Boxerul . Un caine cu suflet urias .

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 07 Ian 2011, 19:19

@modigliani
multumesc mult de sfaturi. Unele dintre ele le stiu, dar cel cu alegerea catelului nu-l stiam, desi am crescut cativa catei; vre-o 20 si ceva de ani am avut cel putin o catea in curte :wink: Si alegerea unui catel sanatos, din parinti cunoscuti conteaza. Am patit-o cu Rex. L-am luat ca pe un husky 100% :lol si fiind si fetita la mijloc sigur o sa fiu tare atent ce iau.
Cat despre frumusetea unui boxer, mie mi-s tare dragi molosii (si boxerii au ca stramos mastifful) Sotia avea ceva retineri, dar sapt trecuta se uita pe net la filmulete cu caini si copii Si a zis din nou ca un boxer e ok pt noi :lol1:
Si chiar imi place ceea ce spui. Crescand boxer stii ce poate un astfel de caine de aceea prefer pareri avizate
PS nu am raspuns pt ca am avut cateva zile cu adevarat libere (fara net si aproape fara telefon :wink: )

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Ian 2011, 20:33

luci_t scrie: Crescand boxer stii ce poate un astfel de caine
Un singur lucru-i mai bun ca un boxer : doi boxeri !!! :D :D :D

Luci , oricand , cu toata placerea te ajut in masura in care ma pricep sau am raspunsuri la asemenea probleme . Am crescut caini de cand ma stiu , asta nu inseamna ca sunt enciclopedie . Unele le stiu , altele inca abia le-nvat , samd .

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 07 Ian 2011, 20:47

modigliani scrie:Un singur lucru-i mai bun ca un boxer : doi boxeri !!! :D :D :D
Si unu, teoretic, e o mica problema de spatiu... dar se rezolva. Probabil o sa am nevoie de sfaturi in legatura cu alegerea canisei si implicit a catelului (catelusei) ca nu prea am pretentii legate de sexul viitorului caine.
Sa ne auzim cu bine

rnicolescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rnicolescu » 08 Ian 2011, 17:44

luci_t scrie:Probabil o sa am nevoie de sfaturi in legatura cu alegerea canisei si implicit a catelului (catelusei) ca nu prea am pretentii legate de sexul viitorului caine.
http://www.romaniaboxerclub.ro/

Enjoy! :D

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 08 Ian 2011, 17:57

Catelul meu l-am luat de aici http://www.romaniaboxerclub.ro/index.php?id=57
Ce pot spune, e ca D-l Diplan este un tip deosebit, si in afara de faptul ca are catei de "origine" foarte buna, poti fi sigur ca vei avea suport din partea lui oricand vei avea nevoie.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Ian 2011, 13:06

Vox Populi scrie:Stai luci ca te sfatuieste modigligligliani sa alegi de la el de-acasa. Acusi ii fata cateaua, credeai ca subiectul asta e degeaba? :twisted: Reclama e sufletul comertului. :twisted:
Esti limitat , recalcitrant si pus pe scandal ( si-n plus la discutia asta ).

Topicul este dedicat acestei rase pentru care am un respect deosebit
Am doar doi masculi acasa , tata si fiu
Luci chiar este interesat de aceste sfaturi , si am sa i le dau in continuare cu toata placerea

Te rog evita-ma :arrow:

Sunteti obsedati ! Din orice topic nevinovat inventati averi , interese ascunse , sau dracu' stie ce altceva in afara de scopul in sine al discutiei .

Cum spuneam : limitat !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Ian 2011, 13:58

Vox Populi scrie::twisted: Bisnitarule de caini, cate anunturi cu vanzare de pui ai dat in ultimii doi ani? :twisted:
( asta nu-i Vocea Poporului , asta-i din Putzu' Gandirii ! )

Niciunul !!! NICIODATA, nu-n ultimii ani !!! Esti cu capu' ! ( ai ??? Sau gandesti cu alt organ ???)

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 09 Ian 2011, 14:59

modigliani, nu pleca urechea la toate vorbe de pe forum, ca si-asa avem un trai stresant, nu are rost sa te consumi pt nush cine, isi varsa si el frustarile pe unde poate; ce vroiam insa sa te intreb, am vazut mai multe poze de club, unde puii aveau urechile bandajate, ca apoi sa le ramane drepte, e un standard de competitie, sau care-i rostul? are sens sa chinui cainele de mic cu acele bandaje doar ca sa dea bine? nu-i afecteaza auzul, urechea in timp? pot aparea efecte secundare?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 09 Ian 2011, 15:06

Hai sa-ti raspund ( si ) eu.
Taierea urechilor nu e obligatorie dupa niciun standard. Sau cel putin nu era pana acum cativa ani. La un eventual concurs, nu esti nici punctat, nici depunctat pentru urechi. Nici dpdv medical nu e foarte bine sa fie taiate. Acum fiecare face cum vrea ...

rnicolescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rnicolescu » 09 Ian 2011, 15:07

adrian25 scrie:am vazut mai multe poze de club, unde puii aveau urechile bandajate, ca apoi sa le ramane drepte
Se bandajeaza numai daca sunt cupate urachile.
Nu, nu este un standard.

Standardul rasei este aici

Scrie răspuns