Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Despre neveste cica......
Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. daca te pocneste ea, e autoaparare. daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti sovinist. daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. daca te roaga ea, iti face o favoare. daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. daca nu, esti homo. daca-i oferi flori, urmaresti ceva. daca nu, esti molau (te gandesti prea mult). daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. daca nu, esti lipsit de ambitie.
daca o doare capul, e obosita. daca te doare pe tine, n-o mai iubesti.
daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. daca nu, ai pe altcineva. Barbatii mor mai repede decat femeile. Si-o doresc ei!
Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. daca te pocneste ea, e autoaparare. daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti sovinist. daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. daca te roaga ea, iti face o favoare. daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. daca nu, esti homo. daca-i oferi flori, urmaresti ceva. daca nu, esti molau (te gandesti prea mult). daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. daca nu, esti lipsit de ambitie.
daca o doare capul, e obosita. daca te doare pe tine, n-o mai iubesti.
daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. daca nu, ai pe altcineva. Barbatii mor mai repede decat femeile. Si-o doresc ei!
- mihaimircea
- veteran
- mihaimircea
- veteran
Sotul si sotia în masinã pe autostradã, el conducând cu 100 km/h. Ea rupe tãcerea si îi spune:
- Dragule, am vorbit cu un avocat si m-am hotãrât cã vreau sã divortez, si vreau tutela copiilor si pensie alimentarã consistentã.
El nu zice nimic, ci accelereazã la 130 km/h. Ea continuã:
- Vreau si banii din contul comun, actiunile, certificatele de depozit, vila de la tarã, masina si iahtul.
El tace în continuare, dar accelereazã la 160 km/h. Ea turuie mai departe:
- Avocatul mã sfãtuieste sã cer si banii din conturile din Insulele Cayman, si vila noastrã de acolo... Tu ce taci, nu ai nimic de spus?
- Nu.
- Nu vrei nimic din aceastã cãsnicie?
- Nu, eu am tot ce-mi trebuie chiar aici, spune el, îndreptându-se spre piciorul din beton al unei pasarele peste autostradã. Nevasta întreabã miratã:
- Da?! Si ce ai?
- Airbag.
- Dragule, am vorbit cu un avocat si m-am hotãrât cã vreau sã divortez, si vreau tutela copiilor si pensie alimentarã consistentã.
El nu zice nimic, ci accelereazã la 130 km/h. Ea continuã:
- Vreau si banii din contul comun, actiunile, certificatele de depozit, vila de la tarã, masina si iahtul.
El tace în continuare, dar accelereazã la 160 km/h. Ea turuie mai departe:
- Avocatul mã sfãtuieste sã cer si banii din conturile din Insulele Cayman, si vila noastrã de acolo... Tu ce taci, nu ai nimic de spus?
- Nu.
- Nu vrei nimic din aceastã cãsnicie?
- Nu, eu am tot ce-mi trebuie chiar aici, spune el, îndreptându-se spre piciorul din beton al unei pasarele peste autostradã. Nevasta întreabã miratã:
- Da?! Si ce ai?
- Airbag.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- mihaimircea
- veteran
Moare Vasile.
Nevasta-sa: - Sa-i pun pantofii astia noi? ... lasa ca-s buni si tenesii... -
Sa-i pun constumul asta ! bun? ... lasa ca-i bun si treiningul ...
Il pune in sicriu si incepe sa jeleasca:
- Unde te duci tu Vasileeeeeeeeee??!!!! Unde te duci tu Vasileeeeeeeee??!!!
Din sicriu: - La fotbal, f*tu-ti gura ma-tii !!!!
Nevasta-sa: - Sa-i pun pantofii astia noi? ... lasa ca-s buni si tenesii... -
Sa-i pun constumul asta ! bun? ... lasa ca-i bun si treiningul ...
Il pune in sicriu si incepe sa jeleasca:
- Unde te duci tu Vasileeeeeeeeee??!!!! Unde te duci tu Vasileeeeeeeee??!!!
Din sicriu: - La fotbal, f*tu-ti gura ma-tii !!!!
gj
Trei bolnavi de parkinson stau la un chat pe o banca:
- Ba, baieti ba, io, ca sa citesc un articol dintr-un ziar tre' sa citesc vreo 12-13 ziare, ca-mi tremura mainile, si-l fac franjuri...
- Ba... da sa vedeti la mine.. io pana beau o halba de bere, tre' sa iau vreo 5...
- Ha!! Asta ziceti voi ca-i nasol??? Pai ba baieti, io pana ma pis o data, ejaculez de vreo 4 ori...
De cate tipuri este sexul?
De patru tipuri:
1. Tragic - Cand ai cu cine si n-ai cu ce.
2. Trist - Cand ai cu ce si n-ai cu cine.
3. Studentesc - Cand ai cu cine, ai cu ce si n-ai unde.
4. Filozofic - Cand ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar DE CE?
- Ba, baieti ba, io, ca sa citesc un articol dintr-un ziar tre' sa citesc vreo 12-13 ziare, ca-mi tremura mainile, si-l fac franjuri...
- Ba... da sa vedeti la mine.. io pana beau o halba de bere, tre' sa iau vreo 5...
- Ha!! Asta ziceti voi ca-i nasol??? Pai ba baieti, io pana ma pis o data, ejaculez de vreo 4 ori...
De cate tipuri este sexul?
De patru tipuri:
1. Tragic - Cand ai cu cine si n-ai cu ce.
2. Trist - Cand ai cu ce si n-ai cu cine.
3. Studentesc - Cand ai cu cine, ai cu ce si n-ai unde.
4. Filozofic - Cand ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar DE CE?