Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Sep 2005, 13:22

Adi_ scrie:@leba
:lol: :lol: :lol: :lol:
te-ai ofticat, asa-i? :wink:

@remusnico
ca e infantila, ca nu, te oftici? :lol: :lol: :lol: eu cred ca te oftici.

de fapt, amandoi va ofticati :lol: :lol: :lol:

si io ma distrez de mor :lol: :lol: 8)

ps. leba, suntem in "cafenea" aici, asa ca vorbesc despre ce vrea steroidu meu, is that clear? 8) ca tu te oftici, asta e altceva.
apropo, n-am nimic cu tine. de fapt, cred ca tu m-ai atacat primu`, remember? asa ca.... deal with the consequences
bine, ma, dak vrei tu.. ma oftic. :D
si tonul tau categoric aproape k m-a speriat! :)
iar "atacul" de care pomenesti... singur ti-ai facut-o, eu doar am subliniat...in gluma, evindent! "steroidul" tau o fi de vina! :twisted: dar se pare ca n-ai prea gustat-o...
:wink:
hai, fire-ntinse!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Sep 2005, 13:24

da` ce, tu ai gustat-o? :shock: :lol: :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 28 Sep 2005, 14:50

Adi_ scrie:si uite asa, mai glumim si noi pe tema asta si el... se oftica :lol: :lol: :lol:
Cum zici tu, frumuselule :lol: :lol: :lol: :lol:
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 28 Sep 2005, 14:52

Adilucu ,.....ai incurcat-o .......
de aici inainte te sfatuiesc cand lansezi sa te uiti si in spate :D
Sa nu te apleci cand scoti pestele din apa si evident sa nu dai la somn cu rotativa .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Sep 2005, 15:12

Adi_ scrie:da` ce, tu ai gustat-o? :shock: :lol: :twisted:
gluma ...da! cat despre altceva... negativ. nu-mi plac naturalele :D :D
ma, nu poti sa zici ceva pe forumul asta ca se gaseste cate-un pescarici care-ti sare-n gat si sa-ti bage sisu-n spate. :twisted:
eheeehee, "don't mess with the bear with empty hands" :twisted: :twisted:
East Spinning Team

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Sep 2005, 15:18

auuuu :shock:
mihai, sa nu-mi spui ca si tu..... sau mai bine nu mai intreb. cine stie ce mai aflu.

Sorine, merci de sfat. :wink: Cu astia trebuie sa ai mare grija :)

leba, vezi cum te gandesti numai la prostii? normal ca la gluma ma refeream, dar stii tu zicala aia "pasarea malai viseaza" sau... "tot bolandu` la ce-i gandu`" :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Sep 2005, 15:36

Adi_ scrie: "tot bolandu` la ce-i gandu`" :lol:
intai m-ai facut poponar, acu boland. indirect si cu ceva perdea, dar cine-ti da dreptul asta?ce-ar trebui sa fac? sa trec si io la invective?
negativ. dak vrei sa schimbam injuraturi, n-ai cu cine. asta o fac numai cu prietenii. :D
si toate astea pt. ca te-am prins cu... "rama la fund". :D :D
repet, singur ti-ai copt-o. :twisted: :twisted: :)

grow up, fisherman!

aaaa, si se spune corect: "pasarea mihai viteazu!" ca tot eram la sectiunea bancuri... :D :D
East Spinning Team

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Sep 2005, 16:04

leba, de ce nu zici ca te-am facut si pasare? :roll:

vezi tu, nici macar o "zicatoare" nu esti in stare sa intelegi. si atunci? mai are rost sa discutam? :roll: :( imi pare rau ca nu poti duce o discutie pana la capat. daca tu taceai cu "rama la fund" nu ma luam nici eu de tine. dar daca tot ai facut-o, atunci pieptu` sus da-i `nainte. suporta consecintele. vorba aia "daca taceai, filosof ramaneai" (sper s-o intelegi macar pe asta)

si inca ceva, diferenta e ca eu nu ma oftic... eu fac ce fac de doar asa, de fun, dar vad ca tu le pui la suflet. asa ca, pentru a-mi arata compasiunea pt. tine, o sa te las in pace. dar alta data sa nu mai faci, ca iar primesti "na-na"... sau tie-ti place? :twisted:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Sep 2005, 16:19

Adi_ scrie:leba, de ce nu zici ca te-am facut si pasare? :roll:

vezi tu, nici macar o "zicatoare" nu esti in stare sa intelegi. si atunci? mai are rost sa discutam? :roll: :( imi pare rau ca nu poti duce o discutie pana la capat. daca tu taceai cu "rama la fund" nu ma luam nici eu de tine. dar daca tot ai facut-o, atunci pieptu` sus da-i `nainte. suporta consecintele. vorba aia "daca taceai, filosof ramaneai" (sper s-o intelegi macar pe asta)

si inca ceva, diferenta e ca eu nu ma oftic... eu fac ce fac de doar asa, de fun, dar vad ca tu le pui la suflet. asa ca, pentru a-mi arata compasiunea pt. tine, o sa te las in pace. dar alta data sa nu mai faci, ca iar primesti "na-na"... sau tie-ti place? :twisted:
da,da.... tu le-ntelegi, nu?
k sa-mi dai tu mie "na-na" tre' sa te mai nasti o data! :twisted:
ce-nseamna la tine sa duc o discutie pana la capat? pai asta e discutie? poate k nu-ti dai seama si tre' sa-ti spun io: dai dovada de lipsa de fairplay si infantilism acut.
chestia cu "zicatoarea"... mi se pare cu TU n-ai inteles nimic. dar n-are-a face, se pare k azi esti in razboi si cu inteligenta.
asta e, toti avem zile mai bune sau mai proaste.
poate maine ai sa fii mai in forma...
sa traim.

deschidem un subiect despre glagorie, ce zici? k oamenii sunt plictisiti banuiesc de jongleriile cu ofense intre noi doi...
East Spinning Team

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Sep 2005, 16:37

de ce lipsa de fairplay? :roll:

leba, iti mai zic odata, tu ai luat totul prea personal. ti-am zis, discutia asta pe mine m-a amuzat, mai ales prin faptul ca si tu si remusnico va ofticati asa tare.
nu cred ca te-am jignit cu ceva. nu am adus in discutie inteligenta ta, chestia cu "na-na"... nici aia n-ai inteles-o, ca nu ma refeream la bataie, ci la un "na-na" verbal... si asa mai departe. in concluzie, nu prea sti de gluma. si asta se vede din modul in care ai reactionat de fiecare data la mesajele mele. si eu cred ca asta e dovada de infantilism :!:
inca odata repet: tu singur te-ai bagat in discutie. n-ai putut sa stai pe curu` tau? scuzati expresia...
daca n-ai putut sa taci ce sa-ti fac eu? "ti-ai aprins singur paie-n cap"
daca stiai ca nu faci fata, nu trebuia sa te bagi. :idea:

apropo, domnu` zoro, poti sa-ti dai drumu` la gura cu jigniri gen "razboi cu inteligenta" pana iti vine rau, ca efectul pe care ti-l doresti nu-l vei avea niciodata. cel putin nu de la mine. 8)

hai sa traiesti...

Scrie răspuns