Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 04 Dec 2009, 10:29

de ras....sau de plans ...este ca SOV a zis in aceea interventie ca el a facut avere prin munca...si e cel mai tare afacerist... ca el nu manipuleaza televiziunea .... ca pe realitatea e facut cu ou si otet..basme...uitand ca i-a zis in direct unei prezentatoare care se luase de el ca ia taiat 50 % din salar .Trist.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 04 Dec 2009, 10:45

Pai normal ca a muncit si inca pe branci 16h/zi ca sa pacaleasca atata lume. Sunt foarte curios sa aflu pe cine or sa voteze pacalitii FNI.
Oare la intalnirea lui SOV cu Geoana nu cumva s-a discutat despre infiintarea unui nou FNI pt a scoate tara din criza?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 04 Dec 2009, 11:23

....lupul isi schimba parul in fiecare iarna dar naravul...niciodata....
...(o sa curga "lapte si miere" in raurile tarii:-o sa avem de munca,o sa sa avem educatie,o sa avem sanatate si asistenta sociala,o sa avem case pentru tineri ,ce mai....prosti sunt aia care muncesc de se rup prin europa....dar nu pre am inteles:De unde bani?!!!!)

ionutz_gr
senior
senior

Mesaj de ionutz_gr » 04 Dec 2009, 11:34

[quote="darkseth.(o sa curga "lapte si miere" in raurile tarii)[/quote]

Eu sper sa curga doar apa curata ...si sa fie mult peste....nu am nevoie de lapte si miere....in combinatia asta ma strica la burta :lol:
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 04 Dec 2009, 11:48

darkseth scrie:....lupul isi schimba parul in fiecare iarna dar naravul...niciodata....
...(o sa curga "lapte si miere" in raurile tarii:-o sa avem de munca,o sa sa avem educatie,o sa avem sanatate si asistenta sociala,o sa avem case pentru tineri ,ce mai....prosti sunt aia care muncesc de se rup prin europa....dar nu pre am inteles:De unde bani?!!!!)
Sunt inca destui bani in tara dar trebuiesc inchisi multi robineti pe unde se scurg. Mai sunt si banii europeni dar acolo nu se prea inghesuie multi pt ca trebuie justificati pana la ultimul cent.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Dec 2009, 11:54

zamfi scrie:Ei si acum poate ma intelegeti de ce nu am votat nici unul din actorii care s-au produs la confruntarea lui Turcescu... :lol: Dupa mine amandoi au probleme uriase ,pe diferite capitole, si deci nici unul nu merita sa conduca Romania.Parerea mea. O sa votez si eu raul cel mai mic in optiunea mea,dar...Dar e pacat ca la 20 de ani de la moartea lui ceasca ,aceasta tara nu reuseste sa scoata in fata un om care sa catige din primul tur de scrutin! Asta cred eu ca spune multe despre noi ca neam in general :cry:

Pronosticul meu: cu toate gafele uriase care le-a facut Geoana aseara , are in continuare prima sansa.Ramane de vazut .
Zamfi, io aseara am avut o mica revelatie.
Ca Geoana e prostanac au zis-o altii de mult. Ca are bube mari cu oamenii din spatele lui stiam, aseara ni s-a confirmat intr-un moment extrem de nepotrivit pentru el.
Pe mine m-a surprins incredibil de neplacut incompetenta lui crasa pe toate temele de discutie. Nu numai ca daca nu avea o replica invatata pe de rost nu stia ce sa zica. Dar si replicile invatate erau penibile...
Sincer ma asteptam sa vina cu temele facute, chit ca erau facute de altii.
Daca in confruntare era rockerul intelegeam ca habar n-are de nimic, ca nu e informat, ca n-avea de unde.
Dar noi am vazut aseara un presedinte de senat, un fost ambasador, un om care are in spate un partid cu o uriasa experienta la guvernare.
Ei bine acest om a reusit sa arunce in ridicol si acest lucru, PSD-ul are oameni competenti, chiar daca unii dubiosi: Nastase, Diaconescu, Tanasescu, chiar si Vacaroiu... is oameni pe care poti sa-i acuzi de multe bube dar nu de incompetenta si habarnism.
Nu stiu cine naiba l-a informat, cine l-a pregatit, dar omul ori nu are capacitatea de a invata si a retine niste lucruri ori nu le-a primit...
Inchipuiti-va gafele pe care le-a facut si in mod cert le va mai face, dar in calitate de Presedinte....ma trec fiori.
Asa corupt cum e, Nastase + coalitia mult trambita era o solutie mai buna macar din punct de vedere tehnic
Incompetentul Geoana, in combinatie cu ordinele primite de la infractori notorii si executate orbeste si prosteste, + mafia rosie din PSD mie mi se pare reteta dezastrului.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 04 Dec 2009, 12:06

...ionut...am prins anii cand ma duceam cu placere la racaciuni,la siret sau la prut si oancea......azi,nu prea cred ca se mai merita....apa acum e ceva mai curata fata de anii '90 ca nu mai sunt atatea ferme de animale dar si mai curatate de peste....

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 04 Dec 2009, 12:13

Tavi gresesti profund.....Tanasescu si Diaconescu sunt doi oaneni foarte competenti si nu sunt deloc dubiosi(Diaconescu cred ca era singurul om din conducerea PSD pe care il votam cu 2 maini daca candida la presidentie-are si "inteligenta" si are si "verb")

ionutz_gr
senior
senior

Mesaj de ionutz_gr » 04 Dec 2009, 12:18

[quote="darkseth"]...ionut...am prins anii cand ma duceam cu placere la racaciuni,la siret sau la prut si oancea......azi,nu prea cred ca se mai merita....apa acum e ceva mai curata fata de anii '90 ca nu mai sunt atatea ferme de animale dar si mai curatate de peste....[/quote]

eu nu am prins "anii buni"....dar niciodata nu este prea tarziu...cred ca se poate revenila o stare decenta a apelor ....dar indiferenta ...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Dec 2009, 12:18

am zis ca unii dintre ei sunt dubiosi tocmai pentru ca Diaconescu si Tanasescu si mie imi plac si nu-i consider dubiosi.
Diaconescu era o mutare excelenta in locul lui Geoana.
A fost unul dintre miniistrii regretati de PDL cand a plecat PSD de la guvernare.
Dar probabil ca Diaconescu nu statea drepti in fata oricui la orice ora si in orice conditii...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns