie:Pai aia mai e stire daca e sub semnul intrebarii ? E zvon ! :lol:
cam da :D
e drept ca au pus si niste poze, dar no, pot fi trucate :lol:

uite iti mai dau un exemplu de jurnalism si impartialitate de la hotnews, chiar cand vine vorba de o opinie:
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6526 ... ndumul.htm
doc e un tip pe care-l citesc cu placere si poate fi suspectat ca e pro base, din majoritatea articolelor cam asa ar rezulta.
dar nu i-a dat dreptate lui base la faza cu referendumul.
Eu as zice ca omul judeca destul de corect, desi cu editorialul de mai sus nu sunt 100% de acord :P
cu parere de rau, nu ai sa vezi asa ceva la Antene
...si daca castiga base si PNL-ul zice din nou pas, cu cine crezi ca o sa faca marinarul guvern?!....cred ca nu ma vei contrazice daca o sa zic: PSD.
...atunci o sa-l intzelegem din nou ca deh, tre' sa treaca puntea cumva nu?!
posibil. a avansat si ideea unui guvern in care sa-i coopteze pe toti.
Dreac stie cum va iesi.
mie personal mi-ar fi placut sa se alieze PNL cu PDL, cu toate pacatele unora si ale altora. Ar fi fost mult mai elegant. Din pacate sunt si alte interese la mijloc care depasesc ceea ce discutam noi aici. :wink:
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Dec 2009, 20:47

razvan m. scrie:Pai aia mai e stire daca e sub semnul intrebarii ? E zvon ! :lol:
Iata ca nu a fost zvon. A recunoscut! :twisted:
Si tare mi-e teama ca Geoana si-a mancat multe procente cu asta. :lol:
Sunt curios daca cineva are cumva impresia ca Geoana s-a descurcat bine? :lol: :lol: :lol:
Musca 13

Scrie răspuns