Tavi scrie:tare mi-e teama ca profu de istorie sau muzeografuPaul Adrian scrie:in istoria recenta exemplele sunt multe si se pare ca profu` de istorie a sesizat pericolul si prefera pentru moment sa existe...si-a luat teapa.
s-a aruncat inainte de numaratoarea voturilor in bratele PSD. Puteau macar sa mimeze negocierea.
Sau sa stea deoparte si sa faca o alianta dupa alegeri cu castigatorul, era curveste dar macar erau siguri de o treaba.
daca se aliau acum cu PDL castigau ambele partide in credibilitate si echilibrau dreapta cu stanga. Si aveau munitie din plin sa traga in PSD
asa cred ca liberalii se impusca singuri in picior.
Iar daca iese Base is mancati de tot.Parca vad ca il pune pe sasu prim ministru in conditiile lui de invingator si ii invita la guvernare...se fac de **** aricum o dau.
![]()
Iar daca nu iese, vedem la urmatoarele alegeri cand vin din nou cu povestile liberale de dreapta cine-i va mai crede.
eu sigur nu
pe termen lung e lose-lose pentu liberali.
si o merita
Hai sa spun si eu vreo doua lucruri legate de postul tau si as incepe cu sfarsitul...Da!Liberalii ,pe termen scurt-lung o sa si-o ia.De ce? Deoarece ,exact cum spunea cineva mai sus, ei trebuie sa dispara!Au o istorie in spate care inca sperie pe celebrii anticomunisti ai zilelor noastre

O seara buna.