Adelin scrie:Revin cu intrebarea la care vad ca se fereste sa raspunda cineva din sustinatorii marinerului...oare de ce o trecetzi cu vederea?!.....sau nu se poate raspunde numai prin ngng-ngng-ngng si nu se baga nimeni?!
Adelin scrie:Si daca atunci cand PDL-u' s-a aliat la guvernare cu Iliescu nu nu a murit nimeni de ce ar fi acum o crima
muuult mai mare ca a lui Base?...si in fond a facut-o primul, inaintea lui Antonescu?! ...de ce condamnati acum
aliatul cu care Base a batut palma si chiar a guvernat?!...toate mizeriile de care e acuzat PSD-ul s-au intamplat dupa ce a incetat aliantza cu Basescu?!...sau c_acatul era de dinainte dar s-a trecut cu vederea atunci si acum e de netrecut,
de neacceptat?!
Aici e sucitura pe care io nu o intzeleg si pe care poate mi-o explica si mie careva.

adelin, citeste cu atentie
ti-am raspuns deja si eu si sorin
si e o nuanta:
una e sa te asociazi cu dracu ca sa treci puntea, adica sa guvernezi cu PSD, penca liberalii nu au mai vrut in 2008 sa se mai guverneze cu PDL-ul. (aduceti-va aminte ca PDL-stii tot la liberali s-au dus prima oara desi PDL a fost scos de la guvernare de liberali si PSD)
si alta e sa-i aduci din nou la putere cu manuta ta votandu-l pe geoana
nu o spun ca sa-i apar pe PDL-isti, gradul meu de simpatie e extrem de redus pentru ambele tabere, sa nu va inchipuiti ca dau pe spate la vrajelile lui Base & CO si ca ii aduc osanale
asta a fost situatia atunci, asa au iesit procentele in parlament si asta a fost singura solutie posibila: PDL + PSD
pe de alta parte, liberalii si atunci cu Tariceanu si acum cu Crin au jucat extrem de curveste...
Eu am vrut sa cred in liberali si nu in Base si PDL. Si in 2004 si acum. Din pacate m-au dezamagit de tot, era cat pe-aci sa cred in Crin, dar ceva imi spunea ca blufeaza din nou cand spre sfarsitul campaniei si-a schimbat tirul catre Geoana. Si cacialma a fost, s-a aruncat din nou in bratele PSD.
Din pacate s-au asociat cu PSD de doua ori fara a fi obligati sa o faca.
Punctele lor comune sunt doua:
teama de Base
si venerabilul domn Patriciu, sponsorul comun al celor doua partide si mai nou reputat regizor