Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Vii de la serviciu. Sau de la magazinul din colt. Sau, pur si simplu, de la baie. Nevasta-ta/amica-ta e intinsa pe pat si plange de se zguduie peretii. Ramai perplex.
"Ce s-a intamplat?".
Raspunde printre sughituri:
"Nu s-a intamplat nimic".
"Dar ce ai?".
"N-am nimic".
"Atunci, de ce plangi?".
"Nu plang".
Iata o situatie banala, din viata. Cum procedam?
In primul rand, nu se paraseste sub nici un motiv incaperea. Daca te scapa la baie, rabzi. Daca suna telefonul, il lasi sa sune. Daca e cutremur, macar o sa ai si tu un motiv sa plangi. Dar nu parasesti incaperea. Daca o faci, o sa aiba extrem de des ocazia sa-ti aminteasca faptul ca ai lasat-o singura si ca nu ti-a pasat deloc de suferinta ei. Nu-ti faci de lucru prin camera. Stii ca n-o ajuti niciodata la curatenie. Ce, acuma te-a apucat harnicia? Nu bei, nu fumezi. Ar insemna ca te plictisesti si ca abia astepti sa termine cu bocitul. N-o respecti deloc. Nici sa nu te gandesti sa deschizi vreo carte. Ar fi cea mai clara dovada a nesimtirii tale sa-i intorci spatele si sa citesti. Nu deschizi televizorul. Daca ai imensa sansa sa fie deja deschis, nu schimbi canalul. Te uiti discret, ca daca se prinde s-ar putea sa-l stinga. N-o sa-ti vina sa crezi cat de bun poate fi serialul "Tanar si nelinistit". Stai intins pe spate, cu privirea in tavan, ca un gandac. Nu te poti intoarce. N-ai voie sa adormi. Dupa ce nevasta-ta/amica-ta a terminat cu bocitul si, in fine, se ridica, mai ramai cel putin zece minute in aceeasi pozitie. Ai grija sa se vada pe fata ta ca suferi. In urmatoarele ore, vorbesti doar daca trebuie. Si, oricum, cu voce scazuta. Nu uita ca in casa aia s-a suferit recent!
"Ce s-a intamplat?".
Raspunde printre sughituri:
"Nu s-a intamplat nimic".
"Dar ce ai?".
"N-am nimic".
"Atunci, de ce plangi?".
"Nu plang".
Iata o situatie banala, din viata. Cum procedam?
In primul rand, nu se paraseste sub nici un motiv incaperea. Daca te scapa la baie, rabzi. Daca suna telefonul, il lasi sa sune. Daca e cutremur, macar o sa ai si tu un motiv sa plangi. Dar nu parasesti incaperea. Daca o faci, o sa aiba extrem de des ocazia sa-ti aminteasca faptul ca ai lasat-o singura si ca nu ti-a pasat deloc de suferinta ei. Nu-ti faci de lucru prin camera. Stii ca n-o ajuti niciodata la curatenie. Ce, acuma te-a apucat harnicia? Nu bei, nu fumezi. Ar insemna ca te plictisesti si ca abia astepti sa termine cu bocitul. N-o respecti deloc. Nici sa nu te gandesti sa deschizi vreo carte. Ar fi cea mai clara dovada a nesimtirii tale sa-i intorci spatele si sa citesti. Nu deschizi televizorul. Daca ai imensa sansa sa fie deja deschis, nu schimbi canalul. Te uiti discret, ca daca se prinde s-ar putea sa-l stinga. N-o sa-ti vina sa crezi cat de bun poate fi serialul "Tanar si nelinistit". Stai intins pe spate, cu privirea in tavan, ca un gandac. Nu te poti intoarce. N-ai voie sa adormi. Dupa ce nevasta-ta/amica-ta a terminat cu bocitul si, in fine, se ridica, mai ramai cel putin zece minute in aceeasi pozitie. Ai grija sa se vada pe fata ta ca suferi. In urmatoarele ore, vorbesti doar daca trebuie. Si, oricum, cu voce scazuta. Nu uita ca in casa aia s-a suferit recent!
Fiul catre tata a doua zi dupa noaptea nuntii:
- Tata eu divortez!
- Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat?
- Nu conteaza eu divortez!
- Mai fiule, mie poti sa-mi spui sunt tatal tau, care e problema?
- Tata, sotia mea este virgina!
Dupa un timp de gandire spune tatal:
- Apoi fiule ai dreptate! Ce nu le-a trebuit la altii nu ne trebuie nici noua!
- Tata eu divortez!
- Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat?
- Nu conteaza eu divortez!
- Mai fiule, mie poti sa-mi spui sunt tatal tau, care e problema?
- Tata, sotia mea este virgina!
Dupa un timp de gandire spune tatal:
- Apoi fiule ai dreptate! Ce nu le-a trebuit la altii nu ne trebuie nici noua!

Un calator ajunge la hanul "George & The Beast". Bate la usa, i se
întredeschide si o figura feminina întreaba:
- Ce vrei?
- As dori sa înnoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu
mâncare...
- Nu avem! Si i se trânteste usa în nas.
Bate din nou la usa, i se întredeschide si aceeasi figura feminina întreaba:
- Ce mai vrei?
- N-as putea cumva sa vorbesc si cu George...

întredeschide si o figura feminina întreaba:
- Ce vrei?
- As dori sa înnoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu
mâncare...
- Nu avem! Si i se trânteste usa în nas.
Bate din nou la usa, i se întredeschide si aceeasi figura feminina întreaba:
- Ce mai vrei?
- N-as putea cumva sa vorbesc si cu George...

Doi pensionari stateau pe o banca in Cismigiu, unul citea ziarul,
celalalt fuma pipa.
-Incredibil! spune brusc cel care citea ziarul, statistica spune ca de
fiecare data cand respir, moare un om!
Celalalt raspunde, fara sa intoarca capul:
-De ce nu incerci noul Colgate cu clorofila?
Taica-su lu' Bula era consternat: fi-su luase 2 la compunere.
-Cum dracu ai facut, ma, de ai luat 2?! De obicei luai numai 9 si 10 la compunere.
-Aaaa, pai...
-Da sa vad lucrarea!
Si incepe sa citeasca:
"Cand am fost noi la padure
Sa culegem fragi si mure
Am calcat pe-un caca fin
Era caca lu' Sorin. (sorry man.. da' asa am primit si eu bancul
)
Cand am fost la discoteca
Am gasit chiar pe poteca
Ceva mare, constipat.
Era caca lui Scarlat.
Si cand ne jucam la soare
Am vazut toti cu stupoare
Un caca cu viermisor
Facut ieri de Mimisor."
-Ce dracu' e e asta, tampitule?!
-Pai esta era subiectu': "Prietenul la nevoie se cunoaste".
celalalt fuma pipa.
-Incredibil! spune brusc cel care citea ziarul, statistica spune ca de
fiecare data cand respir, moare un om!
Celalalt raspunde, fara sa intoarca capul:
-De ce nu incerci noul Colgate cu clorofila?
Taica-su lu' Bula era consternat: fi-su luase 2 la compunere.
-Cum dracu ai facut, ma, de ai luat 2?! De obicei luai numai 9 si 10 la compunere.
-Aaaa, pai...
-Da sa vad lucrarea!
Si incepe sa citeasca:
"Cand am fost noi la padure
Sa culegem fragi si mure
Am calcat pe-un caca fin
Era caca lu' Sorin. (sorry man.. da' asa am primit si eu bancul

Cand am fost la discoteca
Am gasit chiar pe poteca
Ceva mare, constipat.
Era caca lui Scarlat.
Si cand ne jucam la soare
Am vazut toti cu stupoare
Un caca cu viermisor
Facut ieri de Mimisor."
-Ce dracu' e e asta, tampitule?!
-Pai esta era subiectu': "Prietenul la nevoie se cunoaste".
Doi prieteni care nu s-au vazut de multa vreme se intalnesc intr-un bar. Unul dintre ei este tare suparat, si incearca sa isi ascunda lacrimile ce i se scurg pe obraz. - Ce ti s-a intamplat? il intreaba amicul sau. - Nimic, nu pot sa-ti povestesc! - Te feresti tocmai de mine, cel mai bun prieten al tau? Poate te pot ajuta... - Nu, acum nimeni nu ma mai poate ajuta! - Dar ce s-a intamplat? - Tocmai m-am intors de la o vanatoare in Africa. - Si? - Am fost violat de o gorila, masculul cel mai puternic din grup... - Si? - Cinci zile am facut sex fara pauza, stii cum... pur si simplu fara sa se opreasca! Si incepe sa planga in hohote.Hai incearca sa te linistesti, il consoleaza prietenul, bine c-ai scapat cu viata. Esti intreg, asta conteaza. Eu n-o sa spun nimic nimanui, iar gorila aia nu vorbeste! - Pai, tocmai asta este problema, ca nu vorbeste, nu scrie, nu telefoneaza, nu mail, nu SMS, nu nimic.. 

wew
Tare domnule tre sa recunoastem,... ca dintre pescarii de pe forum u "este" cel mai tare in bance- tine-o tot asa, pentru ca de la tine ne luam de multe ori doza zilnica de zambilici... 

Re: wew
Multumesc gippa.. Ce sa-i faci... mai primesc si eu cate ceva bancuri de la unii, de la altii, mai gasesc cate unele care imi suna cat de cat mai bine (mie cel putin, nu ca as avea o ureche formata pentru bancuri), altele poate mai seci , dar, cu cine sa le impart daca nu cu prietenii de pe forum?gippa scrie:Tare domnule tre sa recunoastem,... ca dintre pescarii de pe forum u "este" cel mai tare in bance- tine-o tot asa, pentru ca de la tine ne luam de multe ori doza zilnica de zambilici...

Si ca o continuare la asta :
- Daca dimineata cand te trezesti, constati ca nu esti inginer, esti norocos - Daca te trezesti, nu esti inginer si o blonda spectaculara doarme linga tine in pat, esti ingrozitor de norocos. Daca te trezesti, esti inginer si o blonda superba doarme in pat linga tine ... nu te stresa, inca visezi.
La un chef danseaza "sinus de x" cu "cosinus de x". "Sinus de x" observa ca "e la x" e singur intr-un colt. Se apropie de el prietenos si ii spune:
- Hai si tu la dans, INTEGREAZA-TE!!!!
Celalalt raspunde:
- Nu, pentru ce?! Mi-e egal!!

- Daca dimineata cand te trezesti, constati ca nu esti inginer, esti norocos - Daca te trezesti, nu esti inginer si o blonda spectaculara doarme linga tine in pat, esti ingrozitor de norocos. Daca te trezesti, esti inginer si o blonda superba doarme in pat linga tine ... nu te stresa, inca visezi.
La un chef danseaza "sinus de x" cu "cosinus de x". "Sinus de x" observa ca "e la x" e singur intr-un colt. Se apropie de el prietenos si ii spune:
- Hai si tu la dans, INTEGREAZA-TE!!!!
Celalalt raspunde:
- Nu, pentru ce?! Mi-e egal!!

ehe
Un politist merge intr-o zi pe strada gaseste o oglinda, o ridica, se uita la ea si zice:
- Ba, parca-l cunosc pe asta de undeva. A... da, de la frizerie.
Baga oglinda in buzunar si pleaca acasa. Aici nevasta-sa ii cauta prin buzunare is gaseste oglinda. O ia se uita la ea si zice:
- Nenorocitul, ma inseala. Ia oglinda si pleaca la maica-sa:
- Ia uite mama, barbatu' meu ma inseala.Maica-sa ii zice:
- Lasa mama ca si-asa e urata si batrana.
A doua zi sotia inselata se duce la comandantul sotului ei si ii spune:
- Ia uitati domnule comandant, sotul meu ma inseala. Comandantul ia oglinda se uita la ea si zice:
- Ia uite domnule!!! Nenorocitii!!! S-au infiltrat homosexualii si in politie.
sper ca nu sunt prea multi politai pe aici....
- Ba, parca-l cunosc pe asta de undeva. A... da, de la frizerie.
Baga oglinda in buzunar si pleaca acasa. Aici nevasta-sa ii cauta prin buzunare is gaseste oglinda. O ia se uita la ea si zice:
- Nenorocitul, ma inseala. Ia oglinda si pleaca la maica-sa:
- Ia uite mama, barbatu' meu ma inseala.Maica-sa ii zice:
- Lasa mama ca si-asa e urata si batrana.
A doua zi sotia inselata se duce la comandantul sotului ei si ii spune:
- Ia uitati domnule comandant, sotul meu ma inseala. Comandantul ia oglinda se uita la ea si zice:
- Ia uite domnule!!! Nenorocitii!!! S-au infiltrat homosexualii si in politie.
sper ca nu sunt prea multi politai pe aici....